Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja lubię w stare dobre Call of duty 1 pograć ;) wciąga, zwłaszcza rosyjskim mosin nagantem - snajperka.

Poza tym cyklicznie co rok albo 2 lata przechodzę od nowa Mafię - jak dla mnie arcydzieło w grach. Genialnie skonstruowana fabuła filmowa wręcz, akcje, misje, klimat 30/40 lat gangesterkiej Ameryki :D Już 5 razy przeszedłem grę i zawsze na nowo wracam po jakimś czasie. Teraz muszę odczekać znowu z rok, bo nie dawno przechodziłem , mimo że znam już prawie wszystkie misje na pamięć , nie nudzi mi się :D

Niestety, 2 część gry nie jest już taka super.. owszem grafika lepsza, szybsze autka, ale to już nie to samo jednak ;/ .. bardziej mi to przypomina GTA. Nawet nie ukończyłem gry = może bym to zrobił, ale po przejścii z 6-7 misji, moja siostra się wkręciła i dalej przechodziła sama, więc nie chciało mi się grać od kilku misji dalej, ani zaczynać od nowa.

A ostatnio w pracy z kolegami pykamy w przerwach w Haxball :D Polecam. Prymitywnie prosta piłka nożna ale wciąga jak cholera :D Można nawet w 10 osób grać - chociaż wtedy już gęsto się robi na boisku ;p wybór jest od small, classic, big, round, hokey - różne pola gry. No i sama gra polega na kierowaniu strzałkami kropką + spacja strzał :D tak nie wiele a daje taką frajdę.

Możemy kiedyś zrobić turniej forum-rowerowego jakby byli chętni :D

Napisano

Minecraft polecam,.. szydzilem z niej z jej prymitywnej no wlasnie ale tylko grafiki bo rozbudowaniem mozliwosciami i nie ograniczaniem niczego kladzie na lopatki wiekszosc gier ,,,

Napisano

Mi się rozchorowało ostatnio :( , więc postanowiłem nadrobić growe zaległości i jako fan Blizzarda parę dni grałem w StarCraft 2 w kampanię. Naprawdę fajnie się gra, fajny klimat, wszystko perfekcyjnie zrealizowane. Przy okazji w ramach testu gram tabletem Wacom zamiast myszki, jako że tej ostatniej zupełnie nie używam. Całkiem ciekawie się gra, spora precyzja, chociaż po dłuższym czasie trochę nadgarstek zaczyna boleć :P

Napisano

Jeszcze ktoś gra w d2. ;)

Scl/scnl/hcl/cl?

Mam jeszcze dwa acc na scnl, jakbyś chciał jakiegoś średniego sprzetu typu czako, zaka, jakieś joole etc to mógłbym coś znaleźć. Nie gram od ponad roku, nie ma z kim i co rusz reset.

Wysłano z HTC Magic z użyciem Tapatalk

Napisano

Diablo II w battleNet :)

Na battlenecie :)

Co do diablo II, to powiem ze coraz mniej osob gra, przez boty i coraz to liczniejsze dupowanie itemow(kopiowanie), spora czesc tylko gra PvP i oczekuja na d3, ktore bedzie hiciorem. D2 obok League of legends i World of Warcraft to trzy najlepsze gry wedlug mnie, jednak juz nie gram wiec moge sie mylic;p

Napisano

Co do dupowania to nie wiem, odkąd spatchowali znaną mi metodę tak przestałem się tym interesować. :P

Boty są wszędobylskie i fakt, tego nie potrafią usunąć.

Też czekam na d3 dlatego też nie gram w d2, ale niestety wydawcy gry bardzo zwlekają z jej wydaniem. Niebawem wyjdzie jako retro aniżeli nowość.

Napisano

Ja gram teraz w Duke Nukem Forever. Pamiętaj, jak jako dzieciak jarałem się Dukiem 3d i tymi pikselowatymi cyckami :icon_mrgreen:

Cieszę się, że Forever wreszcie się ukazał, bo przymykając oko na grafikę, która nie jest tutaj najważniejsza, gra jest po prostu genialna...

Hail to the king, baby! :icon_cool:

Napisano

Duke to kultowa gra, tak jak pare innych podobnych tytulow, doom,quake itd. Za malego tez w to gralem, bodajze w tamte wakacje urzadzilem sobie takie 2 tygodnie z klasykami i ostro mucilem(wtedy wrecz nalogowo). Stawialem zawsze grywalnosc nad grafika, dlatego d2 bilo u mnie podobne tytuly, a wow wygrywal z aionem,lotro itd. no i cs 1.6 wiekszosci znany tez ma swoj klimat, typowy zabijacz i zabieracz czasu;p

Napisano

Kurczę, jak mówicie, że dla Was kultowe gry, to stare gry - czyli takie, które mają 10 lat... to się czuję niezłą skamieliną ;)

Monkey Island, King's Quest, space quest, Leisure suit Larry, to gry, które pewnie od wielu z Was są starsze, a pamiętam je jak dziś :) Jest jeszcze wiele tytułów z tamtych czasów :) O, Hexen, na przykład :D

A jeszcze wcześniej były gry 8-bitowe...

Daaawno to było:D

P.

Napisano

Ostatnio to grywam sporo w Wiedźmina 2, wcześniej w Civilization 5 ale ile razy mozna podbijać cały świat.... Jedyna gra do której regularnie wracam to Warzone 2100

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...