Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kantele buuu Icewind Dale, gdzieś w trakcie przygody napęd poszatkował mi płytę na żwirek i się tam skończyła moja przygoda ;) Pociągnąłbym z sieci ale mi się nie chce przechodzić tam gdzie już byłem :o

A Świątynia Pierwotnego Zła mi się znudziła bo tam tylko 10 poziomów, co to za atrakcja walczyć ze stworami jak nie można poziomu zdobyć :D

Napisano

Live For Speed - ta część druga ( nie wiem nawet, jak sie w pełni nazywa ). Najlepsza gra - tutaj uczysz się jazdy a nie jak w NFS'ach - klawisz na maksa wcisnięty i samochód jedzie 380 km/h :o Pozdrawiam !

Napisano

shadow, w w et są najgorsi polacy ;]

ja i tak na polskich nie gram, glownie niemieckie, jeden szwedzki (ping 100 <3), włoskich..

Napisano

Jako że strzelam także w tzw realu, preferuję gry w których się bestialsko morduje :D :D

Z ulubionych morderczych: FEAR (o tak, o tak!), HL2, Unreal jedynka, ostatnio GRAW i GRAW 2.

Z u. mniej morderczych, Heroes of Might & Magic 3, C&C, obecnie oczekuję World In Conflict.

W innej gatunki/gry nie gram. PRGów nie lubię, Hirołsi są wyjątkiem.

Jeśli chodzi o gry sieciowe, to nie przepadam za nimi. Kilka lat temu, "za młodu", grałem ligowo w CS (jeszcze wtedy 1.2-1.4) w jednym z lepszych klanów, nawet dobry byłem :D To były czasy... :D:)

Przestałem z dnia na dzień. Nudne na dłuższa metę.

Napisano

Source'a nie dotykalem, wiec sie nie wypowiem :)

Co do servow dzis trafilem na jeden calkiem mily, polski serv, fajni ludzie ;)

Szkoda ze zostalem wywalony bo sloty byly zajete :)

A co do strzelania w realu... Cos w tym jest, tez strzelam i jakos to przenosze na gre ;)

Napisano

Swego czasu (jak go miałem w nadmiarze :P ) to Worms 2 (Worms 3D nie polubiłem i nie polubię) i czasem... uwaga... Sims - Światowe Życie (ale kaszan :banana: :banana: :banana: !!!)

A poza tym... no, ale to nie na kompie - GITARA (właśnie głowię się nad problemami kompozycyjnymi w harmonii c-moll :D )

Napisano

Tydzień chory byłem więc coś grałem, ale oczywiście tylko w to co da się z muzyką grać, kolega polecił grę Armadillo :) Polega to na tym że masz doprowadzić piłkę w odpowiednie miejsce zawieszone w przestrzeni jakimś sobie znanym sposobem i przy ograniczonym budżecie. Levele bardzo urozmaicone, ja przeszedłem 48 z 50, jak skończę to ściągnę map packi i już :D Trzeba czasem pogłówkować, pokombinować ale zazwyczaj moją ulubioną metodą jest zrobienie czegoś, czego autor nie przewidział (na przykład rozwalenie wszystkiego co blokuje drogę :D), jeżeli starczy kasy :) Porównałbym to do pontifexa ale takiego 10000X lepszego, bo zbudowanie głupiego rusztowania to dopiero początek :)

Gierka waży coś ponad megabajt a jest dość rozbudowana tak więc polecam, zarówno na 15 minut jak i parę godzin :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Pojawiła sie kolejna gierka w która zaczynam grać , mianowicie CoD4 - Po prostu zajefajna gra :)

Pierwszy dzień i grałem od 21 do 5rano :P :P

Napisano

Kula co tak długo grałeś w CODa ? Gra bardzo fajna, ale ja przeszedłem ją w jakieś 6 godzin, mogli chociaż 15 godzin singleplayera zrobić, a nie wyciągać kasę za niecały dzień grania... Fajne są innowacje typu strzelanie przez drewniane przedmioty itd. ale jest stanowczo za krótka.

Napisano

Też gram sobie w cod 4 owszem fajna gierka ale nigdy nie chciałbym grać w nią online jest taka strasznie nie wiem jak to opisać chodzi o to że postać rusza się jak pijany koleś wracając do domu :) Poza tym w multi play'u nie można grać na high detalach ponieważ będziesz miał góra 19 fps (sprawdzone na kompie core 2 duo 3.5 ghz 2 gb ramu i geforce 8900gs). Gra jest ok ale żeby ją odpalić i grać na niej konkretnie online trzeba jeszcze troszkę poczekać, tak jak z Cs:S scena dopiero teraz jest rozbudowywana a i teraz ciężko o taką konkretną bardziej robi się to 4fun. Ale owszem Cod4 jest fajną gierką i w Singlu jak najbardziej można sobie czas umilać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...