Krystian731 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Cześć Od grudnia przy wjeździe na poligon wisi kartka informująca o remoncie i zamknięciu drogi do odwołania. Z tym że nie widać tam ani śladu remontu a ruch trwa w najlepsze. Ktoś wie coś na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Tak, droga jest zamknięta, są jacyś wojskowi ciecie i 500+ mandatu za niezastosowanie się do zakazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian731 Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Teraz, wojtasin napisał: Tak, droga jest zamknięta, są jacyś wojskowi ciecie i 500+ mandatu za niezastosowanie się do zakazu. No właśnie nie widziałem żadnego wojskowego i wydaje mi się że ten remont to jakiś fejk żeby pozbyć się ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 16 Kwietnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 http://cswlpoznan.wp.mil.pl/pl/31.html Nawet jak ściema to mandacik leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominikpl72 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Kurcze, nie wiedziałem - i jeszcze w styczniu i w marcu się szwendałem Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian731 Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Miejmy nadzieję że do Gogola wyrobią się z tą inwestycją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavello Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 Byłem tam dwa tygodnie temu - od strony Złotników nie było żadnych informacji o zamknięciu drogi, a przeczytałem dokładnie wszystkie tablice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelpiwowarczyk Napisano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2019 Cześć! Trafiłem na info o zamknięciu drogi przed dwoma miesiącami, kiedy planowałem trasę rajdu rowerowego dla znajomych, wysłałem w tej sprawie zapytanie do rzecznika CSWL i... na odpowiedź czekam do dziś. Ostatecznie pojechaliśmy inną drogą, ale teraz kusi mnie przejechanie czegoś na kształt małego pierścienia dookoła Poznania i chciałbym jechać tą drogą. Jak teraz kształtuje się sytuacja? Droga jest formalnie zamknięta/przejezdna? Jeżeli nie, czy przejazd rzeczywiście wiąże się z mandatem? Jeżeli droga wciąż faktycznie zamknięta, to to jakaś granda - Poznań promuje Pierścień Dookoła Poznania, którego nie można, zgodnie w powszechnie dostępnymi mapami, pokonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 26 Sierpnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2019 http://www.suchylas.pl/en/ważne/item/5449-calkowity-zakaz-wstepu-na-poligon-wciaz-obowiazuje 4 minuty temu, pawelpiwowarczyk napisał: Jeżeli droga wciąż faktycznie zamknięta, to to jakaś granda Ale przez poligon udostępnia przejazd wojsko więc trzeba się z tym liczyć, że może być zakaz. Nie ma co się pultać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porywacz_zwlok Napisano 28 Października 2019 Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Jest bezwzględny zakaz wstępu. Musiałem nieźle się napocić by w piątkowy wieczór nie zgarnąć mandatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaamm Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Nie wiecie czy zakaz wjazdu ciągle obowiązuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahaja Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Ano tak. I nie ma żadnych godzin dla seniorów czy młodszaków, smarków znaczy ;-). Więcej 1. Więcej 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przecietny Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Jechałem przez poligon w czerwcu 2020 bo też się naczytałem,że w weekend można. Miałem zatem sporo szczęścia bo nie spotkałem nikogo, było to ok 7:00-7:30 w niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezi Napisano 16 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 W dniu 26.08.2019 o 09:44, michuuu napisał: http://www.suchylas.pl/en/ważne/item/5449-calkowity-zakaz-wstepu-na-poligon-wciaz-obowiazuje Ale przez poligon udostępnia przejazd wojsko więc trzeba się z tym liczyć, że może być zakaz. Nie ma co się pultać. Ale to co piszesz jest bez sensu. To tak jakbym promował przejazd przez prywatną nieruchomość mówiąc, że przecież właściciel może się zgodzić na przejazd. Władze Poznania oraz powiatu Poznańskiego dają maksymalnie dupy bo to nie jest żaden pierścień ale raczej skrzywiony drut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.