Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nabyłem kolejną część Assassin,s Creed :) Polecam serdecznie tą sagę gry :)

Assasin's Creed Brotherhood.

Męczę już 2 miesiąc, i bardzo żałuję że się kończy, ale jest jeszcze tryb sieciowy.

Super gierka. AC2 też przegrałem całą...

A w sieci to gram tylko w Hattricka, wystarczy w sumie godzinkę na tydzień.

Innych sieciówek nie dotykam, wiem czym to grozi :)

Napisano

Mnie jakos tak super nie wciagaja gry via www.

Zna ktos jakies ciekawe lub poleca? W wolnej chwili lubie cos kliknac, a tak to nie gram, ale na infie np. to tez wole grac w takie cos niz siedziec i sie nudzic.

• Mod Team
Napisano

Ale teraz są wakacje i chyba nie masz informatyki. :P

Ja ze 2 lata temu pykałem w plemiona. Ciekawe, ale też wciągające i czasochłonne. ;)

Napisano

Oj tak, na plemiona trzeba poświęcić duuużo czasu :P A jak "dobrze" pójdzie to można całą armię, na którą ciężko pracowaliśmy, stracić w jedną noc :P

Teraz (już od ponad roku), jeśli chodzi o przeglądarkę, gram w The West. Interesujące, z pomysłem, i mniej angażujące niż plemiona.

A tak poza przeglądarkowo, to ostatnio wciągnął mnie Maincraft :P Nawet, nawet...

Napisano

Słyszałem coś na temat LoL, że jak się logujesz to musisz czekać na swoją kolej. Trochę dziwne.

Napisano

Wprowadzili to bo codziennie na gre loguje sie pare-parenascie tysiecy graczy. Ta gra jest hitem na podobna skale jak WoW. Wprowadzili kolejki bo serwery nie wytrzymywaly i ciagle byly bledy i wywalalo z gier/czatu.

Napisano

ciekawy temat (może polecicie mi jakąś gre wg. moich upodobań)

otóż: Medieval (1) Total War

Twierdza (1)

(M II TW mi się nie podoba, przesadzono z ekonomią, agentami a brak tego co było w 1 najważniejsze, czyli myśleniem nad wojskiem)

symulatory pola walki (bitwa o anglie lub jakoś podobnie to się nazywało), jazda czołgiem w czasie II WŚ, rozwalanie wrogów.

i szukam gry (coś na podobę Medivala, twierdzy) czyli strategia rozwojowa, oparta na wojsku (seria tycon odpada), z możliwością indywidualnego sterowania walką,

lub jakiegoś dobrego symulatora samolotu/czołgu (realizm i wciągająca gra), nie koniecznie znany tytuł z przesadzoną oprawą typu F-18 lub podobne F-xx, gdzie lecąc 200 i 800 km/h nie widzi się prawie różnicy...

Znacie coś takiego?

Napisano

Toca Race driver 3

Race Driver Grid

Dirt 2

Dirt 1

NFS: Shift.

LEft 4 Dead

Left 4 dead 2

Garry's Mod.

Widać że głownie sport. Ale tylko motorowy. Kocham ryk silnika V8 bardziej niż rowery.

Napisano

Ciężko z tym sparingiem w fife będzie, bo musiałby konsole do neta podłączyć, a potem logowanie na serwery itd. za dużo roboty.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Age of Empires III, Hearts of Iron II. Bardziej preferuję strategie, dawniej szpilało się w Medievala. Ale też o Gothicu nie sposób zapomnieć.

Napisano

Kiedyś: Gothic II Noc Kruka, Gothic III, Gothic III Zmierzch Bo(ó)gów(tej części nie polecam resztą jak najbardziej), Dragon Age I i II no i Wiedźmin I. Aktualnie zająłem się rowerem i nie mam bardzo czasu na granie B) a z resztą nie mam w co B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...