Rudd Napisano 25 Lipca 2007 Napisano 25 Lipca 2007 Ja teraz gram w stare (jak na te czasy) gry bo mój wysłużony komputer na więcej nie pozwala (ale za jakiś rok to się zmieni... ) na razie: Gothic Enter the matrix Jak je skończę (pewnie gothica z 2 razy, a matrixa 2 postaciami ) to biorę się za: Neverwinter Nights ze wszystkimi dodatkami Gothica II i jeśli będzie mi się chciało to pogram jeszcze w Toca Race Driver 2 a potem to się zobaczy
mjack Napisano 26 Lipca 2007 Napisano 26 Lipca 2007 Gram bardzo mało, w zeszłym roku przez wakacje przeszedłem call od duty 2, a przez te wakacje czasami odpalę collina dirt.
Jarod Napisano 26 Lipca 2007 Napisano 26 Lipca 2007 Jako żem biker to potrzebuje prędkości i ostatnie wszystkie noce spędzam z live for speed najlepszy symulator jaki kiedykolwiek widziałem. Polecam www.liveforspeed.net
Adamos05 Napisano 26 Lipca 2007 Napisano 26 Lipca 2007 Sim City 4 - genialna gra Potrafie siedzieć godzinami i mi sie nie nudzi. Pozatym to czasem jakiś wojenny FPS typu Medal of Honor albo Call of Duty.
CzArNy93 Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisano 7 Sierpnia 2007 A ja najczęściej w jakies nowe co tylko weszło na rynek Ale najczęściej w NFS Carbon i GTA San Andreas Teraz czekam na najnowszego NFS'a - ProStreet. Ta giera będzie wymiatać
Robert Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisano 7 Sierpnia 2007 Czarny, prawdę mówiąc dla mnie klimat prawdziwego nfs-a zakończył się na Hot Pursuit 2, teraz niestety nowe nfs-y w moim odczuciu są kompletnie do d... A żeby OT nie było to obecnie gram w Colin McRae Rally 2005. Bardzo przyjemna gra
QWEY564 Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisano 7 Sierpnia 2007 zakończył się na Hot Pursuit 2 widzę że nie tylko ja podzielam takie zdanie... ostatnio nawet wydobyłem zapomnianą kierownicę Logitecha i grywam czasem właśnie w HP2... moja przygoda z grami zakończyła się razem z COD-em i SOF-em... albo się starzeję albo już nie produkują gier w które da się normalnie pograć...
bartekgib Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisano 7 Sierpnia 2007 Ja czasem grywam w Live For Speed. Czasem, jak nie mam co robić. Powód ? Najbardziej realistyczna w prowadzeniu gra. Dlaczego ? Bo samochodem nie steruje się za pomocą klawiatury a za pomocą genialnego przyrządu jakim jest myszka ! Podłączam myszkę do lapa i już jest dobrze. Najmniejszy ruch i koła się stopniowo skręcają. Źle pojedziesz w zakręcie tylnonapędówką - poślizg. Za póżno zahamujesz - suniesz z piskiem po torze. Dodasz gazu w zakręcie w przednionapędówce - wyrzuca Ciebie na zewnętrzną. Świetna gra, świetne samochody, równie świetne tory. Pozdrawiam ! P.S. To jest jedyna gra jaką mam na kompie. Nic więcej - gry wg. mnie są dla napalonych 14'stolatków ..... Niech nikt się nie obrazi - każdy jest innym człowiekiem i ma odrębne zdanie.
Robert Napisano 8 Sierpnia 2007 Napisano 8 Sierpnia 2007 Bartek to spróbuj pograć w LFS-a na kierownicy, nie ma co porównywać z myszką, powód? Masz pełną kontrolę nad gazem i hamulcem a nie wciskasz go tylko na maxa.
Fifi Napisano 8 Sierpnia 2007 Napisano 8 Sierpnia 2007 Ja jak zagram, to w jakąś strategię typu ''Civilization IV'', a jeżeli chodzi o strzelanki to oczywiście Call of Duty (wszystkie części) oraz czasami Counter - Strike
Bartez23 Napisano 8 Sierpnia 2007 Napisano 8 Sierpnia 2007 Jeśli gram to tylko na gitarze w Frets On Fire Super zabawa, polecam wszystkim ... pzdr
Autor Napisano 8 Sierpnia 2007 Napisano 8 Sierpnia 2007 Ja gram w: Counter-Strike Source S.t.l.a.k.e.r Cień Czarnobyla
Xsystoff Napisano 8 Sierpnia 2007 Napisano 8 Sierpnia 2007 LFS, Racer i Gran Turismo 4 to jedyne gry gdzie oddano rewelacyjnie koszmarna podsterownosci wiekszosci FWD. Imho jedyne scigalki warte uwagi, reszta to starszna kaszanka jesli chodzi o fizyke. Nie wspominajac w ogole o NFS i totalnym bezgusciu.
hudy Napisano 8 Sierpnia 2007 Napisano 8 Sierpnia 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...289f399912.html
Janisław Napisano 8 Sierpnia 2007 Napisano 8 Sierpnia 2007 <ROTFL> chyba przerzucę się na planszówki A ostatnio gram w Driver: Parallel Lines - taka sobie grafika i fizyka jazdy ale za to niesamowicie miodna i klimatyczna
dobry Napisano 8 Sierpnia 2007 Napisano 8 Sierpnia 2007 Diablo2 czasem warcraft III najwięcej ostatnio Supreme Commander no i oczywiście q2/q3 ps. HL2 czasem :-) czekam na wiedźmina ...
Rudd Napisano 8 Sierpnia 2007 Napisano 8 Sierpnia 2007 ja w związku z tym że dokupiłem sobie pamięć RAM do komputera gram w Guild Wars (MMoRPG)- naprawdę wciągająca gierka i nie ma żadnych opłat miesięcznych (np. tak jak w WOWie)
bartekgib Napisano 8 Sierpnia 2007 Napisano 8 Sierpnia 2007 Katsumoto - pożyczę od kogoś kierke i postaram się zagrać. Zapewne będe zachwyocny .... Pozdrawiam !
qla Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 Ja ostanio pogrywam w : Project igi 2, red orchestra oraz Operation flashpoint Tylko czasu mi brakuje....
heavy_puchatek Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 Odkąd przestałem grać w americas army (rok temu z hakiem, fajne to było, nawet bardzo ) to w nic nie grałem ale ostatnio dorwałem Świątynię Pierwotnego Zła i się bawię
esc0bar Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 Ostatnio przerzucilem sie z CS'a na Unreal Tournament 2004 - podpasowala mi ta gra calkiem, calkiem!
Radeck Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 Ja za dużo to nie gram. Ale jak gram to albo live for speed albo GranTurismo4. No, i od czasu do czasu CS.
feld Napisano 15 Sierpnia 2007 Napisano 15 Sierpnia 2007 Ja zagrywam się w F1 Challenge 99-02. Też dwa kółka tylko do kwadratu;)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.