Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja pykam ostatnio w Dark Sector i rfactor (ale do tego muszę sobie kiere kupić... ale zanim uciułam na g25 to trochę potrwa :thanks:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

GTA San Andreas, Fifa 09, Fifa 06, Icy Tower, Test Drive Unlimited, Gears of War - To na pc,

Pes 06, Toca 3, Nfs underground, Nfs Most Wanted, Ufc Sudden Impact, King Kong - Ps2

Ogólnie nie wiem czemu ale z prawie każdą grą mam tak, że po 2 dniach mi sie nudzi, wyjątki to GTA:SA, Icy Tower, Fifa, nie wiem dlaczego, ale nie mogę znalesc jakiejs interesującej mnie gry ::PPP

Napisano

Mam podobnie, twix09-  wszystko szybko mi się nudzi. Próbowałem grać w Sacred2 ale to nie to co 1. Kiedy w końcu wyjdzie to nowe diablo...

Niedawno pierwszy raz przeszedłem GTA SA, to najlepsza gra w jaką grałem. Chyba ją przejdę drugi raz.

Poza tym to od czasu do czasu popykam w tekkena lub jakąś strategię w stylu Kozacy 2 lub Warhammer

Napisano

Cztery dni temu zacząłem ciąć w Just Cause i chyba nigdy nie przestanę ;)

Świetna gierka. Rewelacyjna grafika która naprawdę zwala z nóg, przepiękne krajobrazy, dobrze odwzorowane przedmioty. Ogólnie silnik graficzny dobrze zoptymalizowany, bo gierka ma stosunkowo nieduże wymagania sprzętowe. Do tego cudowny dźwięk, odgłosy przyrody robią wrażenie, samochody brzmi całkiem przyjemnie, dźwięk broni nie budzi zastrzeżeń. Całkiem niezła fabuła która tłumaczy wszystko co dzieje się na mapie, tutaj mam na myśli agresywną policję i wojsko, przestraszonych przechodniów, biedę i całą resztę.

System Havok wykorzystany w grze jest jak wisienka na torcie. Latające beczki i kartony to coś cudownego. Bardzo dobre odwzorowanie zachowań pojazdów też robi dobry efekt.

Klimat gry też jest dobry. Stare i zniszczone amerykańskie krążowniki, wozy patrolowe itp. robią efekt który pozwala poczuć się nam tak, jakbyśmy faktycznie byli na... Kubie, bo nią przypomina miasto w grze.

Trochę drażni "sztywna" kamera, jest kilka drobnych bugów i brakuje np. wątku ekonomicznego (wydawanie kasy na auta, broń) ale i tak ta gierka (w moim przekonaniu) zdetronizowała GTA.

Napisano

hehe Sacred 1 tez mi sie znudzil, nic sie nie działo poza chodzeniem od miasta do miasta, polecam Titan Quest, w stylu sacred, ale wg mnie o wiele lepsze itp, poszukaj filmikow na utubie

• Mod Team
Napisano

Cztery dni temu zacząłem ciąć w Just Cause i chyba nigdy nie przestanę ;)

To moze być całkiem prawdopodobne biorąc pod uwage obszar gry, poprostu potrafi napawać przerazeniem :rolleyes:

Całe San Andreas sie chyba mieści na początkowym obrszarze gry a pełny obszar jest kilkanaśie razy wiekszy z tego co pamietam wiec sporo dosć :)

Napisano

Grałem kiedyś w demo TQ, mi akurat nie przypadł do gustu. W sacred1 faktycznie fabuła nie była specjalnie porywająca ale za to swego czasu w mp grało mnóstwo ludzi z całej Europy i było fajnie. Do czasu premiery diablo3 (podobno pod koniec 2011) odpuszczam sobie hack'n'slashe.

Z twojego opisu Phil ten dżus koz wygląda na fajną gierkę. Czy jest lepszy od gta sa? Tego się nie dowiem bo nie kupię tej gry. Dla mnie królowa jest tylko jedna :thumbsup:

Napisano

Niedawno skończyłem Dragon Age: Początek, polecam gorąco ten tytuł, grało się wyśmienicie. Obecnie męcze Divinity II i powiem, że gra sie powoli rozkręca i co najważniejsze nie nudzi ;)

Napisano

GTA Vice City I NFS Porsche to gry które dawniej uwielbiałem ale od kilku lat nie miałem żadnej gierki na kompie bo mi się znudziły i to trochę strata czasu

Napisano

Skoro granie jest dla ciebie Jarku stratą czasu, moim zdaniem dobrze zrobiłeś, że przestałeś grać. Ja np. świetnie się przy tym relaksuję i dlatego chyba na pewno nie przestanę B)

Też uwielbiałem NFS Porsche 2000, za te wszystkie porszaki, fajny model zniszczeń, fizykę jazdy, grafikę (trasa w Normandii mnie oczarowała). Jak brakowało kasy na tuning to kupowałem rozwalone fury i naprawione sprzedawałem z zyskiem. Na autobanie moja stuningowana 911 (chyba ta z 95', w każdym razie nie ten najnowszy model) poszła ponad 310km/h 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...