Kuba95 Napisano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 Hej Szukam towarzysza na taką wyprawę: http://www.transalp.pl/archiwum/wyprawy-2015/transalp-enduro-2015.html Trasa oryginalnie na 6dni, można ją spokojnie trochę skrócić. Właściwie codziennie zjazd do doliny więc z jedzeniem nie ma problemu. Trasa ułożona przez miejscowego przewodnika, podjazdy w miarę do ogarnięcia, raczej mało noszenia roweru. Zjazdy niemal 100% po naturalnych szlakach. Ja preferuję namiot (mam fajny 2os 1,3kg), ale to do ustalenia jeszcze. Całkowity koszt przejazdu samochodem w dwie strony 350zł za osobę. Mapy, track gps, powrót do samochodu itp. wszystko mam ogarnięte. Tutaj moja wyprawa w podobnym stylu: https://photos.app.goo.gl/TsAMz8sEjLpa2ukj8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0k0 Napisano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 Siema, na kiedy to planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba95 Napisano 20 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 Jak się znajdzie jakiś chętny to będziemy ustalać. Ja mogę sobie wziąć urlop praktycznie w dowolnym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0k0 Napisano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Wstępnie jestem chętny, tylko puki co rower nie sprawny :/ ale myślę że w maju już będzie jeździł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Słownik ortograficzny też niesprawny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba95 Napisano 23 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 To super, o wiecej info pisz pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspro Napisano 2 Maja 2019 Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 termin jakiś już ustalony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba95 Napisano 2 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 Jak ktoś chętny to niech piszę jaki termin mu odpowiada najbardziej to będziemy ustalać, ja bym najchetniej jechał w sierpniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0k0 Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 ... dzięki erzurum jak dla mnie im później tym lepiej, sierpień jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba95 Napisano 27 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2019 Temat nadal aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackbird Napisano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 Hejka, Jestem chętny na wyjazd, ale jest parę ale :): - termin: mógłbym wyruszyć najwcześniej pomiędzy 17-22.08. Będę wiedział dopiero 14.08 od kiedy dokładnie mógłbym mieć wolne. - mam śpiwór o deklarowanych parametrach 5/0/-15C. Nie mam doświadczenia ze spaniem pod namiotem w górach wyższych niż nasze beskidy. Czy wystarczy mi taki śpiwór? Ewentualnie w przypadku gorszej pogody trzeba będzie celować w schronisko. -to byłby mój pierwszy wypad rowerowy w tak wysokie góry mam nadzieję, że pisząc o skróceniu masz na myśli km, a nie czas jazdy - namiot jakiś 2os lekki mam w razie jakby się miała uzbierać większa ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba95 Napisano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 Wysłałem ci pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Października 2019 Udostępnij Napisano 16 Października 2019 Można prosić o zdjęcia ? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba95 Napisano 19 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2019 https://photos.app.goo.gl/iNd785kyAxT1Rw57A Tak w skrócie zrobiliśmy 3 etapy z opisu który wrzuciłem w pierwszym poście czyli połowe trasy. Czwartego dnia wróciliśmy sobie górami przez Hoher Lorenzenberg i Kreuzjoch w okolice przełęczy Brenner z której zjechaliśmy sobie asfaltem w miejsce gdzie zaparkowaliśmy samochód, dzięki czemu nie musieliśmy wracać pociągiem. My spaliśmy w namiocie ale po drodze jest dużo schronisk, nie trzeba rezerwować miejsc do spania, bo turystów na tym szlaku nie jest jakoś dużo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Października 2019 Udostępnij Napisano 20 Października 2019 Super! Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi