Sansei6 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Zastanawiam się jaki byście polecili pancerny łańcuch do napędu 8rz. Oczywiście MTB. Nie interesuje mnie waga, ma być wytrzymały. Cena nie istotna. Co obecnie by to było i jaki model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 16 Kwietnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 KMC X8 https://www.centrumrowerowe.pl/lancuch-kmc-x8-99-pd16289/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Ok. Dzięki za odpowiedź. A jest on lepszy i w czym od Connex 808? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 16 Kwietnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 To porównywalne łańcuchy. Oba bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Bardzo dużo zjeździłem na ósemce, zdecydowanie najwyżej oceniam jakościowo KMC X8. Connex był lepszy niż Shimano ale pod koniec mojego jeżdżenia śmigałem już wyłącznie na KMC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Rohloff SLT oczywiście, chyba nie było niczego mocniejszego. Można je jeszcze kupić, np. tutaj: https://www.bikestation.fi/shop/bike_parts/chains/rohloff_chain_s_l_t_99_8_speed_atb_mtb.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo63 Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 Ja powiedziałbym Connex i bez różnicy czy 804 czy 808. KMC nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Kwietnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 KMC X9e. Jest to seria do napędów elektrycznych, bardzo dobrze sobie te łańcuchy radzą. Nie wiem czy x8 występuje w takiej wersji stad można x9 zamontować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.