jarek74 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Witam.Mam zamiar kupić rower szosowy Huragan 1 Plus-ponieważ na tyle pozwalają moje finanse.Mam pytanie co sądzicie o tym rowerze? Czy ktoś z forum jezdzi lub jezdził na nim? Proszę o opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Klamkomanetki są. czego chcieć więcej? Wsiadać, jeździć, cieszyć się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek74 Napisano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Rozumiem , że dobrze wybrałem. Dzikuję za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Są inne marki z tanimi modelami, Decatlon, indiana i td. ale jak się podoba to brać, 100-200 zł w te czy we wte...szkoda się z tym wozić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek232 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 46 minut temu, jarek74 napisał: Rozumiem , że dobrze wybrałem. Dzikuję za odpowiedz. Nie jest to zły wybór za cenę poniżej 2000zł. Klamkomanetki Claris R2000 z prowadzeniem linek pod owijką, korba Claris R2000 ze zintegrowaną osią, siodełko Selle Italia, opony Michelin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drozda Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Można ewentualnie na starszym Clarisie ale również aluminiowym widelcem: http://bdc-bike.com/pl/p/Jamis-Ventura-Sport-2017-Cosmo-Blue-700Cx51cm/6918 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek74 Napisano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 drozda-nie znam się bardzo na rowerach. Ale chyba zostanę przy Huraganie. Miałem jakiś czas temu coś podobnego do tego https://imged.pl/stary-rower-z-prl-kolarzowka-predom-romet-1976r-11323971.html nie pamiętam modelu wiem ,że wychodzily wtedy Romet chyba Passat,Orkan , Wagant itp o ile dobrze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.