kryszy Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Czołem! Posiadam Fulla Superiora który niestety fabrycznie posiada mocowanie tylko na 1 bidon. Jako, że zacząłem się ścigać na maratonach MTB to 1 bidon niestety nie wystarcza. Ma ktoś z Was sprawdzony uchwyt na bidon mocowany pod siodło/na sztycę. Pełno jest rozwiązań do tri ale nie jestem pewien jak długo takie rozwiązanie wytrzyma kiedy zacznie "telepać" na szlaku :) ps. Wiem, że zawsze jest opcja plecaka z bukłakiem ale wolałbym jej uniknąć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pp516 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Takie mam dwa : https://www.sks-germany.com/en/products/anywhere/ Mocowałem do sztycy, pod dolną rurą ramy, do widelca. Trzyma bardzo dobrze. Używam ich w rowerze mtb do jazdy w terenie, chociaż nie na maratonach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Kiedyś używałem Raceone Jeko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.