tomecz9 Napisano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 Chce przełożyć tylny hamulec shimano m675 do nowego roweru jednak przewód jest za krotki, mam również wewnętrzne prowadzenie wszystkich przewodów w ramie. Jak to zrobić w miarę tanim kosztem ale żeby było dobrze. Czy mogę kupić przewód hydrauliczny np XLC cięty na metry i przełożyć stare banjo przy zacisku i oliwke przy klamce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 Nie przełożysz starego banjo. Nowy przewód 80-90zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomecz9 Napisano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 Prawie 100 trzeba dac, sporo. Nie da się tego obejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 Gdybyś chciał kupić końcówkę banjo w dodatku chińszczyznę albo nic nie różniące się jagwire to w połączeniu z przewodem itp wychodzi porównywalnie do oryginału. Można ew. rzeźbić czyli robić połączenie dwóch przewodów w ramie (są takie zestawy) ale też wyjdzie trochę siana. Ja bym nie oszczędzał i szedł w oryginał (można znaleźć za 80). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomecz9 Napisano 20 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 Trudno, w takim razie jestem zmuszony kupić oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi