skjaatel Napisano 8 Stycznia 2010 Napisano 8 Stycznia 2010 W pracy na netbooku: Diablo 2 valhalla mod, starcraft, dungeon siege 2, heroes V i stare rpg (BG, Planescape, Fallout). W domu w Tekkena V, PES 2008, LotR na PS2 i z dziewoją w diablo, starcrafta, unreala przez sieć. Ps. Jak kto chętny pograć w diablo valhallę na priv serw to niech da znać na PW Ps2. Grał ktoś w Fifę 10 na PS2?
borowka Napisano 9 Stycznia 2010 Napisano 9 Stycznia 2010 wróciłem ostatnio do Colina McRae 2.0... normalnie fala wspomnień z dzieciństwa :]
Wax Napisano 9 Stycznia 2010 Napisano 9 Stycznia 2010 Obecnie w Assassin's Creed'a 1. Lekko się tnie na moim lapku, ale da radę grać na mniejszych detalach ;D
Phil Napisano 9 Stycznia 2010 Napisano 9 Stycznia 2010 Też uwielbiałem NFS Porsche 2000, za te wszystkie porszaki, fajny model zniszczeń, fizykę jazdy, grafikę (trasa w Normandii mnie oczarowała). Jak brakowało kasy na tuning to kupowałem rozwalone fury i naprawione sprzedawałem z zyskiem. Na autobanie moja stuningowana 911 (chyba ta z 95', w każdym razie nie ten najnowszy model) poszła ponad 310km/h Akurat fizyka jazdy była dość przeciętna, ale seria NFS nigdy nie była symulatorem. Natomiast niezła grafika robiła wrażenie. No i ten klimat, czyli Porsche. Stare klasyki z duszą i te nowe plastikowe badziewia, a to wszystko w jednym tytule. Szkoda, że założyciel marki pracował dla Hitlera, bo ten NFS zajął by u mnie 1. miejsce.
pittbull Napisano 20 Stycznia 2010 Napisano 20 Stycznia 2010 Ja gram w: - csa - ogame - erepublik Co do ostatniej gry to chciał bym Was do niej zaprosić.link do Erepublik
Eper Napisano 20 Stycznia 2010 Napisano 20 Stycznia 2010 Taa porsche 2000 bardzo fajna, na początku tylko się odbijałem i kręciłem w miejscu ale jak się nauczyłem to cudo! ;D Ciekawe jakby się grało na kierownicy..
BonusPL Napisano 5 Lutego 2010 Napisano 5 Lutego 2010 Na komputerze już nie gram w gry, ale gram na Xboxie 360. Ostatnio gram tylko w Fifa 10 przez neta, wiec jak ktoś posiada Xa i Fife to zapraszam na sparing.
.PaVLo. Napisano 5 Lutego 2010 Napisano 5 Lutego 2010 Mass Effect 2 na PC, gorąco polecam, gra jest po prostu niesamowita.
Marszall Napisano 11 Lutego 2010 Napisano 11 Lutego 2010 jak zawsze Live for speed ;p ostatnio counter trike i diablo 2
jakobs Napisano 12 Lutego 2010 Napisano 12 Lutego 2010 Kiedyś jak miałem PS grałem w Blacka jest coś w podobnym stylu na PC?
grindz0ne Napisano 12 Lutego 2010 Napisano 12 Lutego 2010 COD4 jest o wiele lepsze niż BLACK na playstation 2
Sol Napisano 12 Lutego 2010 Napisano 12 Lutego 2010 Aktualnie przestawiamy się z klanem z COD4 na BF Bad Company 2. Ponoć rządzi - ale czy rzeczywiście to się w marcu sprawdzi.
fotobiker Napisano 12 Lutego 2010 Napisano 12 Lutego 2010 Ja tez ostatnio gram w Cod'a 4 online oczywiście
jakobs Napisano 12 Lutego 2010 Napisano 12 Lutego 2010 Modern warfare 2 wygląda ciekawie co dopiero bad company2 ale mój sprzęt raczej tego nie pociągnie Zostaje mi modern warfare1 A ja tam wolę z botami grać
Sol Napisano 12 Lutego 2010 Napisano 12 Lutego 2010 Daliśmy spokój z MW2 - głównie przez brak dedykowanych serwerów. Poza tym jest to tak naprawdę to samo co CoD4, tyle że w lepszym opakowaniu. Ja tam w każdym razie lubię czasem pociąć i bywam wieczorami (w sensie po 22 ) na Paranoikach, TanieBanie, więc jakby co zapraszam
Mephistofeles Napisano 17 Lutego 2010 Napisano 17 Lutego 2010 Ostatnio TimeShift, Homeworld 2, Enter The Matrix i Jedi Academy (multiplayer).
hehe12 Napisano 23 Lutego 2010 Napisano 23 Lutego 2010 Dla mnie najlepsza gra to Mafia Aż się popłakałem na zakończenie , ale to 5 lat temu było, jeszcze młody byłem, czasy gimnazjum Nie wiem czy to źle ale już mnie tak nie ciągnie do gier, mało czasu i może dlatego, choć to fajny relaks jest. Kiedyś jeszcze spróbuje w coś popykać
qla Napisano 23 Lutego 2010 Napisano 23 Lutego 2010 Ja ostatnio męczę samochodówki, kupiłem sobie kiere, i uczę się na niej grać Rfactor, lfs, Wtcc...no i czeka jeszcze Ninja Blade i Watchmen część 2
Biiker Napisano 26 Lutego 2010 Napisano 26 Lutego 2010 Grał z ktoś z Was w Lock On:Modern Air Combat, bo mam zamiar coś takiego sobie załatwić, a na screenach w necie calkiem nieźle wygląda.
YankeZ Napisano 14 Marca 2010 Napisano 14 Marca 2010 głównie samochodówki... ale wole bardziej realistyczne od nfs u2 czy carbona. Takie pokroju Collina (większość z tej serii) NFS Porsche itp. Na informatyce czasem jeszcze zacioram w Soldata z profesorem gdy już odwale całą robote
c1ach Napisano 14 Marca 2010 Napisano 14 Marca 2010 Grał z ktoś z Was w Lock On:Modern Air Combat, bo mam zamiar coś takiego sobie załatwić, a na screenach w necie calkiem nieźle wygląda. Jak dla mnie całkiem ok Kupiłem kiedyś za 25 zł. Realistyka dla amatora wystarczająca. Graficznie nie jest najgorzej, ale trzeba pamiętać, że to trochę starsza gra Gra ta w swoich czasach miała duże wymagania sprzętowe...jeśli się pasjonujesz to warto, inaczej szybko się znudzi.
Biiker Napisano 17 Marca 2010 Napisano 17 Marca 2010 Właśnie mam LOCK ON i strasznie trudno się lata, w ogóle nie umiem, ale w końcu to symulator. Będę musiał się zaopatrzyć w coś łatwiejszego z tego przedziału. Może coś doradzicie.
Stalker Napisano 17 Marca 2010 Napisano 17 Marca 2010 Jak łatwo się domyśleć po moim nicku jestem wielkim fanem gry Stalker. Polecam wszystkim, którzy bardziej lubią się skradać i zastanowić przed użyciem broni niż iść do przodu jak mały czołg rozwalając wszystko wokół.
Poczwar Napisano 18 Marca 2010 Napisano 18 Marca 2010 Need For Speed->oczywiście te starsze wersje bo te co ostatnio powychodziły to jakiś żart był chyba. WarRock->super gra internetowa(strzelanka).Według mnie o wiele lepsza od CS'a. Colin McRea DIRT 2-> to dopiera gra full wypas,wciągnęła mnie tak jak kiedyś NFS MW POLECAM!!! GTA IV->no tej gry po prostu nie mogło zabraknąć,również mnie wciągnęła i dlatego również bardzo POLECAM!!! PoZdRo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.