Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Forza Motorsport 2

Ponoć "nieskończona" gra. Nie miałem okazji grać w to, ale z tego co widziałem w internecie RZĄDZI ! :P

Jak to z nią jest ?

Napisano

Na liczniku mam 24godziny i trochę ponad 50%, ale zostały same dość długie wyścigi. Kumpel osiągnął 100% mając około 60h na liczniku więc gra jest długa. Ja jako fan motoryzacji gram z wywieszonym ozorem :P. Grę polecam. Ładna grafika, super model jazdy, dobry model zniszczeń i wysokie AI oponentów.

pozdrawiam

Gość FF|putek
Napisano

od 7 lat gram w Quake'a III. Ale ostatnio cos czasu nie ma;) wole rower katowac;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

ostatnio w wiedzmina :P

chociaz obecnie narzucilam sobie przymusowe wolne od gry (sesja) wiec utknelam w wyzimie na quescie z utluczeniem krwiozerczych roslinek

Napisano

Gram w grę nerwów na x360, a raczej związaną z nim. Padł mi po raz 2gi {3 diody - kaputt}. Na ps2 i xboxie {1} nie chce mi się nawet pykać... :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

W chwilach wolnych od szkoły, roweru etc. gram w grę Enemy Terrority. Jest to darmowa gra sieciowa, dokładniej to FPS o II Wojnie Światowej.

• 4 miesiące temu...
  • Mod Team
Napisano

Czy grał ktoś może w Pro Cycling Manager 08 ? Lub jakikolwiek z tej całej serii. Warte to jest zachodu w czasie długich zimowych popołudni?

Napisano

Brakowało mi tutaj takiego tematu

w sumie teraz nie moge grać dużo nauki mam ... no mam nauki

ale gram od czasu do czasu SF gra jest podobna do CS-a ale lepsza i darmowa ;]

link do gry jeżeli chcecie się rejerstrować(to nic nie kosztuje) to tylko explorerem bo są problemy z rejerstracją innymi przeglądarkami

Aha jeżeli ktoś chce dołączyć do jakiegoś polskiego klubu to P0LAND [przez zero 0 ;]]

http://sfront.ijji.com/

Napisano
Czy grał ktoś może w Pro Cycling Manager 08 ? Lub jakikolwiek z tej całej serii. Warte to jest zachodu w czasie długich zimowych popołudni?

grałem w Pro Cycling Manager 08 ale jakoś mi to nie podeszło... w sumie sporo opcji jest i gra całkiem rozbudowana tylko jakoś tak przynudnawo jak dla mnie

największym minusem jest długie ładowanie się tras... i to bez względu na kompa (chyba... bo całkiem dobrego mam)

moim zdaniem strata czasu, ale kto co lubi

Napisano

Day of Defeat: Source

Team Fortress 2

- to glownie

oraz jakies inne strzelanki sporadynie - aktualnie Stalker - Clear Sky i Crysis - Warhead

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Dodatek do Warcrafta 3 TFT czyli "Dota". Ale w roku szkolnym staram się jak najmniej grać, bo jakby nie patrzeć po takiej grze nie bardzo chce się uczyć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...