Wiktor123321 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Cześć jakie opony polecacie bez druta, Antyprzebiciowa, na 2 opony mam niestety tylko 100zl więc szukam czegoś budżetowego, proszę o porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 W czym Ci ten drut miałby przeszkadzać? Inna sprawa, że za 50zł nie kupisz sensownej zwijanej opony. No i jaki rozmiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ctm Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Kiedyś na ulicy widziałem rower z takimi oponkami, chyba trudno je przebić i raczej nie są drutowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor123321 Napisano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 26x2.1, mam aktualnie shwalbe Smart sam (nie wiem jak się pisze, sorki) i drut mi co chwila przebija dętke Ctm ciekawa opcja, ale pewnie dużo ważą i potrzebuje opony chociaż z lekkim bieznikiem bo czasami udaje się w teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Nie masz pojęcia czym jest i gdzie się znajduje drut. Smart samy wspominam tak, że póki były nowe to kapci nie łapałem wcale, potem się zdarzył a łysy SS łapał co pod koło wleciało. W takim budżecie jak ma być lekko i w teren to Race Kingi DRUT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor123321 Napisano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Może i nie mam pojęcia no ale przepraszam gdy zdejmuje oponę bo detka ZNOWU przebite to wyjmuje przy okazji druty który wystają dzięki zaraz sobie obzcaje rk i poczytam opinnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Skąd te druty Ci wystają? Musisz je zbierać z drogi, bo nawet w drutowanej oponie drutów poza stopkami nie ma, a te na pewno Ci dętki nie przebijają. Oplot każdej opony to jest płótno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor123321 Napisano 9 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Jak nie możliwe jak kilka razy wyciągnąłem normalnie drut z opony, niektóre jak wyciągnąłem całe to miały z 30 cm Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Ze Smart Sama? Z grzbietu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Teraz, seraph napisał: Z grzbietu? Wiktor rozsiewa podobny klimat do faceta, który pchał smar do XCM'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor123321 Napisano 9 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Dokładnie tak z grzbietu, z tym smarem to przesadziles teraz jak zamówię nowe opony i będę dętke zmieniał to wyślę zdj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Z przyjemnością je obejrzę i pewnie nie tylko ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.