Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Najlepiej gra/grało mi się w takie gierki:

po netku:

quake 3 / quake 4

po lanie:

warhammer / starcraft / Age of Empires 2 / C&C :)

single:

Half Life / Fear / Prey

Napisano

Ja nieraz ze znajomymi umawiam się na partyjkę w taką starą planszówkę "Magia i Miecz"

poza tym w miarę możliwości czasowych uzbierania składu to brydż, nieraz halma

w komputerowe od jakiegoś czasu nie smolę, ale swojego czasu strasznie mnie pochłaniał kilkukrotnie Championship Manager, wówczas jakaś wersja 3.cośtam z roku 2000, zresztą do dziś uważam ją za super gierkę strategiczno-sportową. ale na wszelki wypadek wolę nie odpalać :)

Napisano

Ja aktualnie kończę Carbona i dark messiah of might and magic. Grywałem też dużo w TOCA 3 (jeden z niewielu naprawdę realistycznych symulatorów, NFSy się chowają pod względem fizyki :) )

No i prawie zawsze pykam w wieczną gierkę:

Transport Tycoon Deluxe :)

No i gram też w www.sokker.org, grałem w ogame, ale na studiach za dużo czasu żarło :)

Napisano

Grywałem też dużo w TOCA 3 (jeden z niewielu naprawdę realistycznych symulatorów, NFSy się chowają pod względem fizyki :) )

chcesz dobry symulator?? to polecam grę Live for speed, rFactory lub Richard Burns Rally. To są naprawde dobre symulatory samochodowe. TOCA jest niezła, ale do powyższych się nie umywa (zwłaszcza do LFS i RBR)

pozdrawiam

Napisano

chcesz dobry symulator?? to polecam grę Live for speed

Razem z Racerem to chyba jedyna gra, gdzie bardzo dobrze oddano koszmarna podsterownosci w wiekszosci fwd. Czasami na padzie sobie w to pogram, chociaz cos mi nie dziala analogowe sprzeglo :confused: Kiedys dawno temu po sieci bylo jeszcze MoHAA (nawet w klanie sie gralo i w cb dobre miejscie mialo) i ET, mialem epizod tez z TCE, a obecnie kupilem CSS. Dzisiaj 4h przycinalem w NWN, chce wreszcie to przejsc, bo to juz moje drugie podejscie. 7 grudnia jest premiera NWN2 :twisted: Ogolnie z nowosciami raczej kiepsko, pomimo wymiany grafiki nadal jest to tylko p4 1.8 :confused:

Napisano

W LfS też sobie kiedyś pograłem, może i nie kupiłem ale jakoś się znalazło sposób na MP :confused: I powiem wam zabawa pyszna, jakby ktoś miał ochotę to ja chętnie bo tak w SP to nie to samo :confused:

I oczywiście na partyjkę AoE2 :)

Napisano

Ja nieraz ze znajomymi umawiam się na partyjkę w taką starą planszówkę "Magia i Miecz"

Magia i Miecz stary... to jest dopiero gra!!!

Grałem w nią z kuzynem namiętnie całymi dniami, ale to było chyba z 10 lat temu.

Teraz też bym pograł, myślałem nawet o kupieniu sobie zestawu ale w sklepach jest nie osiągalna (z tego co wiem) a na Allegro to taaakie ceny ma!!! Zima idzie to kto wie, trzeba będzie czymś zająć długie ciemne i zimne wieczory!

Pozdrawiam!!

Napisano

W LfS też sobie kiedyś pograłem, może i nie kupiłem ale jakoś się znalazło sposób na MP :D

W demie mozna spokojnie grac w trybie MP. Jest nawet mnostwo serwerow, tylko sa niestety dwa tory i 3 samochody.

Napisano

NIe przepadam za grami , dla mnie siedzenie pare h przed kompem to strata czasu . Jesli juz to lubie Xpand Rally ( jakos tak sie to pisze ) i tylko dlatego , ze fajnie sie gra na kierownicy :D

Napisano
W demie mozna spokojnie grac w trybie MP. Jest nawet mnostwo serwerow, tylko sa niestety dwa tory i 3 samochody.

No tak ale ile można się tam ścigać :D No i na serwerach połowa ludzi robi sobie jaja :/ A tak to można oblokować auta i tory i pograć z kumplami, tyle że trzeba najpierw zebrać ekipę bo nie będzie to normalny serwer tylko coś na kształt LANa.

Napisano

Dzisiaj 4h przycinalem w NWN, chce wreszcie to przejsc, bo to juz moje drugie podejscie. 7 grudnia jest premiera NWN2 :twisted: Ogolnie z nowosciami raczej kiepsko, pomimo wymiany grafiki nadal jest to tylko p4 1.8 :confused:

NWN świetna gra :) żeby przejść trzeba chwile posiedzieć :) na NWN2 czekam z niecierpliwością :) A wie ktoś kiedy w końcu na półkach sklepowych pojawi się nasz polski Wiedźmin ?? Gra zapowiada się świetnie, słyszałem coś o marcu 2007 roku...

Napisano

Magia i Miecz stary... to jest dopiero gra!!!

Grałem w nią z kuzynem namiętnie całymi dniami, ale to było chyba z 10 lat temu.

Teraz też bym pograł, myślałem nawet o kupieniu sobie zestawu ale w sklepach jest nie osiągalna (z tego co wiem) a na Allegro to taaakie ceny ma!!! Zima idzie to kto wie, trzeba będzie czymś zająć długie ciemne i zimne wieczory!

okazuje się że ta moja to już w ogóle rarytas, bo mam wydanie pierwsze - to z brazowym pudelkiem i 4-elementową planszą z grubej tektury :P

nie wspomnę o pokolorowanych przeze mnie w wieku 12 lat niektórych kartach przygód :D

Napisano

"Magia i Miecz" rządzi :D W wersję z czteroczęściową planszą grałem kiedyś u kuzyna. Moja ma już miękką składaną planszę. Do tego mam jeszcze dodatki "Miasto" i w "Kosmicznej Otchłani".

Sto lat w to nie gralem, ale nadal trzymam w szafce. Może kiedyś znajdę kogoś, kto ze mna znów zagra, ale o chętnych trudno.

Przez kilka lat fascynował mnie świat Warhammer'a 40.000. Nie grałem, ale kolekcjonowałem figurki - dorobiłem się sensownych rozmiarów armii Space Marines. (jedna z moich figurek: Fotka)

A na kompie ostatnio "Silent Hill" (na emulatorze PSX) i "Silent Hill 2". Często wracam też do obu części "Fallout", która była (i nadal jest) w mojej opinii grą idealną :P

Ogólnie to z graniem na kompie, to mam okresy grania (krótkie) oddzielone długimi etapami giercowej abstynencji.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...