Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak znajdę czas to wyścigi samochodowe z kolekcji mojego brata :)

ale najbardziej lubię wyjść z domu i pójść na basen czy na karate i to dla mnie najlepsza gra jaką prowadzę z moim organizmem :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ja gram już prawie od 10 lat w Rosyjski symulator lotów(co gdyby się historia powtórzyła znać ich słabe punkty :D ) czyli Flanker 2.0(ulepszony do 2.5).

http://pl.youtube.com/watch?v=z-kHMQaIvq4&...feature=related

Mnogość misji, grafika którą za niedługo pociągnie komórka i wg. mnie niesamowita grywalność. Do tego dwie instrukcje w sumie ponad 200 stron teoretycznej strony sterowania samolotem, realistyczne jednostki i samo sterowanie, wszystko(poza grafiką :P ) bardzo, bardzo realne. Nie to co te dzisiejsze symulatory a'la zręcznościówki. We Flankerze misje potrafią trwać kilka godzin(trzeba mieć cierpliwość :D ), a czasami nie zauważy się nawet pierwszego celu, kiedy to po godzinie lotu zostajemy bezczelnie zestrzeleni przez naziemną baterie.

Pozdrawiam

P.S.Poza tym czasami z całkowitych nudów na kodach(for fun) Call of duty 1 i 2, NFS Porsche(klasyk) i GTA 2, czasami San andreas.

P.S.2 Technikę lądowania na lotniskowcu opanowałem po 1.5 roku :D

• 3 tygodnie później...
Napisano

Call of Duty 2 Multiplayer nawet całkiem dobrze mi idzie obecnie bez klanu , kiedyś holenderski klan Clan of Pain

Fifa

Blitzkrieg wszystkie wersje

Quake III Arena też multiplayer XD

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ja gram sobie od czasu do czasu (jak mam trochę czasu) w TDU, Soldier fortune 2 i w Race.... a Wiedźmin czeka na nowszego kompa;]

Napisano

swego czasu grałem w wowa ale za bardzo uzależnia, wiec czym prędzej się go pozbyłem

teraz w wolnych chwilach grywam w CoD po sieci

Napisano

Jakiś miesiąc temu skończyłem CoD: Modern Warfare - zdecydowanie najlepszy FPS w jaki grałem. A teraz przechodze całą serię Warhammer 40000 Dawn of War...jestem przy Dark Crusade, został Soulstorm a potem sie wezme za Dawn of War II bo wyszedł jakoś niedawno...do tego od czasu do czasu Half-Life 2 bo grałem jak wyszła te prawie 5 lat temu ale nie skończyłem...ale jednak DoW dużo bardziej wciąga :D Ale generalnie czasu mało, szczególnie teraz w sesji :/

• 1 miesiąc temu...
Napisano

- Fallout 3 (X360)

- Oblivion (X360)

- GTA 4 (X360)

- Saper :D (X360)

Mam Cycling Manager ale to jakaś porażka.

Napisano

ja gram w brydża, normalnie z czterema kumplami bo tak najfajniej

czasem grywam w kosza albo w siatkę na boisku piłkę też czasem kopię

z gier na kompie czasem pinball czasem pasjans nie mam czasu na głupoty

Napisano

ręczna, koszykówka

z gier: saper, pająk, kierki :D i to tylko po wykładach. czasy gier na komputerze juz mi minęły, jakoś przestało mnie to jarać...

Napisano
o i jeszcze z dzieciakami grywam w zgadnij kto to w bierki chińczyka i spadające małpki

Biera tylko się nie obraź :(:D

sie nie obrażam, też gram w bierki:) ale alkoholowe. i nie z dzieciakami:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...