Dominnn1 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Witam, potrzebuje takiej plastikowej przeźroczystej osłonki lewej jak i prawej, która mi pękła, chciałbym kupić nowa ale nie mogę jej znaleźć, proszę o pomoc na zdj jest właśnie taka jakiej potrzebuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 8 Kwietnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Nie sądzę żeby to było do kupienia solo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 45,90 zł z wysyłka. https://allegro.pl/oferta/manetka-shimano-altus-sl-m310-8-rzedow-7881126847?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_sport_turystyka_rowery_akcesoria&ev_adgr=Rowery+i+akcesoria&gclid=Cj0KCQjw4qvlBRDiARIsAHme6ovNkhIXsotKyy0TFVePuWeAN9CXtVAtjNPH2DNT7GlaMR_bOtOKyYkaAm7sEALw_wcB Plastik pewnie nie do zdobycia, albo niewiele tańszy. Ja bym to pokleił tak aby woda, wilgoć się nie dostała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 ja bym go dorobił z pet-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominikpl72 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 W skrzynce masz prywatną wiadomość ode mnie - mam komplet tych manetek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.