michael.hop Napisano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 W maju planuje zrobić wybrzeże Bałtyku. Od Świnoujścia do Helu. Czas 5-6 dni. Może jest chętny rowero-maniak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Jak z Dąbrowy do Świnoujścia ? Ja zrezygnowałem jak poczytałem jakie jajca z pociągami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luxtorpeda Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Eee nie ma co rezygnować, ja jechałem kilka lat temu Katowice-Świnoujście w celu przejechania tej samej trasy bilety kupione prawie miesiąc wcześniej, wagon rowerowy był, miejsce na rower było, naszych numerowanych miejsc z biletu nie było, bo cytując konduktora "ktoś zmienił wagony w systemie" - pewnie dlatego na bilety było 30% zniżki pociąg jechał nie 9:48 a ~13 godzin ale to wszystko drobiazgi - na myśl o zbliżającej się przygodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Może 20 lat temu myślałbym podobnie. Dzisiaj nie lubię jak coś jest nie tak jak zapłaciłem i jak miało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirk Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Trzeba się dobrze zorientować i pilnować bo pracownicy PKP Intercity zauważyli podczas przeglądów niepokojące zmiany na poszyciu pociągów Pesa Dart Na niektóre kursy jest wstrzymana sprzedaż --> www.intercity.pl <-- Tutaj codziennie aktualizują Informacje wiec trzeba się pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schalker Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Witaj. Wyjazd aktualny ? Ja mógłbym jechać w drugiej połowie maja ... Daj znać na jakim rowerze jeździsz i jak planujesz noclegi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspro Napisano 2 Maja 2019 Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 podpinam do tematu. Kiedy? jak i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi