brt0555 Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 @chickenowa Chyba lubisz sobie postrzelac Co do gier to pogralem troche w te via www, ale byly zbyt nudne, wiec zajalem sie wyszukiwaniem muzyki i uzupelnianiem kolekcji
mot4ba Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 Counter-Strike zawodowo oraz inne dobre FPS'y
brt0555 Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 Zawodowo- grasz w teamie, masz z tego zarobek?
chickenowa Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 @brt0555, Nie tylko strzelam ;] Ale lubię FPSy, szczególnie po sieci
Mlodziutki Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Counter Strike i GTA San Andreas Multiplayer
LuQ1 Napisano 16 Sierpnia 2011 Napisano 16 Sierpnia 2011 Głównie RGP i strategie tj. Gothic, Anno ew. Minecraft
qla Napisano 17 Sierpnia 2011 Napisano 17 Sierpnia 2011 Ostatnio się zagrywam w Gran Turismo 5 na PS3... czytałem wiele opinii itd... ja uważam, ze to świetna gra No i Fifa 2010, tak dla relaksu
Pavvel Napisano 17 Sierpnia 2011 Napisano 17 Sierpnia 2011 A mnie dopadł Minecraft Jak niejednego tutaj P.
n4k5 Napisano 18 Sierpnia 2011 Napisano 18 Sierpnia 2011 Jak to w co? http://canvasrider.com/tracks/random
Krzysi3kk Napisano 18 Sierpnia 2011 Napisano 18 Sierpnia 2011 Na kompie w Landwirtschafts 2011 a na PS3 w Gran turismo 5, Killzone 2, Infaomus, Gta 4 EFLC. A wcześniej w Bf:Bc2, MW2, Nfs: Shift, Uncharted, LBP i wiele innych. Teraz czekam na BF3 ale nie sądzę że będzie tak dobre jak killzone 2 bo jeszcze zadna gra killzonowi nie dorownala
Rudy102 Napisano 18 Sierpnia 2011 Napisano 18 Sierpnia 2011 A mnie dopadł Garry's Mod. W tej grze można zrobić dosłownie wszystko. Ps. Posiada ktoś Left 4 Dead'a 2?
detonator Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 Kłaniam się, Mam pewien problem z grą, a za bardzo się na tym nie znam. Zakupiłem oryginalną grę Call of Jurazez The Cartel i wszystko ładnie zainstalowałem, łącznie ze Steam i po kliknięciu na ikonę uruchamiającą grę, wyskakuje na sekundę okienko, z treścią "uruchamianie call of jurazez the cartel..." po czym okienko znika i nic się nie dzieje. Jaka to przyczyna, bo szlak mnie trafia. Dodam, że PC nowy i raczej z wyższej półki
KuraX Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 Kłaniam się, Mam pewien problem z grą, a za bardzo się na tym nie znam. Zakupiłem oryginalną grę Call of Jurazez The Cartel i wszystko ładnie zainstalowałem, łącznie ze Steam i po kliknięciu na ikonę uruchamiającą grę, wyskakuje na sekundę okienko, z treścią "uruchamianie call of jurazez the cartel..." po czym okienko znika i nic się nie dzieje. Jaka to przyczyna, bo szlak mnie trafia. Dodam, że PC nowy i raczej z wyższej półki Klikasz prawym przyciskiem myszy na ikone gry i masz opcję ,,Uruchom jako administrator'' klikasz, grasz ;D Jak nie pomoże to są jeszcze inne rozwiązania ale myślę, że to powinno pomóc
detonator Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 KuraX, po naciśnięciu prawym przyciskiem, nie mam takiej opcji
adam00 Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Erepublik ..:klick:.. czyli strategia społeczno-ekonomiczno-militarno-polityczna, a nawet dziennikarska
Delur Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Pierwsza część Deus Ex, pierwszy raz w życiu, zapowiada sie super!
Rudy102 Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Dorwałem GTR'a 2. Strasznie mnie wciągnął ten simracing. A też buduje różne ciekawe rzeczy w Garry's Mod. @detonator: Mi też czasami się tak na steamie dzieje. Zwykle wystarczy poczekać. Albo jak wchodzisz w bibliotekę gier na steamie, klikasz na grę prawym przyciskiem i tam wybierasz sprawdzanie spójności plików czy jakoś tak.
sp0q Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Ja oczekuję uparcie Skyrim'a i liczę na to, że nie będzie ani trochę jak Oblivion : P w przeciwnym wypadku ściągam wszystkie mody graficzne do Morrowinda jakie znajdę : P A i jeszcze pluję sobie w brodę, że pozwoliłem bratu opchnąć xbox'a gdy widzę datę wydania Forza Motorsport 4 : P
Kateem Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 KuraX, po naciśnięciu prawym przyciskiem, nie mam takiej opcji W takim razie kliknij prawym przyciskiem, następnie "właściwości", zakładka "zgodność", "uruchom jako administrator"
detonator Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Teraz, jak klikam na ikonkę gry, to otwiera mi się okienko Steam i aktualizuje coś i trwa to 19h, porażka...
Kateem Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Teraz, jak klikam na ikonkę gry, to otwiera mi się okienko Steam i aktualizuje coś i trwa to 19h, porażka... Niestety tak to jest z grami działającymi poprze Steam. Niestety coraz więcej tytułów jest rozpowszechnianych w ten sposób. Te 19 godzin zapewne wynika z niezbyt szybkiego łącza.
detonator Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Tak, łącze mam wolniutkie Jest szansa, że gra ruszy po tym uaktualnieniu ?? Jest to moja pierwsza gra przez system Steam, więc nie znam się na tym kompletnie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.