Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

A ja ostatnio trafilem na gre z mojego dziecinstwa pt. "Blackthorne"

Gra na stare 386 i 486 :) jak ja znalazłem musiałem zagrac :D DosBox i jazda grafiki prawie nie ma ale fajna gierka polecam :P

Napisano

Kupiłem za 25PLN na allegro TDU: Unlimited z Megapackiem po PL. Dla każdego fana samochodówek polecam. Fakt, to bardziej arcadówka, można zrobić bardziej realistyczną jak się wszelkie pomoce wyłączy, ale gra poprostu jest tak odstresowująca, że głowa mała. Zupełnie inne mam uczucia niż po grze w NFS. Moja ulubiona samochodówka na PCta :)

Napisano

Dla maniaków samochodowych polecam Street Legal Racing: Redline, oczywiście z patchami. Giera szokująca, chociaż nie powala dźwiękiem ani grafiką. Sęk w tym, że dawno nie grałem w nic, w czym można tak doszczętnie edytować samochód. Od bloku silnika, przez korbowód, tłoki, głowicę, nawet paski klinowe itd. A możliwość dodawania nowych fur jest niczym wisienka na torcie. Niestety nie znalazłem 405-tki, ani Clio mk1 ale dzięki 126p z rzędową czwórką doładowaną dwiema turbinami mogę to wybaczyć :) A już całkowicie oszalałem jak w słusznie zdewastowanym Golfie III założyłem krótsze sprężyny po jednej stronie :)

Dla tych którzy stawiają jednak na realizm zawsze polecam Live For Speed, jednak ostrzegam - trzeba mieć jaja, żeby pojeździć w tym na serio.

A z klasyki to oczywiście Max Payne oraz GTA Vice City. A dla tych którzy nie chcą ściągać setek megabajtów polecam Abuse :P Wg repa Ubuntu ma ok. 14MB.

Napisano

W zeszłym tygodniu kupiłem Trylogię Prince of Persia (Sands of Time, Warrior Within, Two Thrones) za 65 zł w Saturnie...od dłuższego czasu miałem chętkę na jakąś fajną przygodówkę a każdy PoP zbierał dobre recenzje, pozatym grałem kiedyś w klasycznego Prince'a i chciałem zobaczyc jak wyszła "reaktywacja" :rolleyes: i jest gitara, nie powiem :)

pozatym w dalszym ciągu pnę się do góry w rankingu Trackmanii i od czasu do czasu rozegram jakiś pojedynek w Warhammerze 40k...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...