Moorzyn Napisano 15 Kwietnia 2019 Napisano 15 Kwietnia 2019 Cześć! Czy spotkał się ktoś może z podobym objawem: zębatki kasety założonej na bębenek nie są prostopadłe do osi? Kręcąc kasetą widać, że lata na boki -- jest to na tyle duże, że nie da się wyregulować przerzutki. Kaseta jest dobra, bo jak na razie przełożyłem bębenek z 712 i ten objaw nie występuje. Próbowałem z podkładką, i bez -- brak efektu. Co może być nie tak?
Mod Team michuuu Napisano 15 Kwietnia 2019 Mod Team Napisano 15 Kwietnia 2019 Kaseta źle leży na bębenku. Sprawdź czy nie ma jakiegoś babola na powierzchni styku kasety i bębenka.
phoe Napisano 15 Kwietnia 2019 Napisano 15 Kwietnia 2019 Może to np kaseta Sunrace 11x i nie założyłeś dystansu?
Moorzyn Napisano 19 Kwietnia 2019 Autor Napisano 19 Kwietnia 2019 Rozebrałem, złożyłem i jest git :O Zero luzu czy jakiegokolwiek latania. Ja nie wiem jak ja to wcześniej robiłem... Ale wyregulować przerzutki nadal nie mogę... Choć może to być wina linki a nie mam teraz pod ręką na zmianę. Nie było tematu - do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.