Witcher Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Jakie są wasze ulubione gry? Ja od pewnego czasu zagrywam się w Red Orchestra. Gra przenosi nas w czasy II wojny światowej i daje nam możliwość walki albo po stronie Towarzyszy albo po strone Osi Zła Ja osobiście opowiadam się za tą drugą stroną. Gra jest nadzwyczaj realistyczna, nie znajdziemy tutaj, takiego czegoś jak krzyżyk na środku monitora będący celownikiem. Tu trzeba (najlepiej) przysiąść, wymierzyć z muszki i bach. Gra daje nam możliwość również jazdy czołgami i pojazdami opancerzonymi, gdzie każdy ma inną specyfikację. Model gry jest przeznaczony dla gry on-line, czyli frajda jeszcze większa, dodatkowym plusem jest wbudowany system łączności, mając mikrofon możemy swobdnie komunikować się ze swoimi "braćmi broni". Standardowo gra posiada ponad 20 map, ale już pojawiają się mapy produkcji graczy, co jeszcze bardziej urozmaica rozgrywkę! Na koniec dodam, że gra kosztuje jakoś 20 parę złoty, w MediaMarkt można za 19.90 wychaczyć.
rObO87 Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 - Call of Duty - GTA SA - NFS Carbon - Fifa Grał ktoś w Cycling Manager? :twisted:
Misiek^^ Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Ja mam Cycling Manager ale nie mam Cracka bo co ściągnę to jakaś lipa A z innych: - Wszystkie NFSy (zwłaszcza Porsche) - TES IV: Oblivion - PES 5 i 6 - KOTOR2 - Jedi Academy - GTA - Konto Steam (Counter-Strike) mam ale nie gram za często chyba tyle
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Listopada 2006 Mod Team Napisano 20 Listopada 2006 A ja gram w bilarda na WP a w pracy to w sapera bo nic innego tam nie ma :]
KuLa2030 Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 -Call of Duty -Counter Strike Source -GTA SA -Colin McRae I coś tam jeszcze jest ale z tych gier to najczęsciej gram w CoD i CSS A ma ktoś z was X-fire ?
sebekfireman Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 Mnie tam dzisiejsze gry ogólnie bardzo szybko nudzą (ehhh - aż tęskni człowiek za czasami Amigi i C64) i w sumie jedyne w coraz po raz pogrywam to: - Thief 1, 2 i 2x (przechodziłem tą grę z ponad 10 razy i za każdym razem są emocje) - Grand Thief Auto SA - F1 2006 HYBRYDA no i ostatnio FarCry, ale przeszedłem całą i już mnie ponownie do niej nie ciągnie.
heavy_puchatek Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 Hoho w ile ja grałem jak bajka nie miałem to nie piszę bo lista za długa, ale teraz to okazjonalnie jak się znajdzie ktoś do gry... Age of Empires 2 po sieci Ma ktoś ochotę to ja zawsze
bialykom Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 NFS Carbon (chociaz i tak Porsche bylo/jest najlepsze) PES 4, 5 i 6
hudy Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 NWN Baldur's Gate2 Icewind Dale Gorky Zero A ostatnio: Commandos: Beyond the Call of Duty
Bizon Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 Vietcong -tylko przez neta Silent Hunter III-poezja Od czasu do czasu w GTA San Andreas Teraz już tyle nie gram ,ale kiedyś się ciupało w gierki
Ślawus Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 RBR CMR 2 lub 04 Godfather (ale już przeszedłem) NFS www.toprally.net czasami z kumplami w brydża, kości, pokera, eurobiznes (albo monopoly), black jack'a, remika, tysiąca, itd.,itp....
Diensdale Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 JA sobie w pracy pogrywam w Ogame ^^, a w domu od jakiegos czasu zafascynowany jestem gireka Just Cause. Dosc przyjemne i relaksujace, choc realizmu tam jak na lekarstwo
chaozz Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 he he ja też gram sobie w ogame. Uni 34 ale ostatnio moje życie stało się cieżkie po przekroczeniu 5000 pkt Gram też w CSa, wiele godzin z mojego życia wyrwały mi Commandos (wszystkie części) i Starcraft oraz Diablo!
stasiek Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 A ja to najczęściej gram w to: http://www.teagames.com/games/fiveaside/play.php . Zazwyczaj nie gram w nic innego, ale jak już się zdarzy, to lubię gry typu Splinter Cell.
QWEY564 Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 Ostatnio na kompie nie gram prawie w ogóle(no chyba że na kurniku w tysiąca, szachy albo z kumplami w brydża)... Kiedyś sporo grałem w GTA(od III wzwyż), SOF, COD, MOH... Moja przygoda z grami skończyła się mniej więcej w okresie kiedy wprowadzili na polski rynek GTA SA... pozdrower dla komputerowych maniaków i pamiętajcie że to nie tylko wciąga ale też uzależnia... Ale mi się forum tnie...
Mod Team Pixon Napisano 20 Listopada 2006 Mod Team Napisano 20 Listopada 2006 Mój komputer nie pozwala mi w sumie na granie w żadne nowe tytuły gier w sumie to i dobrze bo po co sobie zawracać głowę pierdołami. Czasem jak mnie ochota najdzie to włączam Lineage 2 Chronicle 4 i tam sobie expie. Jak jestem zdeerwowany to lubie sobie komuś nakopać do dupy no to wtedy ET i jazdaa bijemy plebs
Adamicki Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 A ja w ogóle nie gram w gry. Strata czasu, zwłaszcza że nie ma w nich żadnej duszy ani głębi.
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Listopada 2006 Mod Team Napisano 20 Listopada 2006 Adamicki aż sie wzruszyłem Często gram też w pokera jednak nie w sieci, a na prawdziwym stole z prawdziwymi żetonami Całkiem inna bajka niż pykanie on-line
Robert Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 Ja czasem w Americas Army i Medal Of Honor przez neta
baksik22 Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 To tak: World of Warcraft świetne polecam:) Counter-Strike 1.6 i Source pozwala mi to przetrwać w zimie:P Silent hunter III Oh nie pytajcie Rainbow Six też mi się podoba Nfs Carbon przeszEDlem:)) Age Of Empire ta najnowsza I to wszystko będzie )
amoniak Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 Kiedyś Grałem w brydża dość poważnie Teraz dość sporadycznie z kolegami z gier komputerowych to TES Wrota Baldura Diablo i inne rpg itp
cookiesrulez Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 Ja nie gram w żadne gry. Przede wszystkim z racji tego, że mó komp ma 5 albo 6 lat i jedynym upgrade'm było dorzucenie 10gb dysku i nagrywarki cd. Ostatnim podejściem do grania było u mnie GTA:SA, ale przypominało to pokaz slajdów, grać się nie dało. Ale mam w swoim życiorysie roczny epizod z Ogame, ta gra potrafi uzależnić...
Ciastkorz Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 A ja se w Gothica 3 pykam Zasysam Splinter Cel Double Agent Carbona przeszlem A Gothic bajka
Adamicki Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 Adamicki aż sie wzruszyłem Starałem się. :030: Właściwie nie napisałem o tym, ale gram w szachy. Jednak jest to coś w stylu amatorskiego-amatorskiego-pro, stąd nie traktuje tego w kategoriach gier. Na rowerze jeżdżę słabiej.
kantele Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 w komputerowe gry nie grywam w ogole (wyroslam) grywam w RPG (takie prawdziwe), planszowki (takie dziwaczne, typu settlers - zywcem prawie przeniesione z kompa), czasem w GO
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.