Mathieo Napisano 18 Listopada 2007 Napisano 18 Listopada 2007 A ja już grzeję cd-roma Na need for speed prostreet
karolyfer Napisano 18 Listopada 2007 Napisano 18 Listopada 2007 Mathieo na CD-Romie to teraz ciężko będzie odpalić jakąkolwiek grę
KuLa2030 Napisano 18 Listopada 2007 Napisano 18 Listopada 2007 Kula co tak długo grałeś w CODa ? Gra bardzo fajna, ale ja przeszedłem ją w jakieś 6 godzin, mogli chociaż 15 godzin singleplayera zrobić, a nie wyciągać kasę za niecały dzień grania... Fajne są innowacje typu strzelanie przez drewniane przedmioty itd. ale jest stanowczo za krótka. No ale ja grałem na necie I szykuje się wymiana karty graficznej bo mam za cienką i troche tnie ;/ No nic trzeba sprzedać stare częsci
Batman Napisano 18 Listopada 2007 Napisano 18 Listopada 2007 Ja pykam w: Painkiller Sniper Elite Project IGI 2 Soldier of Fortune i co oczywiste w Morrowind :DDDD A ostatnio namawiają mnie na Americas Army. Ale instalka waży ok 2 gb...
Wax Napisano 18 Listopada 2007 Napisano 18 Listopada 2007 Ja niemoge sie doczekać NFS ProStreet. Już jest w sieci, trzeba ściągnąć. A pociskam jeszcze w Tonego Hawk'sa American Wasteland i troche w Carbona. na razie
Ciastkorz Napisano 18 Listopada 2007 Napisano 18 Listopada 2007 F1 Challenge 2007 Football Manager 2008 Need For Speed Pro Street CoD 4 =]
snowman Napisano 18 Listopada 2007 Napisano 18 Listopada 2007 Gdybym miał nowego kompa to miałbym w co pograć ale teraz trzeba grać W Stalkera na low detalach Ale jeszcze tylko 3 tygodnie i CoD 4 , Crysis , Witcher
majster Napisano 19 Listopada 2007 Napisano 19 Listopada 2007 nieśmiertelne CS 1.6, Wolfenstein ET, a jak uzbieram trochę kasy to kupię Witchera
snuffi Napisano 19 Listopada 2007 Napisano 19 Listopada 2007 RAD Challenge DH 2007 (wirtualny downhill) Darmowa super girka w 3d oto link: http://cvr.pl/gry/rad-challenge.php
jo_jacek Napisano 19 Listopada 2007 Napisano 19 Listopada 2007 ostatnimi dniami skonczylem COD2 i Preya teraz dorwalem sie do Rts'a Star Wars: Empire at War. A to stad ze mam wielkie zamiłowanie do astronomii i wszystkim co z ufokami zwiazane Ostatnio patrzylem na demka UT3(wielbiciel serii ), COD4 i niestety komp nie domaga na max detalach a ze musze miec fajerwerki na monitorze szykuje sie wymiana kompa hehe A no i jericho demko popatrzylem i tez mi sie spodobalo
siwyex Napisano 19 Listopada 2007 Napisano 19 Listopada 2007 A ja nie gram w zadne gry, czasem tylko na kurniku w kółko i krzyzyk, kosci lub literaki
Siwers45 Napisano 19 Listopada 2007 Napisano 19 Listopada 2007 Flyff polecam każdemu kto lubi dobre MMO
Mod Team Pixon Napisano 19 Listopada 2007 Mod Team Napisano 19 Listopada 2007 Moglibyście napisać jakąś krótką recenzję na temat tego nowego nfs, bo nie wiem czy to ściągać czy nie? Zrobili w końcu ten tryb zniszczeń bo na trailerze to wygląda naprawdę świetnie. Jednak trailer a rzeczywistość jest często różna
Adik Napisano 19 Listopada 2007 Napisano 19 Listopada 2007 A ja już 3ci miesiąc czekam na zwrot mojego Xboxa 360... Dziad spieprzył się przed końcem wakacji i poszedł "w zwrot", gosciu któremu powierzyliśmy wymianę konsolki jak widać mało potrafi zdziałać, skoro już 3 miechy białas z zieloną diodą jest poza domem. A taką mam ochotę pograć sobie w Bioschocka, Forzę 2, Moha Airborne, Army of Two i wiele innych tytułów.... z których oczywiscie HALO 3 bije resztę na łeb...
Siwers45 Napisano 19 Listopada 2007 Napisano 19 Listopada 2007 X360 good ale ps3 to mistrzostwo, marzy mi sie to ale i PSP bym nie pogardził A tak - zostane przy swoim starym PC a marzenia na bok xD Chodź warto powiedzieć że pod względem graficznym gry idą do przodu szybko, nawet za szybko - cena dobrego sprzętu mówi sama za siebie Ale cos za coś @Wax a twój awatar to jakiś fetysz xD ?? Musiałem zapytać bo dziwny jest troche nie?
KuLa2030 Napisano 21 Listopada 2007 Napisano 21 Listopada 2007 Mam do was takie pytanie co do COD4... Coś sie zrypało i wywala mnie z serwerów ( powód do pb_punbuster) wiecie czy mam cos wpisać w konsoli czy co mam zrobić bo nie mam pojęcia w innych edycjach CoD wpisywało sie cos w konsoli ale tu nie wiem... Aha i czy gdy bede chcial jeszcze raz instalować Calla to czy strace swój profil/odznaczenia itd ??
funkad Napisano 10 Grudnia 2007 Napisano 10 Grudnia 2007 Mam emulator Commodore64 i grę LASER SQUAD moja ulubiona gierka na C64:-))))
majster Napisano 10 Grudnia 2007 Napisano 10 Grudnia 2007 CS 1.6, Sniper Elite, Wolfenstein ET. same strzelanki, chyba jestem psycholem lepiej kupię Witchera dla odwyku.
Adik Napisano 11 Grudnia 2007 Napisano 11 Grudnia 2007 Wreszcie katuję Xboxa od 2 tygodni już Xbox live to świetna rzecz, szkoda że trzeba za to płacic {180zł - na rok}. Ale jest taka przyjemnosc grania z innymi przez neta, że komputer włączam raz na ruski rok Apropo gierek- jak dla mnie to Halo 3 wymiata, ale nie jest innowacyjne Bioshock - miażdży klimatem i naprawdę cudowna gierka w całokształcie COD4 Modern Warfare - beznadziejna gra, niepowinna się ukazać {po jej zobaczeniu i zagraniu każdy będzie chciał by każda gra tak wyglądała i miała taki power - GRA ROKU}
Gość BarteX88 Napisano 11 Grudnia 2007 Napisano 11 Grudnia 2007 A ja wróciłem do starego dobrego "szaraka" czyli PlayStation. Hmmm spodziewałem się lepszej grafiki w NFS4 czy Tekkenie 2 ale za to grywalność powala na kolana.
WojtasGCE Napisano 14 Grudnia 2007 Napisano 14 Grudnia 2007 Ha, pamiętam jak grałem w LS na swoim Commodore. Do tej gry przekonałem się niejako z konieczności. Wysiadł mi joystick, a jak się okazało, grę dało się obsługiwać z klawiatury. Chyba były to klawisze Q, A, O, P i Spacja LS to był mój pierwszy kontakt ze strategią turową. Potem było UFO, Incubation i mój ulubiony Warhammer 40k: Chaos Gate. A w LS ostatnio grałem jakiś rok temu. Cały czas jest taki fajny jak za pierwszym razem No i muszę nieskromnie przyznać, że w tym scenariuszu radziłem sobie zdecydowanie lepiej, niż chłop który nagrał ten filmik
jo_jacek Napisano 15 Grudnia 2007 Napisano 15 Grudnia 2007 Kula moze sciagnij nowego punkbustera? mi ostatnio o dziwo przypadły do gustu rts'y.. pykam w Company od Heroes: Kompania Braci W miedzyczasie walczyłem z Timeshiftem i poki co od niego odpoczywam
Paviarotti Napisano 15 Grudnia 2007 Napisano 15 Grudnia 2007 A ja sobie popylam w Live for Speeda S2 Alpha 0.5X Wcześniej pograłem w Need for Speeda ProStreet ale powiało nudą i przestałem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.