kantele Napisano 11 Września 2007 Napisano 11 Września 2007 mnie się ostatnio udało zainstalować i uruchomić pod ubuntu moją ulubioną gierę: icewind dale 2 więc pocinam...
Shadow265 Napisano 11 Września 2007 Napisano 11 Września 2007 U mnie CS wrocil do lask Ale jakcy ludzie tam czasem graja to az masakra...
heavy_puchatek Napisano 11 Września 2007 Napisano 11 Września 2007 Kantele buuu Icewind Dale, gdzieś w trakcie przygody napęd poszatkował mi płytę na żwirek i się tam skończyła moja przygoda Pociągnąłbym z sieci ale mi się nie chce przechodzić tam gdzie już byłem A Świątynia Pierwotnego Zła mi się znudziła bo tam tylko 10 poziomów, co to za atrakcja walczyć ze stworami jak nie można poziomu zdobyć
Rafizdg Napisano 11 Września 2007 Napisano 11 Września 2007 ja zaczynam zabawę z metin2 będzie w zimowe wieczory co robić
andi333 Napisano 11 Września 2007 Napisano 11 Września 2007 ja chciałem pograć w nowego medala ale sprzęt nie wyrabia
bartekgib Napisano 11 Września 2007 Napisano 11 Września 2007 Live For Speed - ta część druga ( nie wiem nawet, jak sie w pełni nazywa ). Najlepsza gra - tutaj uczysz się jazdy a nie jak w NFS'ach - klawisz na maksa wcisnięty i samochód jedzie 380 km/h Pozdrawiam !
kusak Napisano 11 Września 2007 Napisano 11 Września 2007 shadow to zacznij grac na porzadnych serwach a ja ostatnio pogrywam w toca rd 2
Shadow265 Napisano 12 Września 2007 Napisano 12 Września 2007 Wiesz, staram sie Najgorsi sa czesi i slowacy
KuLa2030 Napisano 12 Września 2007 Napisano 12 Września 2007 Ja zaczynam giercować w CS-a 1.6 wczoraj kupiłem i w sumie nie wiem czy nie lepszy od Source
kusak Napisano 12 Września 2007 Napisano 12 Września 2007 shadow, w w et są najgorsi polacy ;] ja i tak na polskich nie gram, glownie niemieckie, jeden szwedzki (ping 100 <3), włoskich..
sp0q Napisano 12 Września 2007 Napisano 12 Września 2007 Ja właśnie przekopuję się przez .ini Obliviona żeby wyciągnąć znośną ilość klatek ;P
BlackSummer Napisano 12 Września 2007 Napisano 12 Września 2007 Jako że strzelam także w tzw realu, preferuję gry w których się bestialsko morduje :D Z ulubionych morderczych: FEAR (o tak, o tak!), HL2, Unreal jedynka, ostatnio GRAW i GRAW 2. Z u. mniej morderczych, Heroes of Might & Magic 3, C&C, obecnie oczekuję World In Conflict. W innej gatunki/gry nie gram. PRGów nie lubię, Hirołsi są wyjątkiem. Jeśli chodzi o gry sieciowe, to nie przepadam za nimi. Kilka lat temu, "za młodu", grałem ligowo w CS (jeszcze wtedy 1.2-1.4) w jednym z lepszych klanów, nawet dobry byłem To były czasy... Przestałem z dnia na dzień. Nudne na dłuższa metę.
Shadow265 Napisano 12 Września 2007 Napisano 12 Września 2007 Source'a nie dotykalem, wiec sie nie wypowiem Co do servow dzis trafilem na jeden calkiem mily, polski serv, fajni ludzie Szkoda ze zostalem wywalony bo sloty byly zajete A co do strzelania w realu... Cos w tym jest, tez strzelam i jakos to przenosze na gre
Diensdale Napisano 20 Września 2007 Napisano 20 Września 2007 Ostatnio mnie przykula COD2. Jakos tak mi sie fajnie wieczorkami pyka
MrJ Napisano 23 Września 2007 Napisano 23 Września 2007 Swego czasu (jak go miałem w nadmiarze ) to Worms 2 (Worms 3D nie polubiłem i nie polubię) i czasem... uwaga... Sims - Światowe Życie (ale kaszan :banana: :banana: :banana: !!!) A poza tym... no, ale to nie na kompie - GITARA (właśnie głowię się nad problemami kompozycyjnymi w harmonii c-moll )
roadside_warrior Napisano 23 Września 2007 Napisano 23 Września 2007 od paru dni pochłonięty Bioshock-iem, ta gra wymiata!!
heavy_puchatek Napisano 23 Września 2007 Napisano 23 Września 2007 Tydzień chory byłem więc coś grałem, ale oczywiście tylko w to co da się z muzyką grać, kolega polecił grę Armadillo Polega to na tym że masz doprowadzić piłkę w odpowiednie miejsce zawieszone w przestrzeni jakimś sobie znanym sposobem i przy ograniczonym budżecie. Levele bardzo urozmaicone, ja przeszedłem 48 z 50, jak skończę to ściągnę map packi i już Trzeba czasem pogłówkować, pokombinować ale zazwyczaj moją ulubioną metodą jest zrobienie czegoś, czego autor nie przewidział (na przykład rozwalenie wszystkiego co blokuje drogę ), jeżeli starczy kasy Porównałbym to do pontifexa ale takiego 10000X lepszego, bo zbudowanie głupiego rusztowania to dopiero początek Gierka waży coś ponad megabajt a jest dość rozbudowana tak więc polecam, zarówno na 15 minut jak i parę godzin
esc0bar Napisano 24 Września 2007 Napisano 24 Września 2007 A ja czasem gram z kolegami w zoske. Fajna sprawa - mozna sie calkiem swietnie wypocic. :>
ciacho1984 Napisano 24 Września 2007 Napisano 24 Września 2007 A ja ostatnio po ciężkiej sesji sciagnąłem sobie System Shock 2 http://www.cda.pl/pelne-wersje.php . W pelni legalne starsze gry, troche starsze akurat jak bylem nastolatkiem to byly hity.
Xordus Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 Ostatnio to Counter-Strike i Hard Truck 18 Wheels of Steel Across America.
KuLa2030 Napisano 18 Listopada 2007 Napisano 18 Listopada 2007 Pojawiła sie kolejna gierka w która zaczynam grać , mianowicie CoD4 - Po prostu zajefajna gra Pierwszy dzień i grałem od 21 do 5rano :P
karolyfer Napisano 18 Listopada 2007 Napisano 18 Listopada 2007 Kula co tak długo grałeś w CODa ? Gra bardzo fajna, ale ja przeszedłem ją w jakieś 6 godzin, mogli chociaż 15 godzin singleplayera zrobić, a nie wyciągać kasę za niecały dzień grania... Fajne są innowacje typu strzelanie przez drewniane przedmioty itd. ale jest stanowczo za krótka.
baksik22 Napisano 18 Listopada 2007 Napisano 18 Listopada 2007 Też gram sobie w cod 4 owszem fajna gierka ale nigdy nie chciałbym grać w nią online jest taka strasznie nie wiem jak to opisać chodzi o to że postać rusza się jak pijany koleś wracając do domu Poza tym w multi play'u nie można grać na high detalach ponieważ będziesz miał góra 19 fps (sprawdzone na kompie core 2 duo 3.5 ghz 2 gb ramu i geforce 8900gs). Gra jest ok ale żeby ją odpalić i grać na niej konkretnie online trzeba jeszcze troszkę poczekać, tak jak z Cs:S scena dopiero teraz jest rozbudowywana a i teraz ciężko o taką konkretną bardziej robi się to 4fun. Ale owszem Cod4 jest fajną gierką i w Singlu jak najbardziej można sobie czas umilać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.