perfikowski Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Witam, w związku z zakupem nowego gravela chciałbym kupić nowy licznik ok 400 zł. Na uwadze mam dwa modele jak w temacie. Oprócz podstawowych funkcji, chciałbym żeby miał funkcję pokazującą wysokość i procentowo nachylenie oraz połączenie z telefonem przez bluetooth, żeby pokazywał wiadomości i połączenia. Nie wiem czy Sigma ma połączenia z telefonem, a może jakiś licznik z Cateye'a bo kilka modeli ma bluetooth, ale nie wiem czy mają funkcję wysokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 ta sigma nie ma BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perfikowski Napisano 11 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 A czy ktoś z Was używa licznik CATEYE PADRONE SMART CC-PA500B? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.