Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Te 19 godzin to i tak trochę podejrzane jak na aktualizację. Radziłbym sprawdzić czy nie ściąga Ci całej gry. Najlepiej zainstaluj grę z płytki od nowa. Ewentualnie zerknij na przykład na stronę gry-online.pl czy inni nie mają podobnych problemów. Ja niestety już miałem styczność ze steamem. W dniu premiery Empire Total War było takie zamieszanie za steamem, że tylko piraci mogli się cieszyć grą.

Napisano

Tak, łącze mam wolniutkie :confused:

Jest szansa, że gra ruszy po tym uaktualnieniu ??

Jest to moja pierwsza gra przez system Steam, więc nie znam się na tym kompletnie :icon_lol:

Jak steam sie zaaktualizuje to powinno być cacy ;)

• Mod Team
Napisano

Rower rowerem ale w godzinach około północnych nie zwykłem jeździć :P tak mniej wiecej koło 23 do czas nie określony, ostatnio pogrywam sobie w fallout 3 ;)

Napisano

Jak steam sie zaaktualizuje to powinno być cacy ;)

Mam taką nadzieje :thumbsup:

Pytanie tylko, po kiego grzyba ta aktualizacja ? I jak duża jest, skoro przy łączu 1mb, ściąga się to przez 19h

W Steam pisze, że grano w Call of Juraez wczoraj, a gra wcale nie chodziła, także masakra...

Napisano

Aktualizacja ma na celu poprawki błędów w steamie.Waga aktualizacji waha się od 3mb do 30mb.Nie mam zielonego pojęcia czemu Ci tak to długo sciąga.A w steamie tak pokazuje ponieważ próbowałeś włączyć grę.

Napisano

Znaczy jest tak: Na steamie nie możesz uruchomić gry bez nowego dlc patcha. Gra sama się aktualizuje i bez tego się nie da jej uruchomić.

Napisano

ALBO skoro już i tak zapłaciłeś za grę więc żadnej korporacji krzywda się nie stanie, ściągnij sobie crack skidrow'a i przestań martwić się bzdurnymi obowiązkami : P

Napisano

No to jako żem nowy to dodam od siebie coś.

Grywam w Wiedźmina 2, ale ostatnio nie bo jeszcze z sezonu korzystam ;) , wieczorami w Left 4 Dead i Left 4 Dead 2, a jak zima i się nie jeździ to jest czas na jakieś MMO, najczęściej w Lineage 2. Niedawno wywaliłem z dysku Battlefielda Bad Company 2 bo mi się znudził i nie było z kim grac ale jak coś to mam ;)

Napisano

No to jako żem nowy to dodam od siebie coś.

Grywam w Wiedźmina 2, ale ostatnio nie bo jeszcze z sezonu korzystam ;) , wieczorami w Left 4 Dead i Left 4 Dead 2, a jak zima i się nie jeździ to jest czas na jakieś MMO, najczęściej w Lineage 2. Niedawno wywaliłem z dysku Battlefielda Bad Company 2 bo mi się znudził i nie było z kim grac ale jak coś to mam ;)

Oooo! Bardzo chętnie zagram z tobą w lefta!. Tylko coś mi komputer zamula... Chyba wirusa złapał teraz się skanowanie robi.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ostatnio znaczy grałem wcześniej w Landwirtschaft Simulator 2009, teraz od premiery cisnę w LS 2011, chodź mieszkam na wsi, fajna odskocznia na duże maszyny od C-330 i C-360, gra typowy zabijacz czasu przeważnie na MP(w świecie LS, Papachaj :D). Chętnych na grę zapraszam na TS :D Info pw.

Napisano

przez wakacje grałem w NosTale. ale jakoś gdy zaczęła się szkoła odechciało mi się i teraz od czasu do czasu w Serious Sam 2 bo nic lepszego nie chodzi na moim komunistycznym kompie ;P

Napisano

Ja przez to, że siedzę w gipsie, i nie moge jeździć :((( znalazlem gre z rowerami MTB - Mountain Bike Adrenaline - ale niestety okazala sie kiszkowata mocno. Jakby kogos interesowala mimo wszystko to porobilem troche screenow i napisalem recenzje o tutaj.

Czekam na klucz do Bety Diablo 3 tez :D

Za 3 tygodnie mam dostac 2-godzinny pass, eh, nie doczekam sie.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...