Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

after, poczytaj i się dowiesz:) Właśnie równam teren pod WTC :) Albo inny wieżowiec ;)

P.

Minecrafterzy może jesteście chętni na wspólną gręna multi? Tylko skąd serwer wziąć? ;/

Napisano

Nie kuś, Belzebubie ;) Już potrzebuję czasowstrzymywacza, żeby się wyrobić ze wszystkim, a Ty mi jeszcze multi proponujesz :) a kysz ;)

Może kiedyś :)

P.

Napisano

Ja będę miał serwer w następnym tygodniu zrobiony, czekam tylko na RAM do kompa :) bo przy 1 gb to się przy 1 osobie zacina.

Super, napisz jak już będziesz miał ten RAM to pogiercamy :thumbsup:

Napisano

Ja jestem fanem wszystkich część Fallout osobiście jest to dla mnie majstersztyk:) a ogónie to polecam Bioshock1&2, Singularity, Bulletstorm, Gears of War, Batman Arkham Asylum, Resident Evil wszystkie części, Kroniki Riddika.. Móglbym wymieniać jeszcze długo ale te co wypisalem to gry bardzo grywalne i wciągające:) Pozdrawiam

Napisano

eRepublik, gra browserowa

ma juz 4 lata i ciagle ja ulepszaja. ja gram juz poltora roku. zapraszam innych do dolaczania. ci ktorzy teraz zaczynaja nie sa na gorszej pozycji, a nowi gracze moga otrzymac pomoc od rzadu ePolski

zapraszam do rejestracji korzystajac z reflinka http://www.erepublik...rer/twatwaratwa

nowym graczom ktorzy dolacza zapewnie wsparcie

Napisano

Ja tylko krótko. Rozpisywał się nie będe bo gra nie ma żadnej konkurencji w swoim gatunku. Najbardziej dominujący tytuł (z drobną zmianą w 2005 roku) w swojej klasie.

Football Manager... tylko w to. Od 94 roku...

Napisano

Skyrim to dobrze że jesienia wyszedl kiedy sie mniej jezdzi;P Wciaga strasznie.

Wysłano z IDEOS S7 Slim z użyciem Tapatalk

Napisano

Jak ktoś chce dołączyć to mam serwer Minecraft 1.0, miła atmosfera, zawsze porządek, szczegóły na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...