szewczykluk Napisano 5 Lutego 2012 Napisano 5 Lutego 2012 na chwilę obecną DIRT 3 i DIRT 2 - wciągnęło jakoś , wcześniej Battlefield 3 jednakże gre reklamowałem ciągle wywalało mnie z multi - reklamację uznano
Pavvel Napisano 6 Lutego 2012 Napisano 6 Lutego 2012 Uh, Rocket wygrał German Masters i to mnie zmobilizowało, by po trzech latach, zebrać się do klubu snookerowego Tak dawno nie trzymałem kija w łapach, że nie pamiętam którą stroną się kulki stuka Ciekawe, czy jeszcze mająmój kij w klubie Pewnie stoi gdzieś zakurzony, smutny, cały w pajęczynach P.
doom Napisano 6 Lutego 2012 Napisano 6 Lutego 2012 Interesują mnie głównie gry multiplayerowe, więc pogrywałem w CoD MW 3, BF3, ostatnio z kumplami w Borderlands. Jak nie ma ekipy do grania to trochę w Amnesia the Dark Descent kozazki horror - polecam fanom mocnych wrazen przed monitorem oraz od lat w niezdartą turówkę Peoples General WWII.
Lezza Napisano 7 Lutego 2012 Napisano 7 Lutego 2012 Ostatnio, od samego początku bety Diablo 3 (tak jestem szcześliwcem z betą nie pytajcie w jaki sposób, wystarczy Wam że napiszę F&F ;P), odkopałem również kilka dni temu Wiedźmina 2 i gram aktualnie w wersję 2.0 + przechodzę całą grę na nowo. Poza tym, w oczekiwaniu na rozpoczęcie sezonu, szukam dla siebie nowego MTB
Piastun Napisano 27 Lutego 2012 Napisano 27 Lutego 2012 W CS`a 1.6 nieprzerywalnie od paru ładnych lat ale dzisiaj na dysku zagościł Fahrenheit + Metal Slug i inne roomy MAME
razorjack Napisano 27 Lutego 2012 Napisano 27 Lutego 2012 sprzedam konto World of Tanks niemieckie czolgi rozwiniete do e-50 (latwe przejscie do ciezkich), rosyjskie srednie do T-43
Plastyk Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Rzadko, a jak już, to sporadycznie i sentymentalnie - Vietcong FA Może się komuś łezka w oku zakręci
ProCombat Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 Ostatnio w Moto GP 2011 Valentino Rossi Super gra !
wilk2312PL Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 Wiem pewnie nie jednego wystrasze Battlefield 3 2800h na multi World of tanks koło 1000h Battlefield Bad Company 2 4000h Darkorbit 1000h Hawx 2 1500h Może napisze od czego się zaczeło. Zabawa zaczeła się gdy miałem 4 lata, wtedy dostałem pierwszy komputer. I tak przez lata, wyszła nowa gra oczywiście musiałem ją mieć Ale postanowiłem z tym skończyć O wiele większą frajde sprawia mi jazda na rowerze Dokładnie od 30 kwietnia tego roku zaczołem jeździć na poważnie.
KYFU Napisano 27 Maja 2012 Napisano 27 Maja 2012 Ja lubię sobie pośmigać w Racera albo poukładać pasjansa jak mi się strasznie nudzi a za oknem pada.
Kiciok Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Przy układaniu pasjansa szybko zasypiam, dlatego też układam go na nokli przed snem Aktualnie męczę Diablo 2, bo nowe mi jakoś nie przypadło do gustu.
Mod Team Puklus Napisano 4 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 4 Czerwca 2012 Z racji mojego niebywałego szczęścia ( 2 krotnego złamania lewej stopy) czasami sobie w coś pogram, obecnie skończyłem Fallout New Vegas + dodatki Tpowe cRPG w post apokaliptycznym świecie, wcielamy sie w kuriera kotry miał dostarczyć cenną paczkę ale dostał kulke w łeb ... jednak na tyle szczęśliwie że przeżył i powili dochodzi co sie stało ...
Mod Team Pixon Napisano 6 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 6 Czerwca 2012 Ostatnio gram przez internet w wargame1942. Wciąż i stałe jak mam tylko możliwość to katuje forze 4.
Gość saymon81 Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 Fallout New Vegas + dodatki Właśnie zaczynam. F3 było bardzo bardzo ..... wciagające. Ostatnio trylogia MassEffect, polecam z czystym sumieniem fanom epickiej rozpierduchy w przestrzeni kosmicznej GearsOfWar, Uncharted, Zen PinballFX, Limbo i wiele innych. Oczywiście jak jest czas i niepogoda Lego tak tak, pogrywam z moim dzieciakiem. Wciąga jak bagno.
Cox Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 Ja gram w taką zaje****ą grę o nazwie Politechnika, niektóre poziomy są nie do przejścia bez cheatów, np na levelu Analiza 2 to mało kto przezywa do końca rundy
Mod Team Puklus Napisano 7 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 7 Czerwca 2012 Właśnie zaczynam. F3 było bardzo bardzo ..... wciagające. Wciągające ? SKonczyłem gre z dodatkami z licznikiem 98h gry ... jak zobaczyłem licznik ze skyrima 198 ... to mi szczęka opadła ... Teraz zaczynam trylogie mass effect, lubie takie RPG Ja gram w taką zaje****ą grę o nazwie Politechnika, niektóre poziomy są nie do przejścia bez cheatów, np na levelu Analiza 2 to mało kto przezywa do końca rundy Hmmm no wypada poszukać plików o naziwe "zaliczenie" oraz wpisać w konsoli "pass_exam_3.0*" * minimalna wartość dopuszczalna
Didusieq Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 No więc: L4D i L4D2 Portal 2 Batman AC Metro 2033 Assassin's Creed II Wiedźmin 1 (znowu, bo w trakcie czytania książki) ENDE.
Mod Team Puklus Napisano 8 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2012 Portal jest epicki Wiedźmin mi jakoś nie podszedł ... może jak bym sie wgrał...
kapi84 Napisano 9 Czerwca 2012 Napisano 9 Czerwca 2012 Diablo 3 Starcraft 2 sporadycznie World of Tanks
karni Napisano 9 Czerwca 2012 Napisano 9 Czerwca 2012 Masz jakiś potężny sprzęt do Diablo ? Sam zastanawiam się nad kupnem ale nie wiem czy na starym laptopie pójdzie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.