Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

World of Tanks, od samego początku, to jest od first closed beta - jeśli ktoś gra "w czołgi" i zobaczy tank z nickiem Piorun23[PIO], to właśnie ja :laugh:

Napisano

World of Tanks, Silkroad (jeśli ktoś chętny to pomogę w grze), Left 4 Dead dla wyżycia się. Ew. cs, ale baardzo rzadko.

Napisano

Battlefield BC 2 i Battlefield 3, Aliens vs. Predator, Left 4 Dead i Left 4 Dead 2, ostatnio doszedł Lineage ][ na oficjalu 4game.com

Rozczarował mnie "nowy" AvP.

Napisano

Ogólnie nie jestem fanem gier komputerowych, ale jest jedna taka, która mnie mocno wciąga - Baldur's Gate.

Oprócz tego, czasem Carcassone i Ticket to ride, ale to już nie na komputerze :-].

Napisano

krzysq, To widzę, że gramy w to samo :D Parę innych tytułów teżby się znalazło.

BTW, grasz z dodatkami, czy w "gołe" wersje?

P.

Napisano

Planszówki, planszówki :) Polecam Ci z całęgo serca kilka dodatków do Carcassonne, mocno potrafią dołożyć myślenia :)

A do TtR to są głównie mapy z kilkoma wagonikami. Ale grałem i były też ok (choć nie mam do TtR w domu żadnego dodatku).

P.

Napisano

Jak już kupię amortyzator to się rozejrzę ;). A polecasz któryś najbardziej? Bo trochę ich jest. Wiem, że Katapulty na pewno bym nie chciał - zręcznościowe dodatki mnie nie interesują w takich grach.

A grałeś może w Wysokie Napięcie? Interesująco wygląda, ale trochę droga jest :/.

Napisano

Napięcie jest genialne. Jeśli podoba Ci się TtR, to WN też będzie :)

Do Carcassonne polecam Kupcy i budowniczowie, Karczmy i katedry. Jeśli masz pudełko w rozszerzeniu z River, to dokup River II, jeśli nie masz, to dokup oba :) Bardzo mocno urozmaica rozgrywkę, naprrawdę kazda tworzona plansza jest wtedy inna i zupełnie inaczej się rozpoczyna nawet rozgrywkę.

P.

Napisano

Call of Duty - Modern Warfare 3 oraz Assassin's Creed.Revelations, na adroidzie gram w popularne Angry Birds RIO, MX Mayhem, NFS shift, to chyba najczęstsze gry w jakie gram obecnie na andku :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...