Skocz do zawartości

[pasek do kasku] Szukam gdzie kupić

Janu_sz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Mój pieseł okazał sie wrogiem bezpieczeństwa i zeżarł plastiki i pasek z kasku.

Przeszukałem internety i nie mogę namierzyć paska do kasku Alpina ( chyba zwie się on czteropunktowy )

Chodzi o taki mniej więcej system - pasek za i przed uchem z plastikami no i klamra na dole:

image.png.0fef2607c7a855ad6ce44a98a1d948b1.png

Pomożecie ?

Napisano

Bo to takie kaski. Ja do podobnego szukam wyściółki, nigdzie nie dostaniesz oryginału. Teraz kupiłem uniwersalny na Ali, zobaczymy czy będzie pasował

Google pokazuje rower.com.pl, tylko że go nie ma na stronie. Można się zapytać

alpina-pasek-podbrodkowy-dla-kaskow-alpi

Napisano

Tak, to te paski, wiem, że na rower nie linkuje.

W dniu 16.04.2019 o 16:42, Fenthin napisał:

Chyba jedyna możliwość to znalezienie uszkodzonego kasku i przeszczep. Ale to taka opcja... niezbyt rozsądna.

Rozwiń  

no nie rozsądna, 40-60 zł za paski używane.

Pewnie będzie wymiana kasku, pies zapłaci ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.