Quattro Napisano 15 Listopada 2008 Napisano 15 Listopada 2008 Powróciłem do Lineage II, z przerwami gram już w to jakieś 3 lata, ale ciągnie mnie do niej jak sobie zrobię przerwę
Kubusiowa Napisano 17 Listopada 2008 Napisano 17 Listopada 2008 jak znajdę czas to wyścigi samochodowe z kolekcji mojego brata ale najbardziej lubię wyjść z domu i pójść na basen czy na karate i to dla mnie najlepsza gra jaką prowadzę z moim organizmem
Kubus18 Napisano 4 Grudnia 2008 Napisano 4 Grudnia 2008 Ja gram już prawie od 10 lat w Rosyjski symulator lotów(co gdyby się historia powtórzyła znać ich słabe punkty ) czyli Flanker 2.0(ulepszony do 2.5). http://pl.youtube.com/watch?v=z-kHMQaIvq4&...feature=related Mnogość misji, grafika którą za niedługo pociągnie komórka i wg. mnie niesamowita grywalność. Do tego dwie instrukcje w sumie ponad 200 stron teoretycznej strony sterowania samolotem, realistyczne jednostki i samo sterowanie, wszystko(poza grafiką ) bardzo, bardzo realne. Nie to co te dzisiejsze symulatory a'la zręcznościówki. We Flankerze misje potrafią trwać kilka godzin(trzeba mieć cierpliwość ), a czasami nie zauważy się nawet pierwszego celu, kiedy to po godzinie lotu zostajemy bezczelnie zestrzeleni przez naziemną baterie. Pozdrawiam P.S.Poza tym czasami z całkowitych nudów na kodach(for fun) Call of duty 1 i 2, NFS Porsche(klasyk) i GTA 2, czasami San andreas. P.S.2 Technikę lądowania na lotniskowcu opanowałem po 1.5 roku
lukasniper91 Napisano 26 Grudnia 2008 Napisano 26 Grudnia 2008 Call of Duty 2 Multiplayer nawet całkiem dobrze mi idzie obecnie bez klanu , kiedyś holenderski klan Clan of Pain Fifa Blitzkrieg wszystkie wersje Quake III Arena też multiplayer XD
adamoEZ Napisano 26 Grudnia 2008 Napisano 26 Grudnia 2008 Microsoft Train Simulator + Polski tabor i trasy.
accentinferno Napisano 3 Stycznia 2009 Napisano 3 Stycznia 2009 Ja gram obecnie w infernala, far cry, cały czas w hard trucki do tego hitman, formuła 1, i skoki narciarskie + monopoly(notepol) i szachy na kurniku. Wiem że sporo tego:)
qla Napisano 14 Lutego 2009 Napisano 14 Lutego 2009 Ja gram sobie od czasu do czasu (jak mam trochę czasu) w TDU, Soldier fortune 2 i w Race.... a Wiedźmin czeka na nowszego kompa;]
Bula Napisano 15 Lutego 2009 Napisano 15 Lutego 2009 swego czasu grałem w wowa ale za bardzo uzależnia, wiec czym prędzej się go pozbyłem teraz w wolnych chwilach grywam w CoD po sieci
Adamos05 Napisano 15 Lutego 2009 Napisano 15 Lutego 2009 Jakiś miesiąc temu skończyłem CoD: Modern Warfare - zdecydowanie najlepszy FPS w jaki grałem. A teraz przechodze całą serię Warhammer 40000 Dawn of War...jestem przy Dark Crusade, został Soulstorm a potem sie wezme za Dawn of War II bo wyszedł jakoś niedawno...do tego od czasu do czasu Half-Life 2 bo grałem jak wyszła te prawie 5 lat temu ale nie skończyłem...ale jednak DoW dużo bardziej wciąga Ale generalnie czasu mało, szczególnie teraz w sesji :/
DAMIAN24 Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 CS 1.6, Prince od Persia, GTA(wszystkie części), i jakieś tam rajdy
Exshiala Napisano 3 Kwietnia 2009 Napisano 3 Kwietnia 2009 pykam w Invasion http://www.gryflash.sadurski.com/Graj/210/1/
MM85 Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 - Fallout 3 (X360) - Oblivion (X360) - GTA 4 (X360) - Saper (X360) Mam Cycling Manager ale to jakaś porażka.
amoniak Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 ja gram w brydża, normalnie z czterema kumplami bo tak najfajniej czasem grywam w kosza albo w siatkę na boisku piłkę też czasem kopię z gier na kompie czasem pinball czasem pasjans nie mam czasu na głupoty
Biera Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 ręczna, koszykówka z gier: saper, pająk, kierki i to tylko po wykładach. czasy gier na komputerze juz mi minęły, jakoś przestało mnie to jarać...
amoniak Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 o i jeszcze z dzieciakami grywam w zgadnij kto to w bierki chińczyka i spadające małpki Biera tylko się nie obraź
Biera Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 o i jeszcze z dzieciakami grywam w zgadnij kto to w bierki chińczyka i spadające małpkiBiera tylko się nie obraź sie nie obrażam, też gram w bierki:) ale alkoholowe. i nie z dzieciakami:P
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.