Jack Danniels Napisano 15 Sierpnia 2007 Napisano 15 Sierpnia 2007 W domu to colin i wormsy, a na statku wszystko co mi wpadnie w rece. Ostatnio nabylem w Petersburgu Neverwinternights i jak sie okazalo jest tylko ruska wersja jezykowa. Mecze sie do dzis zeby wyjsc z pierwszego pomieszczenia Mam tez jakas uliczna sciganke po hiszpansku i tez nie bardzo wiem co mam robic przy ambitniejszych zadaniach wiec chwilowo ja odstawilem. Pozdrawiam Jacun
Radoslav Napisano 15 Sierpnia 2007 Napisano 15 Sierpnia 2007 Ja tam już w nic nie gram. Znudziło mi się. Nowe gry już nie potrafią mnie niczym zaskoczyć. Kiedyś.. Fallout 1 i 2, Baldur's Gate 1 i 2, IceWind Dale... itp... itd....
heavy_puchatek Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 No mnie zaskoczyła Świątynia Pierwotnego Zła właśnie, gdzieś tam jeszcze czeka Torment, a do muzyki zaskakuje mnie Mini Racing Online
Lobster Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 Ja uznaję tylko i wyłącznie jedną grę rajdową - Richard Burns Rally - super realistyczna rajdówka. Wszystkie Koliny czy inne Xpandy mogą się schować Pozatm fajny jest live for speed i rFactor, ale to raczej tylko do gry przez neta... Pozatym od czasu do czasu dla rozluźnienia lubię pociupać w Quake ]|[, albo CS-a z kumplami po sieci... No, czasami mi sie zdarzy odpalić jakiegoć RPG-a, moj ulubiony to chyba Planescape Torment, lubię też Dungeon Siege...
wacha333 Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 ...Tiger Woods 2007 moze to malo popularne ale uwielbiam ta gierke
WojteK! Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 ja rzadko w coś grywam, ale jak juz zaczne to gram tylko w SOF'a (soldier of fortune jak by ktoś nie wiedział) mega giera, ale tylko przez neta. Kiedyś jeszcze grałem w Age Of Empiers 1 i 2.
heavy_puchatek Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 MMM AoE2 po sieci to było coś, można było godzinami młucić A ja lubiłem bardzo przeciągać z moją defensywną taktyką, większą radość niż ukatrupienie wroga sprawiało mi obserwowanie jak ten próbuje sforsować moje fortyfikacje Zazwyczaj z kumplami umawiałem się że nie używamy tego czegoś co się robi w zamku i nazywa się "trebuchet" bo to strasznie wkurzające bywało
spawacz Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 Ja gram w: - MAFie -SOLDATA - Ucze sie grać w Europe Universalis 2
Kubus18 Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 Gram bardzo mało. Ale kiedys to się ciupało. Najpowazniejsza gra w ktora gralem a ktorej przejsc sie nie dalo to Ogame Pochwalic sie moge miejsce top 80/8000 graczy na u 18 a takze top 100 na uni 39 Gdy juz bardzo mi sie nudzi(nie da sie isc na rower-pomijajac fakt ze w sumie zawsze mozna -.- i gdy jestem po silowni a takze gdy nie ma nic do nauki i w tv) odpalam NFS Most Wanted czy Flanker 2.0(symulator rosyjskiego mysliwca) lub Call of duty 1 lub 2(jak dla ta gra to klasyka-klimat moze wciagnac na dlugie godziny-bo potem sie konczy ) Czasem kolega chce zagrac w Cs to razem buszujemy po mapkach(ulubiona-dust 1 i 2 oczywiscie) Pozdrawiam
kantele Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 a ja czasem grywam w RPG (prawdziwe, nie komputerowe) wlasnie na jutro jestem umowiona na Earthdawn
DuzyMarek Napisano 22 Sierpnia 2007 Napisano 22 Sierpnia 2007 Ja ostatnio zacząłem pogrywać w Metal Damage. Jest to gierka on-line, gracz otrzymuje samochód i jego zadaniem jest jego rozbudowa, wygrywanie wyscigów i zarabianie kasy. Poznając jej mozliwości stworzyłem przed chwilką zespół [bIKERS] ForumRowerowe.org jakby ktoś był chętny to zapraszam. Link, żeby się zarejestrować Mam też link w sygnaturce, ale nie wiem czy tam jest odnośnik do rejestracji, chyba tak . Zapraszam. PS Gdy klikniecie w link w sygnaturce to chyba mi się coś dodaje, ale nie musicie tam klikać (jakoś specjalnie mi na tym nie zależy). Żeby się zarejestrować, wystarczy powyższy. Pozdrówki
Gevera Napisano 22 Sierpnia 2007 Napisano 22 Sierpnia 2007 ja najczesciej grywam w Go, chociaz czasami mam zarwane noce z powodów sesji RPG
Shadow265 Napisano 22 Sierpnia 2007 Napisano 22 Sierpnia 2007 a ja czasem grywam w RPG (prawdziwe, nie komputerowe)wlasnie na jutro jestem umowiona na Earthdawn :D Wow, to sa tu ludzie z RPG? Ja tez grywam, ostatnio malo, ale za to klasyki - Warhammer 2 i Neuroshima Miodzio
kantele Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 ja swojego czasu grywalam regularnie w kazdy weekend. a potem zaczelam studia zaoczne i na tym sie skonczylo. teraz mam wakacje wiec troche gram, reaktywowalismy stara kampanie w Earthdawna (bardzo lubie ten system, ale najbardziej lubie chyba stare dobre D&D 3.0)
heavy_puchatek Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja nigdy nie mogłem się wczuć w klimat i zawsze dochodziło do tego że z kumplami naginaliśmy co się dało i tarzaliśmy ze śmiechu po podłodze, tak czy inaczej cel - dobra zabawa - był osiągnięty
Paweł Mol Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Mnie już od ponad roku męczy RO (Ragnarok Online), poza tym trochę WoW'a, a gdy mam dostęp do DFP to Richard Burns Rally =]
QWEY564 Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja nigdy nie mogłem się wczuć w klimat i zawsze dochodziło do tego że z kumplami naginaliśmy co się dało i tarzaliśmy ze śmiechu po podłodze, tak czy inaczej cel - dobra zabawa - był osiągnięty skąd ja to znam... a podcierałeś się kiedyś krawężnikiem przez kilka kolejek?? albo dzięki podręcznikowi "Młody McGuywer" zrobiłeś rower... miałem wtedy lepszą średnią na podjazdach niż teraz PS właśnie odkryłem ponownie uroki Kurnika i snookera na wp.pl może by jakiś forumowy turniej w tysiąca albo jakieś inne karciane??
Shadow265 Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Puchat, nam z kumplami to sie glupawa zaczyna kolo 5tej nad ranem po calonocnej sesji A co do D&D- wstyd sie przyznac, gralem moze raz A tak to procz "Mlotka" 1 i 2 i Neuroshimy byl wiedzmin, 2 systemy autorskie, legenda 5ciu kregow, jakis system ktorego nie pamietam...ale i tak nic nie przebije starego dobrego Warhammera z dodatkami... I wojowniczego elfa Kelevara
heavy_puchatek Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 Krawężnikiem się nie podcierałem, za to zbierałem owce, zatykałem im tyłki krzesiwem i tworzyłem bukłaki
qla Napisano 2 Września 2007 Napisano 2 Września 2007 Ja teraz pogrywam w Live for speed, Combat Wings, Red orchestra i Operation flshpoint..jak znajdę czas
karolyfer Napisano 2 Września 2007 Napisano 2 Września 2007 Ja ostatnio zacząłem pogrywać w nowego Colina McRae Dirta i bardzo mi przypadł do gustu, zwłaszcza po masakrycznych poprzednich częściach
qla Napisano 11 Września 2007 Napisano 11 Września 2007 Ja ostatnio zacząłem pogrywać w nowego Colina McRae Dirta i bardzo mi przypadł do gustu, zwłaszcza po masakrycznych poprzednich częściach Ja najmilej wpsominam pierwsze dwie części, potem jakoś przestał mnie interesować....Dirta chyba nie spróbuję, bo demko sie nie odpaliło, a boje się wydac 100zł na grę w która pogram po zamianie kompa(co tak szybko nie nastapi )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.