ja7 Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam! Zamierzam kupić sobie buty spd na allegro, więc najpierw muszę sobie je przymierzyć. Gdzie są sklepy z obuwiem? Czy są na Nowowiejskiej? W Ski Teamie byłem ale już nie ma tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Specialized, Shimano oraz adidas mają zaniżoną numerację Normalmie noszę obuwie w rozmiarze 44-45 a buty rowerowe shimano i spec`a mam 46 gdy mierzyłem buty adidasa to tez 46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Zobacz w Giancie na Samolotowej (na Gocławiu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja7 Napisano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A są jeszcze gdzieś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.