Noritsu Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 Jak w temacie. Jaka jest szansa, że te buty szosowe będą pasowały do pedałów M520?
Schwefel Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 Szansa, jest żadna ale Ty dostajesz żółty kartonik za źle nazwany temat.
Noritsu Napisano 20 Listopada 2006 Autor Napisano 20 Listopada 2006 Sorry, że nie sprawdziłem (wyszukiwarka nie działała mi wcześniej). Teraz gdy już zauważyłem, że istnieje taki temat mam pytanie: dlaczego w tamtym temacie napisałeś, że będą pasować a w moim, że szansa jest mała?
Schwefel Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 Jakiś link do tego tematu? Sprawdziłem jest taka możliwość w butach Vittoria, Diadora, Sidi (niektóre) ale już w Shimano nie da rady, bo robią jest na spd-sl i looki A ostrzeżenie dostałeś za brak [] a nie za nie używanie szukajki
Noritsu Napisano 20 Listopada 2006 Autor Napisano 20 Listopada 2006 Tu jest link : http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...5862&hl=SH-R060 Sorry faktycznie nie dałem [].
Noritsu Napisano 24 Listopada 2006 Autor Napisano 24 Listopada 2006 Nie mogłem edytować to piszę Tak więc po sprawdzeniu stwierdzam iż powyższe buty bez problemu pasują do tych SPD Nawet w instrukcji jest napisane. Widać Shimano stosuje pewien chwyt nie informując na swojej stronie o kompatybilności.
Schwefel Napisano 26 Listopada 2006 Napisano 26 Listopada 2006 Może nie tyle chwyt, co boją się o bezpieczeństwo użytkowników, bo taka śliska podeszwa nie nadaje się do MTB.
siwyex Napisano 26 Listopada 2006 Napisano 26 Listopada 2006 Oczywiście że pasuje, mam nawet taki komplet na oku, tylko czekam na przypływ gotówki ...
Noritsu Napisano 27 Listopada 2006 Autor Napisano 27 Listopada 2006 Powierzchnia nie jest do końca taka śliska, choć można faktycznie tego przyczepić. W każdym bądź razie pasują i jest ok. Co prawda kupiłem buty pochopnie nie zauważając, że są szosowe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.