Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@chickenowa

Chyba lubisz sobie postrzelac :icon_mrgreen:

Co do gier to pogralem troche w te via www, ale byly zbyt nudne, wiec zajalem sie wyszukiwaniem muzyki i uzupelnianiem kolekcji :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ostatnio się zagrywam w Gran Turismo 5 na PS3... czytałem wiele opinii itd... ja uważam, ze to świetna gra :) No i Fifa 2010, tak dla relaksu :)

Napisano

Na kompie w Landwirtschafts 2011 a na PS3 w Gran turismo 5, Killzone 2, Infaomus, Gta 4 EFLC. A wcześniej w Bf:Bc2, MW2, Nfs: Shift, Uncharted, LBP i wiele innych. Teraz czekam na BF3 ale nie sądzę że będzie tak dobre jak killzone 2 bo jeszcze zadna gra killzonowi nie dorownala

• 2 tygodnie później...
Napisano

Kłaniam się,

Mam pewien problem z grą, a za bardzo się na tym nie znam.

Zakupiłem oryginalną grę Call of Jurazez The Cartel i wszystko ładnie zainstalowałem, łącznie ze Steam i po kliknięciu na ikonę uruchamiającą grę, wyskakuje na sekundę okienko, z treścią "uruchamianie call of jurazez the cartel..." po czym okienko znika i nic się nie dzieje.

Jaka to przyczyna, bo szlak mnie trafia.

Dodam, że PC nowy i raczej z wyższej półki :icon_wink:

Napisano

Kłaniam się,

Mam pewien problem z grą, a za bardzo się na tym nie znam.

Zakupiłem oryginalną grę Call of Jurazez The Cartel i wszystko ładnie zainstalowałem, łącznie ze Steam i po kliknięciu na ikonę uruchamiającą grę, wyskakuje na sekundę okienko, z treścią "uruchamianie call of jurazez the cartel..." po czym okienko znika i nic się nie dzieje.

Jaka to przyczyna, bo szlak mnie trafia.

Dodam, że PC nowy i raczej z wyższej półki :icon_wink:

Klikasz prawym przyciskiem myszy na ikone gry i masz opcję ,,Uruchom jako administrator'' klikasz, grasz ;D Jak nie pomoże to są jeszcze inne rozwiązania ale myślę, że to powinno pomóc ;)

Napisano

Dorwałem GTR'a 2. Strasznie mnie wciągnął ten simracing. A też buduje różne ciekawe rzeczy w Garry's Mod.

@detonator: Mi też czasami się tak na steamie dzieje. Zwykle wystarczy poczekać. Albo jak wchodzisz w bibliotekę gier na steamie, klikasz na grę prawym przyciskiem i tam wybierasz sprawdzanie spójności plików czy jakoś tak.

Napisano

Ja oczekuję uparcie Skyrim'a i liczę na to, że nie będzie ani trochę jak Oblivion : P w przeciwnym wypadku ściągam wszystkie mody graficzne do Morrowinda jakie znajdę : P

A i jeszcze pluję sobie w brodę, że pozwoliłem bratu opchnąć xbox'a gdy widzę datę wydania Forza Motorsport 4 : P

Napisano

KuraX, po naciśnięciu prawym przyciskiem, nie mam takiej opcji :whistling:

W takim razie kliknij prawym przyciskiem, następnie "właściwości", zakładka "zgodność", "uruchom jako administrator" :)

Napisano

Teraz, jak klikam na ikonkę gry, to otwiera mi się okienko Steam i aktualizuje coś i trwa to 19h, porażka...

Niestety tak to jest z grami działającymi poprze Steam. Niestety coraz więcej tytułów jest rozpowszechnianych w ten sposób. Te 19 godzin zapewne wynika z niezbyt szybkiego łącza.

Napisano

Tak, łącze mam wolniutkie :confused:

Jest szansa, że gra ruszy po tym uaktualnieniu ??

Jest to moja pierwsza gra przez system Steam, więc nie znam się na tym kompletnie :icon_lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...