Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja teraz gram w stare (jak na te czasy) gry bo mój wysłużony komputer na więcej nie pozwala :blink: (ale za jakiś rok to się zmieni... :blink: )

na razie:

Gothic

Enter the matrix

Jak je skończę (pewnie gothica z 2 razy, a matrixa 2 postaciami :blink: ) to biorę się za:

Neverwinter Nights ze wszystkimi dodatkami

Gothica II

i jeśli będzie mi się chciało to pogram jeszcze w Toca Race Driver 2

a potem to się zobaczy :blink:

Napisano

Gram bardzo mało, w zeszłym roku przez wakacje przeszedłem call od duty 2, a przez te wakacje czasami odpalę collina dirt.

Napisano

Jako żem biker to potrzebuje prędkości i ostatnie wszystkie noce spędzam z live for speed ;) najlepszy symulator jaki kiedykolwiek widziałem. Polecam www.liveforspeed.net

Napisano

Sim City 4 - genialna gra :D Potrafie siedzieć godzinami i mi sie nie nudzi. Pozatym to czasem jakiś wojenny FPS typu Medal of Honor albo Call of Duty.

• 2 tygodnie później...
Napisano

A ja najczęściej w jakies nowe co tylko weszło na rynek :P Ale najczęściej w NFS Carbon i GTA San Andreas B) Teraz czekam na najnowszego NFS'a - ProStreet. Ta giera będzie wymiatać :(

Napisano

Czarny, prawdę mówiąc dla mnie klimat prawdziwego nfs-a zakończył się na Hot Pursuit 2, teraz niestety nowe nfs-y w moim odczuciu są kompletnie do d...

A żeby OT nie było to obecnie gram w Colin McRae Rally 2005. Bardzo przyjemna gra :P

Napisano
zakończył się na Hot Pursuit 2

widzę że nie tylko ja podzielam takie zdanie... ostatnio nawet wydobyłem zapomnianą kierownicę Logitecha i grywam czasem właśnie w HP2...

moja przygoda z grami zakończyła się razem z COD-em i SOF-em... albo się starzeję albo już nie produkują gier w które da się normalnie pograć...

Napisano

Ja czasem grywam w Live For Speed. Czasem, jak nie mam co robić. Powód ? Najbardziej realistyczna w prowadzeniu gra. Dlaczego ? Bo samochodem nie steruje się za pomocą klawiatury a za pomocą genialnego przyrządu jakim jest myszka ! Podłączam myszkę do lapa i już jest dobrze. Najmniejszy ruch i koła się stopniowo skręcają. Źle pojedziesz w zakręcie tylnonapędówką - poślizg. Za póżno zahamujesz - suniesz z piskiem po torze. Dodasz gazu w zakręcie w przednionapędówce - wyrzuca Ciebie na zewnętrzną. Świetna gra, świetne samochody, równie świetne tory. Pozdrawiam !

P.S. To jest jedyna gra jaką mam na kompie. Nic więcej - gry wg. mnie są dla napalonych 14'stolatków ..... Niech nikt się nie obrazi - każdy jest innym człowiekiem i ma odrębne zdanie.

Napisano

Bartek to spróbuj pograć w LFS-a na kierownicy, nie ma co porównywać z myszką, powód? Masz pełną kontrolę nad gazem i hamulcem a nie wciskasz go tylko na maxa.

Napisano

Ja jak zagram, to w jakąś strategię typu ''Civilization IV'', a jeżeli chodzi o strzelanki to oczywiście Call of Duty (wszystkie części) oraz czasami Counter - Strike <_<

Napisano

LFS, Racer i Gran Turismo 4 to jedyne gry gdzie oddano rewelacyjnie koszmarna podsterownosci wiekszosci FWD. Imho jedyne scigalki warte uwagi, reszta to starszna kaszanka jesli chodzi o fizyke. Nie wspominajac w ogole o NFS i totalnym bezgusciu.

Napisano

Diablo2

czasem warcraft III

najwięcej ostatnio Supreme Commander

no i oczywiście q2/q3

ps. HL2 czasem :-)

czekam na wiedźmina ...

Napisano

ja w związku z tym że dokupiłem sobie pamięć RAM do komputera gram w Guild Wars (MMoRPG)- naprawdę wciągająca gierka :devil: i nie ma żadnych opłat miesięcznych (np. tak jak w WOWie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...