Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na chwilę obecną DIRT 3 i DIRT 2 - wciągnęło jakoś :woot: , wcześniej Battlefield 3 jednakże gre reklamowałem ciągle wywalało mnie z multi - reklamację uznano :thumbsup:

Napisano

Uh, Rocket wygrał German Masters i to mnie zmobilizowało, by po trzech latach, zebrać się do klubu snookerowego :) Tak dawno nie trzymałem kija w łapach, że nie pamiętam którą stroną się kulki stuka :) Ciekawe, czy jeszcze mająmój kij w klubie :) Pewnie stoi gdzieś zakurzony, smutny, cały w pajęczynach :)

P.

Napisano

Interesują mnie głównie gry multiplayerowe, więc pogrywałem w CoD MW 3, BF3, ostatnio z kumplami w Borderlands. Jak nie ma ekipy do grania to trochę w Amnesia the Dark Descent kozazki horror - polecam fanom mocnych wrazen przed monitorem :) oraz od lat w niezdartą turówkę Peoples General WWII.

Napisano

Ostatnio, od samego początku bety Diablo 3 (tak jestem szcześliwcem z betą :) nie pytajcie w jaki sposób, wystarczy Wam że napiszę F&F ;P), odkopałem również kilka dni temu Wiedźmina 2 i gram aktualnie w wersję 2.0 + przechodzę całą grę na nowo.

Poza tym, w oczekiwaniu na rozpoczęcie sezonu, szukam dla siebie nowego MTB :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

W CS`a 1.6 nieprzerywalnie od paru ładnych lat :D ale dzisiaj na dysku zagościł Fahrenheit :) + Metal Slug i inne roomy MAME :D

• 2 miesiące temu...
Napisano

Wiem pewnie nie jednego wystrasze :027:

Battlefield 3 2800h na multi

World of tanks koło 1000h

Battlefield Bad Company 2 4000h

Darkorbit 1000h

Hawx 2 1500h

Może napisze od czego się zaczeło. Zabawa zaczeła się gdy miałem 4 lata, wtedy dostałem pierwszy komputer. I tak przez lata, wyszła nowa gra oczywiście musiałem ją mieć ;) Ale postanowiłem z tym skończyć :bye2: O wiele większą frajde sprawia mi jazda na rowerze ;) Dokładnie od 30 kwietnia tego roku zaczołem jeździć na poważnie.

Napisano

Przy układaniu pasjansa szybko zasypiam, dlatego też układam go na nokli przed snem :D

Aktualnie męczę Diablo 2, bo nowe mi jakoś nie przypadło do gustu.

• Mod Team
Napisano

Z racji mojego niebywałego szczęścia ( 2 krotnego złamania lewej stopy) czasami sobie w coś pogram, obecnie skończyłem Fallout New Vegas + dodatki ;) Tpowe cRPG w post apokaliptycznym świecie, wcielamy sie w kuriera kotry miał dostarczyć cenną paczkę ale dostał kulke w łeb ... jednak na tyle szczęśliwie że przeżył i powili dochodzi co sie stało ...

Gość saymon81
Napisano
Fallout New Vegas + dodatki

Właśnie zaczynam. F3 było bardzo bardzo ..... wciagające.

Ostatnio trylogia MassEffect, polecam z czystym sumieniem fanom epickiej rozpierduchy w przestrzeni kosmicznej :)

GearsOfWar, Uncharted,

Zen PinballFX, Limbo i wiele innych. Oczywiście jak jest czas i niepogoda :)

Lego :) tak tak, pogrywam z moim dzieciakiem.

Wciąga jak bagno.

Napisano

Ja gram w taką zaje****ą grę o nazwie Politechnika, niektóre poziomy są nie do przejścia bez cheatów, np na levelu Analiza 2 to mało kto przezywa do końca rundy

• Mod Team
Napisano

Właśnie zaczynam. F3 było bardzo bardzo ..... wciagające.

Wciągające ? SKonczyłem gre z dodatkami z licznikiem 98h gry ... jak zobaczyłem licznik ze skyrima 198 ... to mi szczęka opadła ...

Teraz zaczynam trylogie mass effect, lubie takie RPG

Ja gram w taką zaje****ą grę o nazwie Politechnika, niektóre poziomy są nie do przejścia bez cheatów, np na levelu Analiza 2 to mało kto przezywa do końca rundy

Hmmm no wypada poszukać plików o naziwe "zaliczenie" oraz wpisać w konsoli "pass_exam_3.0*"

* minimalna wartość dopuszczalna :P

Napisano

Masz jakiś potężny sprzęt do Diablo ? Sam zastanawiam się nad kupnem ale nie wiem czy na starym laptopie pójdzie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...