skwer Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam, Z okazji komunii chciałbym kupić chrześnicy rower odpowiedni do jej wzrostu, zdaję sobie sprawę, że wkrótce urośnie więc chciałbym też aby rama nie okazała się za mała na przestrzeni następnych dwóch lat. Zależy mi na zakupie do 1500 PLN, więc jeżeli możecie polecić coś interesującego to chętnie zobaczę linki. Pozdrawiam i dzięki z góry za pomoc Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez skwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Poszukaj używanego woom 5 albo dołóż i zakup nowy, dziecko będzie zadowolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 https://allegro.pl/oferta/trek-2016-7-1-fx-15-l-trek-charcoal-damski-7771569508 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Nie wiem czy jednak nie przyduży na 135 cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) Też prawda, ale na 135 cm w tym budżecie, lekki, dobry to chyba nic lepszego nie ma. /edit tu zdjęcie roweru z ramą 15 cali https://www.ebay.com/itm/Trek-FX-Series-7-1-Alpha-Gold-21-Speed-Bike-Bicycle-Aluminum-15-Frame-27-Wh/303008404842?epid=5026051461&hash=item468cb5556a:g:vCMAAOSwgdBb8Ls0 Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez SoloTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Przy takim wzroście to koła 24", rama max 14" i dł. korby 150mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 4 godziny temu, erzurum napisał: Poszukaj używanego woom 5 albo dołóż i zakup nowy, dziecko będzie zadowolone. Co ja czytam Na prezent komunijny używany rower. Ja bym się wstydził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian731 Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) do 1500 zł kupi się już dobry rower jednak trzeba pamiętać że prędzej czy później wyrośnie się z niego więc nie przesadzał bym z budżetem ponadto trzeba się zastanowić czy będzie na nim dużo jeździć. Proponuje wybrać się do decathlona czy innego sklepu i wybrać ten najładniejszy bo chyba ten czynnik będzie najważniejszy dla dziewczynki Wymiary masz już podane wyżej, chociaż ja na komunie dostałem rower z kołami 26 cali rama chyba 17 cali choć był za duży to nie przeszkadzało mi to a był jeżdżony do 3 gimnazjum kiedy go wymieniłem Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez Krystian731 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi