Eper Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 Counter Strike 1.6 NS, SEGA Rally i czasami Tibia ;D pozdro
qla Napisano 19 Listopada 2009 Napisano 19 Listopada 2009 Ja pykam ostatnio w Dark Sector i rfactor (ale do tego muszę sobie kiere kupić... ale zanim uciułam na g25 to trochę potrwa
borowka Napisano 19 Listopada 2009 Napisano 19 Listopada 2009 ostatnio dodstałem elastomanie na komórkę QUAKE ARENA 3 RULEZZ!
DAMIAN24 Napisano 28 Grudnia 2009 Napisano 28 Grudnia 2009 gra która nigdy nie przemija czyli CS 1.6 , ale to i tak może raz na tydzień na jakiś serwer wejdę.
Schwefel Napisano 28 Grudnia 2009 Napisano 28 Grudnia 2009 Ostatnio pogrywam w Dirt 2, choć mam wrażenie, że szybko mi się znudzi
kllnTToOn Napisano 28 Grudnia 2009 Napisano 28 Grudnia 2009 Na kompie CS:S czasami Na PlayStation PES 2009 to mi wystarcza całkowicie
bartoszmtb Napisano 28 Grudnia 2009 Napisano 28 Grudnia 2009 a ja gram a "zgadnij kotku co mam w środku" hehe ale tak naprawdę w nic nie interesują mnie gry...
Wojtekmtb Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 Ja gram w CSa Source No i w Call of Duty.
rockrider Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 A ja nie gram wcale Czasami tylko w karty w Remika na kurnik.pl
borowka Napisano 31 Grudnia 2009 Napisano 31 Grudnia 2009 z powodów gigantycznej nudy (gdy byłem chory) i braku dyspozycji mojego komputera zainstalowałem Bus Driver'a
twix09 Napisano 1 Stycznia 2010 Napisano 1 Stycznia 2010 GTA San Andreas, Fifa 09, Fifa 06, Icy Tower, Test Drive Unlimited, Gears of War - To na pc, Pes 06, Toca 3, Nfs underground, Nfs Most Wanted, Ufc Sudden Impact, King Kong - Ps2 Ogólnie nie wiem czemu ale z prawie każdą grą mam tak, że po 2 dniach mi sie nudzi, wyjątki to GTA:SA, Icy Tower, Fifa, nie wiem dlaczego, ale nie mogę znalesc jakiejs interesującej mnie gry ::PPP
juhu Napisano 1 Stycznia 2010 Napisano 1 Stycznia 2010 Mam podobnie, twix09- wszystko szybko mi się nudzi. Próbowałem grać w Sacred2 ale to nie to co 1. Kiedy w końcu wyjdzie to nowe diablo... Niedawno pierwszy raz przeszedłem GTA SA, to najlepsza gra w jaką grałem. Chyba ją przejdę drugi raz. Poza tym to od czasu do czasu popykam w tekkena lub jakąś strategię w stylu Kozacy 2 lub Warhammer
Phil Napisano 1 Stycznia 2010 Napisano 1 Stycznia 2010 Cztery dni temu zacząłem ciąć w Just Cause i chyba nigdy nie przestanę Świetna gierka. Rewelacyjna grafika która naprawdę zwala z nóg, przepiękne krajobrazy, dobrze odwzorowane przedmioty. Ogólnie silnik graficzny dobrze zoptymalizowany, bo gierka ma stosunkowo nieduże wymagania sprzętowe. Do tego cudowny dźwięk, odgłosy przyrody robią wrażenie, samochody brzmi całkiem przyjemnie, dźwięk broni nie budzi zastrzeżeń. Całkiem niezła fabuła która tłumaczy wszystko co dzieje się na mapie, tutaj mam na myśli agresywną policję i wojsko, przestraszonych przechodniów, biedę i całą resztę. System Havok wykorzystany w grze jest jak wisienka na torcie. Latające beczki i kartony to coś cudownego. Bardzo dobre odwzorowanie zachowań pojazdów też robi dobry efekt. Klimat gry też jest dobry. Stare i zniszczone amerykańskie krążowniki, wozy patrolowe itp. robią efekt który pozwala poczuć się nam tak, jakbyśmy faktycznie byli na... Kubie, bo nią przypomina miasto w grze. Trochę drażni "sztywna" kamera, jest kilka drobnych bugów i brakuje np. wątku ekonomicznego (wydawanie kasy na auta, broń) ale i tak ta gierka (w moim przekonaniu) zdetronizowała GTA.
twix09 Napisano 1 Stycznia 2010 Napisano 1 Stycznia 2010 hehe Sacred 1 tez mi sie znudzil, nic sie nie działo poza chodzeniem od miasta do miasta, polecam Titan Quest, w stylu sacred, ale wg mnie o wiele lepsze itp, poszukaj filmikow na utubie
Mod Team Puklus Napisano 1 Stycznia 2010 Mod Team Napisano 1 Stycznia 2010 Cztery dni temu zacząłem ciąć w Just Cause i chyba nigdy nie przestanę To moze być całkiem prawdopodobne biorąc pod uwage obszar gry, poprostu potrafi napawać przerazeniem Całe San Andreas sie chyba mieści na początkowym obrszarze gry a pełny obszar jest kilkanaśie razy wiekszy z tego co pamietam wiec sporo dosć
juhu Napisano 1 Stycznia 2010 Napisano 1 Stycznia 2010 Grałem kiedyś w demo TQ, mi akurat nie przypadł do gustu. W sacred1 faktycznie fabuła nie była specjalnie porywająca ale za to swego czasu w mp grało mnóstwo ludzi z całej Europy i było fajnie. Do czasu premiery diablo3 (podobno pod koniec 2011) odpuszczam sobie hack'n'slashe. Z twojego opisu Phil ten dżus koz wygląda na fajną gierkę. Czy jest lepszy od gta sa? Tego się nie dowiem bo nie kupię tej gry. Dla mnie królowa jest tylko jedna
HkwadratC Napisano 2 Stycznia 2010 Napisano 2 Stycznia 2010 Szachy, jak ktoś chętny pisać ustawimy się jakoś na partyjkę;p może korespondencyjna partia hehehe
.PaVLo. Napisano 2 Stycznia 2010 Napisano 2 Stycznia 2010 Niedawno skończyłem Dragon Age: Początek, polecam gorąco ten tytuł, grało się wyśmienicie. Obecnie męcze Divinity II i powiem, że gra sie powoli rozkręca i co najważniejsze nie nudzi
jarek91tsk Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 GTA Vice City I NFS Porsche to gry które dawniej uwielbiałem ale od kilku lat nie miałem żadnej gierki na kompie bo mi się znudziły i to trochę strata czasu
juhu Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 Skoro granie jest dla ciebie Jarku stratą czasu, moim zdaniem dobrze zrobiłeś, że przestałeś grać. Ja np. świetnie się przy tym relaksuję i dlatego chyba na pewno nie przestanę Też uwielbiałem NFS Porsche 2000, za te wszystkie porszaki, fajny model zniszczeń, fizykę jazdy, grafikę (trasa w Normandii mnie oczarowała). Jak brakowało kasy na tuning to kupowałem rozwalone fury i naprawione sprzedawałem z zyskiem. Na autobanie moja stuningowana 911 (chyba ta z 95', w każdym razie nie ten najnowszy model) poszła ponad 310km/h
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.