Dante79 Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Witam szukam uchwytu na kierownicę na telefon co moglibyście mi polecić? obecnie używam jeszcze tego z obrazka poniżej ale ze względu na zmianę telefonu ten uchwyt jest ciut mały i trochę zasłania klawisze nawigacyjne jak trzeba coś nacisnąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Gub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Topeak Omnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Finn: https://allegro.pl/oferta/finn-2-0-uchwyt-na-smartfon-do-roweru-nawigacja-7273704048?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=ZWNhNzNkNTktZDQ5MC00ZTg2LTk2NWMtMDk5YmUyNzQzMDRiAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=05fb67c0-ab01-4fe7-8241-f044b3e9084d Męczę taki już trzeci sezon. Nie ma opcji, żeby telefon z tego wypadł bez względu na wyboje / teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Ale miota nim jak majtkami na wietrze w tej gumie. Dla mnie tragedia, miałem kupiony i oddałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 @Janu_sz nie wiem co woziłeś w tym uchwycie, ale mój trzyma telefon bardzo mocno i nic nie lata a woziłem w nim nawet Note 9. Najczęściej mam zapiętą w nim Xperię X8, która służy mi za licznik rowerowy i tu również siedzi bardzo stabilnie i ani drgnie. Miałeś oryginalny Finn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Używam od roku i mogę tylko potwierdzić: Finn bardzo stabilnie trzyma telefon, nic się nie telepie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Jest tak jak ze wszystkim, jednym pasuje innym nie Ja z Finna nie byłem zadowolony, wkurzało mnie zakładanie telefonu, a po założeniu misterne przesuwanie gumek w takie pozycje żeby można było operować telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 To fakt... W moim telefonie gumki nie przeszkadzają zbytnio w "klikologii", natomiast jeśli czegoś się czepiać, to zasadniczo zasłonięty dolną gumką dostęp do portu USB. Utrudnia to podłączenie power banku i ładowanie tel. spoczywającego na kierze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 A ja kupiłem taki z ali uchwyt i przyznam że jestem mega zaskoczony w pozytywnym sensie,do tego kupiłem etui bo mam taki model Uchwyt przykręca się w miejscu kapsla na mostku Uchwyt trzyma się bardzo solidnie ,dodatkowe etui ochrania telefon w razie wywrotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszzzka Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Mam coś podobnego jak @piter614 tylko z firmy Ibera. Niedawno mi przyszło i ... kurde nie mogę zamontować... Bo mam wpuszczany mostek i nie mam jak przykrecic tej śruby co jest w zestawie, bo mam tam śrubę do steru :/ kombinuje jak by tu jednak to zamocować. Bo uchwyt i etui na telefon naprawdę fajne. Dobrze będzie chronić telefon noi to miejsce na mostku idealne jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoodoGT Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Przetestowałem różne uchwyty i jedynym z którym nie ma problemów jest Finn 2.0 proste i skuteczne rozwiązanie Telefon jest stabilny bez względu na teren po którym jedziemy, nic nie trzeszczy nie przesuwa się naprawdę warto coś takiego mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.