michael.hop Napisano 12 Kwietnia 2019 Napisano 12 Kwietnia 2019 W maju planuje zrobić wybrzeże Bałtyku. Od Świnoujścia do Helu. Czas 5-6 dni. Może jest chętny rowero-maniak? Cytuj
Janu_sz Napisano 12 Kwietnia 2019 Napisano 12 Kwietnia 2019 Jak z Dąbrowy do Świnoujścia ? Ja zrezygnowałem jak poczytałem jakie jajca z pociągami. Cytuj
luxtorpeda Napisano 15 Kwietnia 2019 Napisano 15 Kwietnia 2019 Eee nie ma co rezygnować, ja jechałem kilka lat temu Katowice-Świnoujście w celu przejechania tej samej trasy bilety kupione prawie miesiąc wcześniej, wagon rowerowy był, miejsce na rower było, naszych numerowanych miejsc z biletu nie było, bo cytując konduktora "ktoś zmienił wagony w systemie" - pewnie dlatego na bilety było 30% zniżki pociąg jechał nie 9:48 a ~13 godzin ale to wszystko drobiazgi - na myśl o zbliżającej się przygodzie 1 Cytuj
Janu_sz Napisano 15 Kwietnia 2019 Napisano 15 Kwietnia 2019 Może 20 lat temu myślałbym podobnie. Dzisiaj nie lubię jak coś jest nie tak jak zapłaciłem i jak miało być. Cytuj
Kirk Napisano 15 Kwietnia 2019 Napisano 15 Kwietnia 2019 Trzeba się dobrze zorientować i pilnować bo pracownicy PKP Intercity zauważyli podczas przeglądów niepokojące zmiany na poszyciu pociągów Pesa Dart Na niektóre kursy jest wstrzymana sprzedaż --> www.intercity.pl <-- Tutaj codziennie aktualizują Informacje wiec trzeba się pilnować Cytuj
Schalker Napisano 27 Kwietnia 2019 Napisano 27 Kwietnia 2019 Witaj. Wyjazd aktualny ? Ja mógłbym jechać w drugiej połowie maja ... Daj znać na jakim rowerze jeździsz i jak planujesz noclegi ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi