rafcio100 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Mój rower zakupiłem już kilka lat temu okazjonalnie na giełdzie, co było konieczne to dołożyłem. Rower wykorzystywany na dojazdy do pracy, na uczelnię i jakieś weekendowe wypady. Planuję składanie całego roweru od podstaw, z tego jeżeli nadaje się rama to ją zostawię. I właśnie pytanie, czy rama się nadaje, czy to zwykły marketowiec i ramę też inną wybrać? Nie mogę nigdzie znaleźć informacji na temat firmy Vortex, na temat samej ramy z naklejek też nie wiele się mogę dowiedzieć, jedynie że to Vortex Travel 100, seria DH90, produkcja niemiecka. Rama wygląda tak jak w linku, jednak koloru czarnego. https://apollo-ireland.akamaized.net/v1/files/wlcnroh2u1jr-PL/image;s=644x461 Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez rafcio100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikiKoziol Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Mam, a właściwie miałem taki rower. Została tylko rama, uginacz i kierownica, resztę zmieniłem. Jeżdżę na tej ramie osiem lat, rower jest wygodny, osprzęt taki jak mi odpowiada. Musisz zastanowić się czy chcesz dokładać kasę, czy kupić nowy, a przede wszystkim wiedzieć w szczegółach co chcesz mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi