hubcio Napisano 15 Kwietnia 2019 Napisano 15 Kwietnia 2019 Pomocy na ramie pod główką była ryska strasznie mnie to zaniepokoiło ale skakałem i nic się nie działo jednak chciałem się upewnić i zdrapałem trochę lakieru jak uważacie pęknięcie czy nie ??
Janu_sz Napisano 15 Kwietnia 2019 Napisano 15 Kwietnia 2019 Wiem, że dzisiaj świat jest jaki jest. Wszystko na skróty, szybko i równie szybko chce się mieć odpowiedź. Ale weź ten rower, podejdź do serwisu i pokaż, a nie sypiesz G fotkami i oczekujesz weryfikacji.
Gość Napisano 15 Kwietnia 2019 Napisano 15 Kwietnia 2019 Na tych zdjęciach nic nie widać, naprawdę nie dało się zrobić nic lepszego? Pęknięcie nie zaczyna się na środku "materiału", musiałoby iść od krawędzi.
Root Admin Mieciu Napisano 15 Kwietnia 2019 Root Admin Napisano 15 Kwietnia 2019 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.