Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Właśnie mam LOCK ON i strasznie trudno się lata, w ogóle nie umiem, ale w końcu to symulator.

Będę musiał się zaopatrzyć w coś łatwiejszego z tego przedziału.

A uruchamiałeś tutoriale w grze ?

Ja na początku prawie nigdy nie mogłem normalnie wylądować - zawsze za bardzo redukowałem prędkość i spadałem albo leciałem za szybko i wbijałem się w pas/urywałem podwozie :(

Napisano

Aktualnie męczę gta 4 ale pogrywam tez w Operation flashpoint dragon rising tylko on line, takze jak by ktoś chciał sie sprawdzić to pisać :( najlepszą grą w jaką do tej pory grałem to COD 6

Napisano

Heh, też ostatnio zmęczyłem COD 6 ;) Gra naprawdę świetna, miejscami jednak nie bardzo wiedziałem co się dzieje, dookoła tylko świst kul ;) Jednak dla mnie trochę za krótka, ale polecam.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Jak łatwo się domyśleć po moim nicku jestem wielkim fanem gry Stalker. Polecam wszystkim, którzy bardziej lubią się skradać i zastanowić przed użyciem broni niż iść do przodu jak mały czołg rozwalając wszystko wokół. :)

To podobnie jak ja. Gierka ma fajny klimat. Grałeś w Zew Prypeci? Oszukują w trybie multiplayer?

• 4 tygodnie później...
Napisano

Gry w które gram to:

Gohic I oraz II(z Nocą Kruka),

Gears of War (aktualnie),

Mass Effect,

Settlers V,

Bitwa o Śródziemie II (aktualnie),

Diablo II (Expansion Pack),

Pariah,

LOKI,

oraz seria Twierdza;). Czekam na Starcrafta II i nowe Diablo. ;P

Napisano

Hmm..

(Xbox)

Gears of War 2

Halo 3

Cod V

Assassin Creed 2

Fable 2

PGR

i czasami Batlle Field Bad Company 2 ; pp

Napisano

Jeśli mam czas,to zasiadam w kokpicie F-16 -Falcon 4.0 Allied Force.

Często walczę także na ziemi-CoD IVMF i V.Nie udało mi się jeszcze zdobyć najnowszej odsłony.

Napisano

Dragon Age`a polecam. Naprawdę dobra gra. Mam nadzieję że wcześniej popykałeś sobie trochę w Baldur`s Gate`a. Byłoby Ci trochę łatwiej. A co do mnie... ja wracam do klasyki. Ostatnio przysiedziałem przy Gothicu ;)

Napisano

o.o

w stalkera to ia pyakam ale nie ma jakos czasu grac. doszdlem do polowy cienia czrnobyla i tego drugirgo no czyste niebo xd a w zew nie gralem bo sie tni wszystkie nfs przeszedlem oprucz shifta :icon_wink: tnie sie . mam za slabego kompa xd wole wydac na rower niz na nowego ale ten dobry jest w pro streta lubie. tam to jest zycie kasy nie brak a tu na wszystko idzie po sezonie xd lubie sie czasem oderwac a w zimie? il2 rozwala nude ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...