kapi84 Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 - STARCRAFT 2 - DIABLO 2 - Dirt 2 - Call Of Duty
adii22 Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Battle for Wesnoth - swoją drogą polecam Strategia turowa, grywalność miażdży!
Avenged Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Ja lubię w stare dobre Call of duty 1 pograć wciąga, zwłaszcza rosyjskim mosin nagantem - snajperka. Poza tym cyklicznie co rok albo 2 lata przechodzę od nowa Mafię - jak dla mnie arcydzieło w grach. Genialnie skonstruowana fabuła filmowa wręcz, akcje, misje, klimat 30/40 lat gangesterkiej Ameryki Już 5 razy przeszedłem grę i zawsze na nowo wracam po jakimś czasie. Teraz muszę odczekać znowu z rok, bo nie dawno przechodziłem , mimo że znam już prawie wszystkie misje na pamięć , nie nudzi mi się Niestety, 2 część gry nie jest już taka super.. owszem grafika lepsza, szybsze autka, ale to już nie to samo jednak ;/ .. bardziej mi to przypomina GTA. Nawet nie ukończyłem gry = może bym to zrobił, ale po przejścii z 6-7 misji, moja siostra się wkręciła i dalej przechodziła sama, więc nie chciało mi się grać od kilku misji dalej, ani zaczynać od nowa. A ostatnio w pracy z kolegami pykamy w przerwach w Haxball Polecam. Prymitywnie prosta piłka nożna ale wciąga jak cholera Można nawet w 10 osób grać - chociaż wtedy już gęsto się robi na boisku ;p wybór jest od small, classic, big, round, hokey - różne pola gry. No i sama gra polega na kierowaniu strzałkami kropką + spacja strzał tak nie wiele a daje taką frajdę. Możemy kiedyś zrobić turniej forum-rowerowego jakby byli chętni
kugu Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Minecraft polecam,.. szydzilem z niej z jej prymitywnej no wlasnie ale tylko grafiki bo rozbudowaniem mozliwosciami i nie ograniczaniem niczego kladzie na lopatki wiekszosc gier ,,,
tnt4life Napisano 11 Czerwca 2011 Napisano 11 Czerwca 2011 Call of Duty Modern Warfare 2 przez neta, i teraz Wiedźmin 2:)
krazen Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Odkopałem GTA: Vice City na PS2, polecam klasykę
TrzecieKolo Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 Mi się rozchorowało ostatnio , więc postanowiłem nadrobić growe zaległości i jako fan Blizzarda parę dni grałem w StarCraft 2 w kampanię. Naprawdę fajnie się gra, fajny klimat, wszystko perfekcyjnie zrealizowane. Przy okazji w ramach testu gram tabletem Wacom zamiast myszki, jako że tej ostatniej zupełnie nie używam. Całkiem ciekawie się gra, spora precyzja, chociaż po dłuższym czasie trochę nadgarstek zaczyna boleć
ukaniex Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 Jeszcze ktoś gra w d2. Scl/scnl/hcl/cl? Mam jeszcze dwa acc na scnl, jakbyś chciał jakiegoś średniego sprzetu typu czako, zaka, jakieś joole etc to mógłbym coś znaleźć. Nie gram od ponad roku, nie ma z kim i co rusz reset. Wysłano z HTC Magic z użyciem Tapatalk
brt0555 Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 Diablo II w battleNet Na battlenecie Co do diablo II, to powiem ze coraz mniej osob gra, przez boty i coraz to liczniejsze dupowanie itemow(kopiowanie), spora czesc tylko gra PvP i oczekuja na d3, ktore bedzie hiciorem. D2 obok League of legends i World of Warcraft to trzy najlepsze gry wedlug mnie, jednak juz nie gram wiec moge sie mylic;p
ukaniex Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 Co do dupowania to nie wiem, odkąd spatchowali znaną mi metodę tak przestałem się tym interesować. Boty są wszędobylskie i fakt, tego nie potrafią usunąć. Też czekam na d3 dlatego też nie gram w d2, ale niestety wydawcy gry bardzo zwlekają z jej wydaniem. Niebawem wyjdzie jako retro aniżeli nowość.
Comedian Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 Ja gram teraz w Duke Nukem Forever. Pamiętaj, jak jako dzieciak jarałem się Dukiem 3d i tymi pikselowatymi cyckami Cieszę się, że Forever wreszcie się ukazał, bo przymykając oko na grafikę, która nie jest tutaj najważniejsza, gra jest po prostu genialna... Hail to the king, baby!
brt0555 Napisano 15 Czerwca 2011 Napisano 15 Czerwca 2011 Duke to kultowa gra, tak jak pare innych podobnych tytulow, doom,quake itd. Za malego tez w to gralem, bodajze w tamte wakacje urzadzilem sobie takie 2 tygodnie z klasykami i ostro mucilem(wtedy wrecz nalogowo). Stawialem zawsze grywalnosc nad grafika, dlatego d2 bilo u mnie podobne tytuly, a wow wygrywal z aionem,lotro itd. no i cs 1.6 wiekszosci znany tez ma swoj klimat, typowy zabijacz i zabieracz czasu;p
JaniszMTB Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Nabyłem kolejną część Assassin,s Creed Polecam serdecznie tą sagę gry
Pavvel Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Kurczę, jak mówicie, że dla Was kultowe gry, to stare gry - czyli takie, które mają 10 lat... to się czuję niezłą skamieliną Monkey Island, King's Quest, space quest, Leisure suit Larry, to gry, które pewnie od wielu z Was są starsze, a pamiętam je jak dziś Jest jeszcze wiele tytułów z tamtych czasów O, Hexen, na przykład A jeszcze wcześniej były gry 8-bitowe... Daaawno to było:D P.
brt0555 Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 Shakes & Fidgets Dosyć ciekawa i łatwa gierka, na pewno plusem jest to, że można grać przez przeglądarkę i można w tym czasie robić coś innego. Pzdr!
Mod Team Pixon Napisano 24 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 24 Czerwca 2011 @brt0555, może być podczas nudnego dnia w pracy miło jest coś porobić
Neider Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 Ostatnio to grywam sporo w Wiedźmina 2, wcześniej w Civilization 5 ale ile razy mozna podbijać cały świat.... Jedyna gra do której regularnie wracam to Warzone 2100
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.