Dawidd14 Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 Czy w epixonie xc rl-r 2019 można serwisować tłumik czy jest nierozbieralny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 Jest nierozbieralny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 @Dokumosa Jesteś pewny? Te ~10 epiconów które mam/miałem wszystkie miały rozbieralny tłumik. Najnowszy jest z 2016 jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 Epicon a Epixon to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 Ostatni epiXon, który miał rozbieralny tłumik to 2015. Potem w epixonach zaczęli stosować dokładnie ten sam cartridge co w raidonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 W okresie chyba 2015 jak weszly Epixony to były tylko wersji XC z rozbieralnymi tlumikami. Dopiero rozdzielili tłumiki jak rozdzielili epixony na 2 wersje tj. na XC i TR. Z tego co się dowiedziałem to za 2/3 lata Suntour całkowicie zakończy produkcje Epixonow natomiast rozszerzy Raidony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi