Aph3X Napisano 11 Kwietnia 2019 Napisano 11 Kwietnia 2019 Cześć, W stanie bdb. Niewielki przebieg. Jeżdżę w zasadzie tylko na mtb. Siodełko - damskie widoczne na zdjęciach nie jest przedmiotem aukcji. Dam inne, San Marco pod kolor - biało czarne. https://allegro.pl/oferta/radon-rcs-carbon-56-ultegra-7978964766 W razie pytań proszę dzwonić 785-220-321.
Gość Napisano 12 Kwietnia 2019 Napisano 12 Kwietnia 2019 Łoł, nie mam w zwyczaju komentować ogłoszeń, ale 3K Pln za taki rower... to się bedzie długo sprzedawało Patrzac na to co mozna dostac za 3k to myśle żę sie nigdy nie sprzeda ... chyba że rower ma jakies turbo zalety ktorych po zdjeciach nie widac
Pegasus Napisano 12 Kwietnia 2019 Napisano 12 Kwietnia 2019 Godzinę temu, cinol123 napisał: Patrzac na to co mozna dostac za 3k to myśle żę sie nigdy nie sprzeda ... oglądam często rowery do około 3500 zł bo chcę wymienić niedługo moją Kuote i czasami bywa jeszcze znacznie gorzej
Aph3X Napisano 12 Kwietnia 2019 Autor Napisano 12 Kwietnia 2019 Nie znalazłem oferty roweru na ramie karbonowej na pełnej Ultegrze. Przyznaję że jakoś intensywnie też nie szukałem :). Jak długo będzie leżał to obniżę cenę. Dzięki za wasz input.
Separatysta Napisano 15 Kwietnia 2019 Napisano 15 Kwietnia 2019 A papiery na niego masz?Bo wiesz policaje 2 lata temu mi 2 razy rame przewracali i sprawdzali numery. Napisz o tym w aukcji.
Aph3X Napisano 15 Kwietnia 2019 Autor Napisano 15 Kwietnia 2019 Papierów nie mam ale rower jest legal i od dawna u mnie. Zapraszam policję w razie co, nie mam nic przeciwko obracaniu ramy i sprawdzaniu numerów.
Mod Team bogus Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Napisano 13 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.