korsky Napisano 12 Kwietnia 2019 Napisano 12 Kwietnia 2019 Witam. Jestem amatorem. Posiadam ten model roweru: https://www.giant-bicycles.com/pl/roam-0-disc Chciałbym wymienić opony (całe koła??) na coś z dętką. Jeżdżę w 90% po ścieżkach rowerowych. Czy są mi państwo w stanie poradzić coś w doborze? Dziękuje!
seraph Napisano 12 Kwietnia 2019 Napisano 12 Kwietnia 2019 Możesz włożyć dętki do tego co masz - nic nie stoi na przeszkodzie. Tylko dlaczego chcesz do nich wracać? Boisz się serwisu?
korsky Napisano 12 Kwietnia 2019 Autor Napisano 12 Kwietnia 2019 Wymieniali mi już 2 razy uszczelniacze i mleko w tych bezdętkowych. Często muszę dopompowywać nawet po 2-3 dniach, a chyba to nie jest normalne z tego co się orientuje.
seraph Napisano 12 Kwietnia 2019 Napisano 12 Kwietnia 2019 No nie normalne - powinno trzymać. Jak nie masz ochoty się bawić rzeczywiście to zrób jak wyżej radzimy i już.
marco_radik Napisano 14 Kwietnia 2019 Napisano 14 Kwietnia 2019 Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie opony Michelin Lithion.2 którą ostatnio zakupiłem. Czy to jest opona kierunkowa, czy jak jej nie założę to będzie dobrze?
Mod Team michuuu Napisano 15 Kwietnia 2019 Mod Team Napisano 15 Kwietnia 2019 9 godzin temu, marco_radik napisał: Czy to jest opona kierunkowa, Łysa kierunkowa? Przecież ona jest z każdej strony łysa jak by nie założyć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.