Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

raczej klasyka bo stary jestem :icon_mrgreen:

Call of Duty 1 i 2 dalej to świętokradztwo.

Heroes 3 i 4 dalej(jak wyżej)

Gothic 1 i 2

God of War wszystkie części - w to można bez przerwy grać - najlepsza gra wymyślona do tej pory - nawet żona nie drze się jak w to gram :icon_wink:

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

A ja rzucilem granie i od stycznia nie gram, jedynie czasem w bilarda, ale to rzadko raczej jak mam dlugi weekend czy cos. Gralem tak to w:

Diablo II pierwsza gra przez neta, nigdy jej niezapomne, wiele czasu mi "pozarla"

Cs 1.6/source bardzo dobry fps, jednak nawal dzieci robi swoje, nawet na steamie

League Of legends jeden z hitow, takie cos jak DoTa, polecam

World of Warcraft tytul wiekszosci znany, w pojedynke nudne, ale z kolegami super zabawa

Age of empires II - przez neta z kumplami, super sprawa dla mnie ponadczasowa gra

Napisano

A ja z innej beczki: K2, Tygrys & Eufrat i Agricola (to ostatnie kilka miesięcy). Nie znacie? Bo to planszówki ;D

Na kompie to Cywilizacja i Call of Duty 2 i 4 demo :)

Isnooker jeszcze. Sprawdzam sobie też co jakiś czas jeden serwis z grami flashowymi i jak mnie coś wciągnie, to ciupię :)

P.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja przeważnie gram w symulatory wyścigowe: GTR Evolution, R Factor, LFS. Czasami też Call of Duty World at War lub Crysis2. I jeszcze dla relaksu bilard na wp.

Napisano

Polecam Crysis 2

Temat jest w co grasz,a nie co polecasz.

Swoja droga w wolnej chwili na infie mykam w tanki multiplayer, calkiem fajny zabijacz czasu.

Napisano

Dla hecy DOBRZE MOCNO strzelam w plecy. MEDAL OF HONOR oraz CALL OF DUTY we wszelakich odmianach / czĂŠĹciach / odcinkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...