Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

-Call of Duty

-Gta SA i 4

-WoW

-Czasem Cs

Gry nie gram jakoś nałogowo więc jak już zagram to gram maks godzine i mi się nudzi....wole wyjść na rower ;p

Napisano

Jak chcę pograć w coś szybkiego i odstresowywującego to gram w BATTLEFIELD 2142 - online, a jak mam więcej czasu to gram w moda do BATTLEFIELD 2 czyli w PROJECT REALITY symulator współczesnego pola walki, fajnie się gra pod warunkiem, że niema dużo świerzaków , bo oni mają przyzwyczajenia ze strzelaninek typu rambo, a tutaj tak się nie da... A żeby w to wiedzieć jak się gra to trzeba przeczytać instrukcję (chyba pierwsza strzelanina, że naprawdę TRZEBA), inaczej nawet samo wejście do czołgu będzie bardzo skomplikowane...

No i ostatnio ANNO 1404.

I to by było na tyle.

Napisano

Od kilku dni zdzieram kciuki na FIGHT NIGHT ROUND 4 :icon_mrgreen: Zarąbista gierka, wymagająca {technika} i bardzo grywalna.

Męczę też Overlorda 2 - być złym, czy złem :thumbsup:

Napisano

BF2, BF2142 - jak już naprawdę się nudzi

A jak tak na szybko i przyjemnie to polecam Battlefield Heroes ;) (można mnie znaleźć pod nikiem picu)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ostatnio BG1+TotSC, BG2 i czeka na mnie dodatek ToB (plan jest taki, żeby całą sagę BG przejść jedną postacią - Krasnolud wojownik przeklasowany na berserkera w BG2), HL2: Episode Two i dosyć regularnie America's Army (2.8.5).

Napisano

Ostatnio przeszedłem całą serie Hitman, ale póki co jeszcze przechodzę Blood Money na hardzie. Wcześniej przeszedłem po raz 40 obie części Max Payne'a oraz GTA III i Vice City. W najbliższym czasie popykam sobie również w San Andreas i Colina McRae Rally 04. Ktoś powyżej wspomniał o Live For Speed - również doskonały tytuł, jak ktoś lubi przyzwoite symulatory to LFS się świetnie nadaje.

Nawiasem mówiąc to wszystkie powyższe gry przeszedłem już wieluset krotnie, ale czuję do nich duży sentyment. Tak czy inaczej w najbliższej przyszłości to zbytnio nie pogram, bo raz, że szkoła, dwa, że mam robotę przy rowerze, a trzy, że mam inne problemy :)

Napisano

-quake, teraz quakelive (kilka grubych lat ;) )

-homm (od ponad roku V nie pozwala mi pograc w nic innego)

-tekken okazyjnie

i duzo innych, ale te trzy tytuly chyba najwiecej godzin mego zycia zjadly :blink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...