Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W pracy na netbooku: Diablo 2 valhalla mod, starcraft, dungeon siege 2, heroes V i stare rpg (BG, Planescape, Fallout).

W domu w Tekkena V, PES 2008, LotR na PS2 i z dziewoją w diablo, starcrafta, unreala przez sieć.

Ps. Jak kto chętny pograć w diablo valhallę na priv serw to niech da znać na PW :)

Ps2. Grał ktoś w Fifę 10 na PS2?

Napisano
Też uwielbiałem NFS Porsche 2000, za te wszystkie porszaki, fajny model zniszczeń, fizykę jazdy, grafikę (trasa w Normandii mnie oczarowała). Jak brakowało kasy na tuning to kupowałem rozwalone fury i naprawione sprzedawałem z zyskiem. Na autobanie moja stuningowana 911 (chyba ta z 95', w każdym razie nie ten najnowszy model) poszła ponad 310km/h

Akurat fizyka jazdy była dość przeciętna, ale seria NFS nigdy nie była symulatorem. Natomiast niezła grafika robiła wrażenie. No i ten klimat, czyli Porsche. Stare klasyki z duszą i te nowe plastikowe badziewia, a to wszystko w jednym tytule.

Szkoda, że założyciel marki pracował dla Hitlera, bo ten NFS zajął by u mnie 1. miejsce.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Taa porsche 2000 bardzo fajna, na początku tylko się odbijałem i kręciłem w miejscu ale jak się nauczyłem to cudo! ;D Ciekawe jakby się grało na kierownicy.. :D

• 3 tygodnie później...
Napisano

Na komputerze już nie gram w gry, ale gram na Xboxie 360. Ostatnio gram tylko w Fifa 10 przez neta, wiec jak ktoś posiada Xa i Fife to zapraszam na sparing.

Napisano

Modern warfare 2 wygląda ciekawie co dopiero bad company2 ale mój sprzęt raczej tego nie pociągnie

Zostaje mi modern warfare1 :devil:

A ja tam wolę z botami grać :P

Napisano

Daliśmy spokój z MW2 - głównie przez brak dedykowanych serwerów. Poza tym jest to tak naprawdę to samo co CoD4, tyle że w lepszym opakowaniu.

Ja tam w każdym razie lubię czasem pociąć i bywam wieczorami (w sensie po 22 :P) na Paranoikach, TanieBanie, więc jakby co zapraszam :devil:

Napisano

Dla mnie najlepsza gra to Mafia :wallbash: Aż się popłakałem na zakończenie :D , ale to 5 lat temu było, jeszcze młody byłem, czasy gimnazjum :icon_mrgreen:

Nie wiem czy to źle ale już mnie tak nie ciągnie do gier, mało czasu i może dlatego, choć to fajny relaks jest. Kiedyś jeszcze spróbuje w coś popykać ;)

Napisano

Ja ostatnio męczę samochodówki, kupiłem sobie kiere, i uczę się na niej grać ;) Rfactor, lfs, Wtcc...no i czeka jeszcze Ninja Blade i Watchmen część 2 ;)

Napisano

Grał z ktoś z Was w Lock On:Modern Air Combat, bo mam zamiar coś takiego sobie załatwić, a na screenach w necie calkiem nieźle wygląda.

• 3 tygodnie później...
Napisano

głównie samochodówki... ale wole bardziej realistyczne od nfs u2 czy carbona. Takie pokroju Collina (większość z tej serii) NFS Porsche itp. :P

Na informatyce czasem jeszcze zacioram w Soldata z profesorem gdy już odwale całą robote :wallbash:

Napisano

Grał z ktoś z Was w Lock On:Modern Air Combat, bo mam zamiar coś takiego sobie załatwić, a na screenach w necie calkiem nieźle wygląda.

Jak dla mnie całkiem ok ;) Kupiłem kiedyś za 25 zł. Realistyka dla amatora wystarczająca. Graficznie nie jest najgorzej, ale trzeba pamiętać, że to trochę starsza gra :)

Gra ta w swoich czasach miała duże wymagania sprzętowe...jeśli się pasjonujesz to warto, inaczej szybko się znudzi.

Napisano

Właśnie mam LOCK ON i strasznie trudno się lata, w ogóle nie umiem, ale w końcu to symulator.

Będę musiał się zaopatrzyć w coś łatwiejszego z tego przedziału.

Może coś doradzicie.

Napisano

Jak łatwo się domyśleć po moim nicku jestem wielkim fanem gry Stalker. Polecam wszystkim, którzy bardziej lubią się skradać i zastanowić przed użyciem broni niż iść do przodu jak mały czołg rozwalając wszystko wokół. :)

Napisano

Need For Speed->oczywiście te starsze wersje bo te co ostatnio powychodziły to jakiś żart był chyba.

WarRock->super gra internetowa(strzelanka).Według mnie o wiele lepsza od CS'a.

Colin McRea DIRT 2-> to dopiera gra full wypas,wciągnęła mnie tak jak kiedyś NFS MW POLECAM!!!

GTA IV->no tej gry po prostu nie mogło zabraknąć,również mnie wciągnęła i dlatego również bardzo POLECAM!!! PoZdRo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...