Kateem Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Te 19 godzin to i tak trochę podejrzane jak na aktualizację. Radziłbym sprawdzić czy nie ściąga Ci całej gry. Najlepiej zainstaluj grę z płytki od nowa. Ewentualnie zerknij na przykład na stronę gry-online.pl czy inni nie mają podobnych problemów. Ja niestety już miałem styczność ze steamem. W dniu premiery Empire Total War było takie zamieszanie za steamem, że tylko piraci mogli się cieszyć grą.
KuraX Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Tak, łącze mam wolniutkie Jest szansa, że gra ruszy po tym uaktualnieniu ?? Jest to moja pierwsza gra przez system Steam, więc nie znam się na tym kompletnie Jak steam sie zaaktualizuje to powinno być cacy
Grand231 Napisano 8 Września 2011 Napisano 8 Września 2011 Że wam nie szkoda czasu na głupie gierki , na rower a nie siedzieć przed kompem
Mod Team Puklus Napisano 8 Września 2011 Mod Team Napisano 8 Września 2011 Rower rowerem ale w godzinach około północnych nie zwykłem jeździć tak mniej wiecej koło 23 do czas nie określony, ostatnio pogrywam sobie w fallout 3
detonator Napisano 8 Września 2011 Napisano 8 Września 2011 Jak steam sie zaaktualizuje to powinno być cacy Mam taką nadzieje Pytanie tylko, po kiego grzyba ta aktualizacja ? I jak duża jest, skoro przy łączu 1mb, ściąga się to przez 19h W Steam pisze, że grano w Call of Juraez wczoraj, a gra wcale nie chodziła, także masakra...
KuraX Napisano 8 Września 2011 Napisano 8 Września 2011 Aktualizacja ma na celu poprawki błędów w steamie.Waga aktualizacji waha się od 3mb do 30mb.Nie mam zielonego pojęcia czemu Ci tak to długo sciąga.A w steamie tak pokazuje ponieważ próbowałeś włączyć grę.
Rudy102 Napisano 8 Września 2011 Napisano 8 Września 2011 Znaczy jest tak: Na steamie nie możesz uruchomić gry bez nowego dlc patcha. Gra sama się aktualizuje i bez tego się nie da jej uruchomić.
detonator Napisano 8 Września 2011 Napisano 8 Września 2011 Czyli jest duża szansa, że po tej cholernej aktualizacji gra pójdzie
sp0q Napisano 9 Września 2011 Napisano 9 Września 2011 ALBO skoro już i tak zapłaciłeś za grę więc żadnej korporacji krzywda się nie stanie, ściągnij sobie crack skidrow'a i przestań martwić się bzdurnymi obowiązkami : P
detonator Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 Oczywiście, po aktualizacji, gra nie poszła... Co to jest ten skidrow ??
Rafol Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 Każda część NFS i w najtrudniejszą grę na świecie
Didusieq Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 No to jako żem nowy to dodam od siebie coś. Grywam w Wiedźmina 2, ale ostatnio nie bo jeszcze z sezonu korzystam , wieczorami w Left 4 Dead i Left 4 Dead 2, a jak zima i się nie jeździ to jest czas na jakieś MMO, najczęściej w Lineage 2. Niedawno wywaliłem z dysku Battlefielda Bad Company 2 bo mi się znudził i nie było z kim grac ale jak coś to mam
Rudy102 Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 No to jako żem nowy to dodam od siebie coś. Grywam w Wiedźmina 2, ale ostatnio nie bo jeszcze z sezonu korzystam , wieczorami w Left 4 Dead i Left 4 Dead 2, a jak zima i się nie jeździ to jest czas na jakieś MMO, najczęściej w Lineage 2. Niedawno wywaliłem z dysku Battlefielda Bad Company 2 bo mi się znudził i nie było z kim grac ale jak coś to mam Oooo! Bardzo chętnie zagram z tobą w lefta!. Tylko coś mi komputer zamula... Chyba wirusa złapał teraz się skanowanie robi.
sp0q Napisano 19 Września 2011 Napisano 19 Września 2011 komunikat! Portal 1 na Steam można w tej chwili ściągnąć za darmo! Ponoć jedynie do 20.09 tj. do jutra.
JaniszMTB Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 Ostatnio znaczy grałem wcześniej w Landwirtschaft Simulator 2009, teraz od premiery cisnę w LS 2011, chodź mieszkam na wsi, fajna odskocznia na duże maszyny od C-330 i C-360, gra typowy zabijacz czasu przeważnie na MP(w świecie LS, Papachaj ). Chętnych na grę zapraszam na TS Info pw.
beardman Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 Heroes of migh and magic 3,5 czyli WoG. Polecam fanom Herosów...
razorjack Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 Battlefield 3 !!! a i ostatnio doszedł Poker (texas hold'em) w internecie za pieniądze (zbieram na nową ramę )
detonator Napisano 6 Października 2011 Napisano 6 Października 2011 Panie, toż to Battlefield 3 wychodzi pod koniec miesiąca, więc jak to...??
852emil Napisano 9 Października 2011 Napisano 9 Października 2011 przez wakacje grałem w NosTale. ale jakoś gdy zaczęła się szkoła odechciało mi się i teraz od czasu do czasu w Serious Sam 2 bo nic lepszego nie chodzi na moim komunistycznym kompie ;P
TrzecieKolo Napisano 10 Października 2011 Napisano 10 Października 2011 Ja przez to, że siedzę w gipsie, i nie moge jeździć (( znalazlem gre z rowerami MTB - Mountain Bike Adrenaline - ale niestety okazala sie kiszkowata mocno. Jakby kogos interesowala mimo wszystko to porobilem troche screenow i napisalem recenzje o tutaj. Czekam na klucz do Bety Diablo 3 tez Za 3 tygodnie mam dostac 2-godzinny pass, eh, nie doczekam sie.
ProCombat Napisano 5 Listopada 2011 Napisano 5 Listopada 2011 Ja sobie ostatnio gram w FIFA 12 , super
after Napisano 11 Listopada 2011 Napisano 11 Listopada 2011 A kto pyka w Minecrafta? Ja ostatnio kupiłem, i wciągnęło mnie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.