Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kula co tak długo grałeś w CODa ? Gra bardzo fajna, ale ja przeszedłem ją w jakieś 6 godzin, mogli chociaż 15 godzin singleplayera zrobić, a nie wyciągać kasę za niecały dzień grania... Fajne są innowacje typu strzelanie przez drewniane przedmioty itd. ale jest stanowczo za krótka.

No ale ja grałem na necie :)

I szykuje się wymiana karty graficznej bo mam za cienką i troche tnie ;/ No nic trzeba sprzedać stare częsci :P

Napisano

Ja pykam w:

Painkiller

Sniper Elite

Project IGI 2

Soldier of Fortune

i co oczywiste w Morrowind :DDDD

A ostatnio namawiają mnie na Americas Army. Ale instalka waży ok 2 gb...

Napisano

Ja niemoge sie doczekać NFS ProStreet. Już jest w sieci, trzeba ściągnąć. A pociskam jeszcze w Tonego Hawk'sa American Wasteland i troche w Carbona. na razie

Napisano

Gdybym miał nowego kompa to miałbym w co pograć :wub: ale teraz trzeba grać W Stalkera na low detalach :D Ale jeszcze tylko 3 tygodnie i CoD 4 , Crysis , Witcher :D

Napisano

ostatnimi dniami skonczylem COD2 i Preya teraz dorwalem sie do Rts'a Star Wars: Empire at War. A to stad ze mam wielkie zamiłowanie do astronomii i wszystkim co z ufokami zwiazane :D

Ostatnio patrzylem na demka UT3(wielbiciel serii :) ), COD4 i niestety komp nie domaga na max detalach a ze musze miec fajerwerki na monitorze szykuje sie wymiana kompa hehe :P A no i jericho demko popatrzylem i tez mi sie spodobalo

• Mod Team
Napisano

Moglibyście napisać jakąś krótką recenzję na temat tego nowego nfs, bo nie wiem czy to ściągać czy nie? Zrobili w końcu ten tryb zniszczeń bo na trailerze to wygląda naprawdę świetnie. Jednak trailer a rzeczywistość jest często różna :)

Napisano

A ja już 3ci miesiąc czekam na zwrot mojego Xboxa 360... Dziad spieprzył się przed końcem wakacji i poszedł "w zwrot", gosciu któremu powierzyliśmy wymianę konsolki jak widać mało potrafi zdziałać, skoro już 3 miechy białas z zieloną diodą jest poza domem.

A taką mam ochotę pograć sobie w Bioschocka, Forzę 2, Moha Airborne, Army of Two i wiele innych tytułów.... :D z których oczywiscie HALO 3 bije resztę na łeb...

Napisano

X360 good ale ps3 to mistrzostwo, marzy mi sie to ale i PSP bym nie pogardził :D A tak - zostane przy swoim starym PC :P a marzenia na bok xD

Chodź warto powiedzieć że pod względem graficznym gry idą do przodu szybko, nawet za szybko - cena dobrego sprzętu mówi sama za siebie :) Ale cos za coś ;)

@Wax a twój awatar to jakiś fetysz xD ?? Musiałem zapytać bo dziwny jest troche nie? :D

Napisano

Mam do was takie pytanie co do COD4...

Coś sie zrypało i wywala mnie z serwerów ( powód do pb_punbuster) wiecie czy mam cos wpisać w konsoli czy co mam zrobić bo nie mam pojęcia w innych edycjach CoD wpisywało sie cos w konsoli ale tu nie wiem...

Aha i czy gdy bede chcial jeszcze raz instalować Calla to czy strace swój profil/odznaczenia itd ??

• 3 tygodnie później...
Napisano

Wreszcie katuję Xboxa od 2 tygodni już :) Xbox live to świetna rzecz, szkoda że trzeba za to płacic {180zł - na rok}. Ale jest taka przyjemnosc grania z innymi przez neta, że komputer włączam raz na ruski rok :P

Apropo gierek- jak dla mnie to Halo 3 wymiata, ale nie jest innowacyjne

Bioshock - miażdży klimatem i naprawdę cudowna gierka w całokształcie

COD4 Modern Warfare - beznadziejna gra, niepowinna się ukazać {po jej zobaczeniu i zagraniu każdy będzie chciał by każda gra tak wyglądała i miała taki power :D - GRA ROKU}

Gość BarteX88
Napisano

A ja wróciłem do starego dobrego "szaraka" czyli PlayStation. Hmmm spodziewałem się lepszej grafiki w NFS4 czy Tekkenie 2 :D ale za to grywalność powala na kolana. :)

Napisano

Ha, pamiętam jak grałem w LS na swoim Commodore. Do tej gry przekonałem się niejako z konieczności. Wysiadł mi joystick, a jak się okazało, grę dało się obsługiwać z klawiatury. Chyba były to klawisze Q, A, O, P i Spacja :)

LS to był mój pierwszy kontakt ze strategią turową. Potem było UFO, Incubation i mój ulubiony Warhammer 40k: Chaos Gate. A w LS ostatnio grałem jakiś rok temu. Cały czas jest taki fajny jak za pierwszym razem <_< No i muszę nieskromnie przyznać, że w tym scenariuszu radziłem sobie zdecydowanie lepiej, niż chłop który nagrał ten filmik :D

Napisano

Kula moze sciagnij nowego punkbustera?

mi ostatnio o dziwo przypadły do gustu rts'y.. pykam w Company od Heroes: Kompania Braci :)

W miedzyczasie walczyłem z Timeshiftem i poki co od niego odpoczywam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...