Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Obecnie The Godfather II ( pierwsza część genialna ). Druga czyli ta w którą obecnie gram pod niektórymi względami lepsza, pod niektórymi gorsza. Ogólnie rzecz biorąc dorównuje części I. Polecam, zwłaszcza tym którzy oglądali film(y).

Ogółem lubie strzelanki ( WarRock ), wyścigi - zwłaszcza motocyklowe ( MotoGP i pokrewne ).

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ostatnio tylko w The Chronicles of Riddick - obie części na x360. Jakoś tak z nudów chyba odechciało mi się grać codziennie.

Napisano

Microsoft Flight Simulator 2004 (wciąąąąąąąąga)

Company of Heroes (jeszcze bardziej wciąąąąąąąąąga)

Counter-Strike (a to żeby odreagowac)

Napisano

Z moich ulubionych: The Witcher, Assassin's Creed oraz klasyka jak: Diablo 2, Starcraft. Choć czasu na gry i chęci ostatnio jak na lekarstwo :rolleyes:

• Mod Team
Napisano

Bardzo Spodabał mi sie PainKiller wszystkie cześci poza moze overdose bo to była przesada i przeszedłem kilka razy pozatym ogolnie gry typu GTA i w sumie wlele innych. Ostatnio Oil Tycoon2 mnie wciągną ;) Ale na codzien nie grywam w nic.

Napisano

W zasadzie od wielu lat jedyna gra która mi sie nie nudzi (i ktora dziala na moim sprzecie hehe) to America's Army.

Gralem od 2003 do 2006. Teraz zainstalowalem z powrotem i czasem pykam :P

W zasadzie nie przywiazuje poki co wagi do sprzetu (wiadomo na co idzie kasa), dlatego boje sie ze jak wyjdzie AA3, to bede w kropce :o

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...