Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja już czekam na IV kwartał kiedy to pojawi się Wiedźmin :woot: Szkoda tylko, że nie załapałem się na edycję kolekcjonerską :) 2999 egzemplarzy rozeszły się w... 22h, masakra, teraz pojawiają się na allegro za kosmiczne ceny. A tak to obecnie w Baldur's Gate 2, to jest dopiero gra :P

Napisano

Ja gram we wszystko co wpadnie mi włapy i jest w miarę grywalne :) aktualnie gram w Warcrafta III (świetna gra) , Mafię (jedna z najlepszych gier w jakie grałem) i NFS Carbon (trochę lipa ale cóż zrobić :) ) , W Drivera Parallel Lines niedawno skończyłem grać (fajne , polecam :D ) .

Napisano

Ja tak jak Katsumoto czekam na Wiedźmina, któr z tego co czytałem będzie we wrześniu. Obawiam się tylko wymagań i mam nadzieję że na średnich chociaż pogram (San Diego 3700,2x512MB,X1600 Pro 512MB)

Napisano

To pograsz spokojnie. Słyszałem o wymaganiach (do grania na średnich detalach): procesor 2800, 1GB ramu i grafika na poziomie GF 6600. Ja będę musiał dokupić trochę ramu ;)

Napisano

Ja od wczoraj pykam w gierke Overlord :D Jesteśmy panami zła :D muehehehe a wszystko ukazane w bardzo humorystyczny groteskowy sposób :D

Napisano

...zlota kolekcja Hitman'a :D:D bo kto nie lubi mordowac heheh

oraz PES 6 :D Drogba + Shevchenko na atak :D i nie ma obrony ktora stawi jakis opor :P hehe

Napisano

A ja wracam do zakamarków mej pamięci i kopię w archiwach coraz starszych gier... Ostatnio Franko, Another World, Abe's Exodus i nieśmiertelny Rayman 1 ;)

Napisano

hmm..

Najczęściej to teraz gram w Test drive unlimited, gra wymiata po prostu ;]

Potem to Live for speed (nie nfs....), Sim City4, Elastomania ;] Warblade i to w sumie wszystko.

Napisano

Obecnie łoję Baldur's Gate 2 i czekam na Wiedźmina myśląc przy okazji skąd wytrzasnę kasę na kompa, który to pociągnie.

Napisano

@Shadow265 już wszystkie przeszedłem, teraz próbuję sil w edytorze robiac wlasne poziomy ;d

Tzn nie wszystkie, ale wszystkie mam odblokowane, jest ich w sumie 55, a nie przeszedlem poziomow nr. 50, 51 i 54.

Napisano

-Gta Sa

-Call Of Duty 2

-Commandos Strike Force

-Nfs Carbon - Most Wanted

I mam do was prośbę:D bo mi się bardzo chce grać w Mat Hoffmana Pro Bmx znacie jakiegos linka skad go mozna sciagnac?:(

Napisano

Ja tam teraz ściągam NFS Carbona. Zobaczę jak to wygląda, o ile u mnie na kompie pójdzie, chociaż wątpię :)

Napisano

Obecnie to PES 5

a do tego:

- Civilization IV

- Europa Universalism II

- Imperialism II

- Hearts of Iron II

W pamięci pozostały mi takie gry:

Silent Hill - pierwsza cześć, ten klimat tajemniczości i grozy i do tego muzyka :)

GrandTourismo I, Colonization, Railroad Tycoon, BlietzKrieg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...