Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja pogrywam w Forzę 2, aktualnie w Colina Dirta i The Darkness na X360. W mojej gierkotece jest z 1000gier na moje 4 konsole {PSX, PS2, X-BOX, X360} więc trudno czegoś nie wybrać do grania. Lubię na kompie pograć w jakąś strategię, a na konsolach to przeważnie strzelanki, samochodówki, lotnicze, platformówki i od czasu do czasu erpeg pokroju FF12 czy Baldur's Gate.

Jakbym miał wyłonić najlepszą do tej pory samochodówke, to moge smiało stwierdzić ze jest nią Forza Motorsport 2. Jest bardzo realistycznie, zwłaszcza jak się wszystkie kontrole trakcji przy 800konnym aucie wyłącza. ;)

ze strzelanek do wszystko co było dobre i co debiutuje na X360 w tym boskie Gears Of War.

Napisano

http://gry-planszowe.pl/ - w to gram :P tzn w rozne tytuly ze znajomymi, polecam:

Wysokie Napięcie

Tichu

Osadnicy z Cathanu[to taka luzna]

Notre Dame

Timbuktu

Saboteur[z dobrą ekipą: )]

Descent-cos ala D&D z mistrzem podziemi itp ale sprwoadzone do nawalanki w pozdiemiach :D tymniemniej bardzo fajne

i inne ;)... gry planszowe przeszly ogromny rozwoj od czasów monopoly,chińćzyka i podobnych tytułów. Teraz naprawde potrafią wciągnąć i dużo dobrych pozycji wychodzi po polsku. Ostatnio tylko mnie wkurzyl microsoft bo wykupuje prawa do planszowek na kompa i jak mozna bylo pograc w wiele gier on-line za freeko, to teraz trzeba by bylo sobie kupic wersje od microsoftu za grubą kase :/. Ja gram czasem on-line czasem ze znajomymi.

dostepne na www.rebel.pl

www.planszomania.pl i w innych serwisach

A na kompa... pogrywam od zawsze w StarCrafta, Quake3. Na wakacjach planuje przejsc sobie

f.e.a.r

pray

hl2

Napisano

Jak już Andrew18 pisał dawno temu, ja najczęściej gram w Transport Tycoon Deluxe, ale w wersji Open Transport Tycoon Deluxe. Świetna gierka ;).

A gros tytułów, ktore tutaj padają to albo nic mi nie mówią albo mój komp by się zawiesił na sam widok pudełka od nich :D.

Napisano

Kilka lat temu uwielbiałem grać w gry strategiczne. Pamiętacie Colonization?

Później Civilisation, UFO, Age of Empire itp.

Grałem też w NFS, Premier League Manager i inne.

W karty b. lubię grać w Brydża.

Napisano

-Call of Duty 2

- Fallout 2

-Neverwinter Nights

- Silent Hill 2

- Sanitarium

- Neverhood

- Heroes of Might and Magic 3 (armagedons blade)

Ze szczególnym naciskiem na SH2 i fallouta :) Dzisiejsze gry oprócz nowych fajerwerków graficznych nie mają niczego ciekawego do zaoferowanie <_<

Napisano

Adik kuurcze nie za dobrze Ci? :) Forza 2 taka świetna gierka... no niestety nie mam XBOXa. CM DiRT znowu u mnie tnie trochę na PC <_<

Gram jedynie w Test Drive Unlimited.

Napisano

HALF LIFE 2 (wszystko co związane z tą grą, gra dla mnie nie do przebicia, najlepsza w jaką grałem) http://hlstory.hl2-pl.info/index.htm Czekam na EPISODE 2 i BLACK MESA(wskrzeszenie pierwszej części z wykorzystaniem ulepszonego silnika graficznego z drugiej części)

CARMAGEDON

WARCRAFT wszystkie serie

DIABLO

STARCRAFT, czekam na nowa odsłonę

Z prostych gierek

http://free.of.pl/b/bridgebuilder/downloadb.htm BRIDGE BUILDER wypas po prostu, wiele nieprzespanych nocy, bo gierka tak wciąga.

Napisano
Adik kuurcze nie za dobrze Ci? :P Forza 2 taka świetna gierka... no niestety nie mam XBOXa. CM DiRT znowu u mnie tnie trochę na PC :huh:

Gram jedynie w Test Drive Unlimited.

Dlatego ja nie używam kompa do grania w dobre gry - od tego są konsole. :P Nic nie tnie, grafa zawsze piękna, a u mnie może bez problemu chodzić komp i x360 razem {wspólny monitor}. Co do TDU to gierka ma klimat i jest świetna {zwłaszcza w HD}, jest swego rodzaju przełomowa, bo Forza 2 nie różni się aż tak diametralnie od Forzy 1. :D x360 idzie już od 1100zł w wersji Premium kupić {najbardziej opłacalna wersja - coś jak Kross Level A6 :P}, bo wersja Core to przy tym Hexagon v6, nie ma twardziela ani kabla component do wysokiej rozdziałki {ale 300zl tańsza jest}.

Napisano

Silent Hunter 3, bardzo mocno podrasowany wlasnymi modami na bazie supermodow,

po necie Navy Field, smieszna i bezplatna strzelanina okrecikami z elementami "taktyki" i rozbudowy okretu w oparciu o calkiem spora baze roznorodnych czesci

Napisano

Miała wyjść już dobre 8 lat temu :) No ale jeszcze tli się płomyczek nadziei na powrót "Djuka"... Przypominam, że Pray wyszedł po 10 latach od rozpoczęcia produkcji :P

Napisano

Kiedyś to się grało dużo :D

Ostatnio zrobiłem sobie przerwę na kilka miesięcy w graniu (tylko czasami pogrywałem w CoD: UO)

A wczoraj znowu zacząłem grać w CMR 04 :P

Napisano

A ja przez 8 godzin ostatnio jezdziłem w terenie....... CMR DIRT :D Hehe. Fajna gierca, wciąga - to najwazniejsze. Czekam na wysyp wakacyjnych gierek, jeżeli jakieś hiciory wyjdą.... :P

Napisano

Ja ogólnie gram niewiele, gra rzeczywiście musi mnie wciągnać żebym przeszedł całą. Przed końcem roku szkolnego z racji małej(stosunkowo) ilości czasu pogrywałem w Moto GP URT3 :] i przeszedłem sobie wszystkie poziomy trudności kariery łącznie z Legend w klasie GP oraz do Champion wszystkie Extreme klasowe kariery ;) Poza tym to ostatnio wróciłem do Elder Scrolls 4:Oblivion :), ostatni raz grałem w ferie więc prawii w ogóle nic nie pamiętałem ale parę godzin i już było ok. Czasami jeszcze dla rozluźnienia pykam sobie w Toce RaceDriver 3.

Napisano

Aktualnie gram w Drivera : Parallel Lines, Sniper Elite, a wieczorkami w Cs'a 1.6 Non-Steam. Kocham serię Commandos i pozycje takie jka G.T.A, NFS, Life For Speed, Pro Evolution Soccer, Call Of Duty. Nerka

P.S Byłbym zapomniał o Richard Burns Rally i Max Paynie :P

Napisano

Ja lubię wybuchiwać, podpalać, energetyzować i strzelać do Niemców w Return to Castle Wolfenstein ;) . A tak w ogóle to gry mnie jakoś nie interesują specjalnie. Raz na tydzień godzinka wystarczy.

Wax :D . Skąd masz takie nogi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...