Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W domu to colin i wormsy, a na statku wszystko co mi wpadnie w rece. Ostatnio nabylem w Petersburgu Neverwinternights i jak sie okazalo jest tylko ruska wersja jezykowa. Mecze sie do dzis zeby wyjsc z pierwszego pomieszczenia :w00t:

Mam tez jakas uliczna sciganke po hiszpansku i tez nie bardzo wiem co mam robic przy ambitniejszych zadaniach wiec chwilowo ja odstawilem.

Pozdrawiam

Jacun

Napisano

Ja tam już w nic nie gram. Znudziło mi się. Nowe gry już nie potrafią mnie niczym zaskoczyć. Kiedyś.. Fallout 1 i 2, Baldur's Gate 1 i 2, IceWind Dale... itp... itd.... :w00t:

Napisano

Ja uznaję tylko i wyłącznie jedną grę rajdową - Richard Burns Rally - super realistyczna rajdówka. Wszystkie Koliny czy inne Xpandy mogą się schować ;)

Pozatm fajny jest live for speed i rFactor, ale to raczej tylko do gry przez neta...

Pozatym od czasu do czasu dla rozluźnienia lubię pociupać w Quake ]|[, albo CS-a z kumplami po sieci...

No, czasami mi sie zdarzy odpalić jakiegoć RPG-a, moj ulubiony to chyba Planescape Torment, lubię też Dungeon Siege...

Napisano

ja rzadko w coś grywam, ale jak juz zaczne to gram tylko w SOF'a (soldier of fortune jak by ktoś nie wiedział) mega giera, ale tylko przez neta. Kiedyś jeszcze grałem w Age Of Empiers 1 i 2. :huh:

Napisano

MMM AoE2 po sieci to było coś, można było godzinami młucić :huh: A ja lubiłem bardzo przeciągać z moją defensywną taktyką, większą radość niż ukatrupienie wroga sprawiało mi obserwowanie jak ten próbuje sforsować moje fortyfikacje :) Zazwyczaj z kumplami umawiałem się że nie używamy tego czegoś co się robi w zamku i nazywa się "trebuchet" bo to strasznie wkurzające bywało :)

Napisano

Gram bardzo mało.

Ale kiedys to się ciupało. Najpowazniejsza gra w ktora gralem a ktorej przejsc sie nie dalo to Ogame ;) Pochwalic sie moge miejsce top 80/8000 graczy na u 18 a takze top 100 na uni 39

Gdy juz bardzo mi sie nudzi(nie da sie isc na rower-pomijajac fakt ze w sumie zawsze mozna -.- i gdy jestem po silowni a takze gdy nie ma nic do nauki i w tv) odpalam NFS Most Wanted czy Flanker 2.0(symulator rosyjskiego mysliwca) lub Call of duty 1 lub 2(jak dla ta gra to klasyka-klimat moze wciagnac na dlugie godziny-bo potem sie konczy :) ) Czasem kolega chce zagrac w Cs to razem buszujemy po mapkach(ulubiona-dust 1 i 2 oczywiscie)

Pozdrawiam

Napisano

Ja ostatnio zacząłem pogrywać w Metal Damage. Jest to gierka on-line, gracz otrzymuje samochód i jego zadaniem jest jego rozbudowa, wygrywanie wyscigów i zarabianie kasy. Poznając jej mozliwości stworzyłem przed chwilką zespół [bIKERS] ForumRowerowe.org jakby ktoś był chętny to zapraszam.

Link, żeby się zarejestrować

Mam też link w sygnaturce, ale nie wiem czy tam jest odnośnik do rejestracji, chyba tak :D. Zapraszam.

PS

Gdy klikniecie w link w sygnaturce to chyba mi się coś dodaje, ale nie musicie tam klikać (jakoś specjalnie mi na tym nie zależy). Żeby się zarejestrować, wystarczy powyższy. Pozdrówki

Napisano
a ja czasem grywam w RPG (prawdziwe, nie komputerowe)

wlasnie na jutro jestem umowiona na Earthdawn :D:D

Wow, to sa tu ludzie z RPG? :D

Ja tez grywam, ostatnio malo, ale za to klasyki - Warhammer 2 i Neuroshima :)

Miodzio ;)

Napisano

ja swojego czasu grywalam regularnie w kazdy weekend. a potem zaczelam studia zaoczne i na tym sie skonczylo. teraz mam wakacje wiec troche gram, reaktywowalismy stara kampanie w Earthdawna (bardzo lubie ten system, ale najbardziej lubie chyba stare dobre D&D 3.0) :)

Napisano

Ja nigdy nie mogłem się wczuć w klimat i zawsze dochodziło do tego że z kumplami naginaliśmy co się dało i tarzaliśmy ze śmiechu po podłodze, tak czy inaczej cel - dobra zabawa - był osiągnięty :D

Napisano
Ja nigdy nie mogłem się wczuć w klimat i zawsze dochodziło do tego że z kumplami naginaliśmy co się dało i tarzaliśmy ze śmiechu po podłodze, tak czy inaczej cel - dobra zabawa - był osiągnięty :P

skąd ja to znam... a podcierałeś się kiedyś krawężnikiem przez kilka kolejek?? :D albo dzięki podręcznikowi "Młody McGuywer" zrobiłeś rower... miałem wtedy lepszą średnią na podjazdach niż teraz :D

PS właśnie odkryłem ponownie uroki Kurnika i snookera na wp.pl :P może by jakiś forumowy turniej w tysiąca albo jakieś inne karciane??

Napisano

Puchat, nam z kumplami to sie glupawa zaczyna kolo 5tej nad ranem po calonocnej sesji ;)

A co do D&D- wstyd sie przyznac, gralem moze raz :D

A tak to procz "Mlotka" 1 i 2 i Neuroshimy byl wiedzmin, 2 systemy autorskie, legenda 5ciu kregow, jakis system ktorego nie pamietam...ale i tak nic nie przebije starego dobrego Warhammera z dodatkami... I wojowniczego elfa Kelevara :D:P

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano
Ja ostatnio zacząłem pogrywać w nowego Colina McRae Dirta i bardzo mi przypadł do gustu, zwłaszcza po masakrycznych poprzednich częściach :)

Ja najmilej wpsominam pierwsze dwie części, potem jakoś przestał mnie interesować....Dirta chyba nie spróbuję, bo demko sie nie odpaliło, a boje się wydac 100zł na grę w która pogram po zamianie kompa(co tak szybko nie nastapi :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...