Skocz do zawartości

[Uchwyt na telefon] Co polecacie?

Dante79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam szukam uchwytu na kierownicę na telefon co moglibyście mi polecić? obecnie używam jeszcze tego z obrazka poniżej ale ze względu na zmianę telefonu ten uchwyt jest ciut mały i trochę zasłania klawisze nawigacyjne jak trzeba coś nacisnąć...

indeks.jpg

Napisano

@Janu_sz nie wiem co woziłeś w tym uchwycie, ale mój trzyma telefon bardzo mocno i nic nie lata a woziłem w nim nawet Note 9. Najczęściej mam zapiętą w nim Xperię X8, która służy mi za licznik rowerowy i tu również siedzi bardzo stabilnie i ani drgnie. Miałeś oryginalny Finn? 

Napisano

Jest tak jak ze wszystkim, jednym pasuje innym nie :)  

Ja z Finna nie byłem zadowolony, wkurzało mnie zakładanie telefonu, a po założeniu misterne przesuwanie gumek w takie pozycje żeby można było operować telefonem.

Napisano

To fakt... W moim telefonie gumki nie przeszkadzają zbytnio w "klikologii", natomiast jeśli czegoś się czepiać, to zasadniczo zasłonięty dolną gumką dostęp do portu USB. Utrudnia to podłączenie power banku i ładowanie tel. spoczywającego na kierze...

Napisano

Mam coś podobnego jak @piter614 tylko z firmy Ibera. Niedawno mi przyszło i ... kurde nie mogę zamontować... Bo mam wpuszczany mostek i nie mam jak przykrecic tej śruby co jest w zestawie, bo mam tam śrubę do steru :/  kombinuje jak by tu jednak to zamocować. Bo uchwyt i etui na telefon naprawdę fajne. Dobrze będzie chronić telefon noi to miejsce na mostku idealne jak dla mnie

Napisano

Przetestowałem różne uchwyty i jedynym z którym nie ma problemów jest Finn 2.0 proste i skuteczne rozwiązanie

Telefon jest stabilny bez względu na teren po którym jedziemy, nic nie trzeszczy nie przesuwa się naprawdę warto coś takiego mieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...