Janu_sz Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Witam. Mój pieseł okazał sie wrogiem bezpieczeństwa i zeżarł plastiki i pasek z kasku. Przeszukałem internety i nie mogę namierzyć paska do kasku Alpina ( chyba zwie się on czteropunktowy ) Chodzi o taki mniej więcej system - pasek za i przed uchem z plastikami no i klamra na dole: Pomożecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 A da się go wymienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Tak, kask ma plastiki, które po otwarciu pokazują pasek mocowany do kasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Chyba jedyna możliwość to znalezienie uszkodzonego kasku i przeszczep. Ale to taka opcja... niezbyt rozsądna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Bo to takie kaski. Ja do podobnego szukam wyściółki, nigdzie nie dostaniesz oryginału. Teraz kupiłem uniwersalny na Ali, zobaczymy czy będzie pasował Google pokazuje rower.com.pl, tylko że go nie ma na stronie. Można się zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Tak, to te paski, wiem, że na rower nie linkuje. 2 godziny temu, Fenthin napisał: Chyba jedyna możliwość to znalezienie uszkodzonego kasku i przeszczep. Ale to taka opcja... niezbyt rozsądna. no nie rozsądna, 40-60 zł za paski używane. Pewnie będzie wymiana kasku, pies zapłaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.