DieselRyderr Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Przymierzam sie do zakupu roweru, myślałem nad sprzętem typu Gravel/ przejałówka. Rower będę użytkował 80%, asfalt (dojazd do pracy) i 20% szuter. Sprzedawca nakręcił mnie na Merida Cyclo cross 100 2019 mogę kupić go za 3400zl https://www.rowerymerida.pl/produkt1747/cyclo-cross-100-rower-merida.html Nie szkuam typowej przelajowki a wygodnego roweru , myślicie że merida się nada? Wyczytałem że stalowe ramy lub widelce są spoko opcją, może coś z tego typu. Czekam na wasze propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzusek Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Meride bym odpuścił, to przełajówka. Jest cała z aluminium to raczej wygodnie nie będzie. Do tego pewnie szersza opona niż 33mm nie wejdzie. Z własnego doświadczenia mogę Ci polecić Authora Ronina. Model z roku 2018 dostaniesz za okolo 3700-3800. Rower super wygodny, stal daje duży komfort, szeroka opona w standardzie więc wszędzie pojeździsz. Z "niestalowych" możesz sprawdzić jeszcze Tribany z decathlona, model RC500, RC520. Mają dobry stosunek jakości do ceny. Ten wspomniany sprzedawca jakie marki rowerów ma w sprzedaży oprócz Meridy? Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez mistrzusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam198608 Napisano 4 Maja 2020 Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 W dniu 11.04.2019 o 18:42, DieselRyderr napisał: Merida Cyclo cross 100 2019 jaki w końcu rower udało Ci się nabyć ?? też zastanawiam się nad wspomnianą meridą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi