Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze?

Witcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakie są wasze ulubione gry?

Ja od pewnego czasu zagrywam się w Red Orchestra. Gra przenosi nas w czasy II wojny światowej i daje nam możliwość walki albo po stronie Towarzyszy albo po strone Osi Zła <_< Ja osobiście opowiadam się za tą drugą stroną. Gra jest nadzwyczaj realistyczna, nie znajdziemy tutaj, takiego czegoś jak krzyżyk na środku monitora będący celownikiem. Tu trzeba (najlepiej) przysiąść, wymierzyć z muszki i bach. Gra daje nam możliwość również jazdy czołgami i pojazdami opancerzonymi, gdzie każdy ma inną specyfikację. Model gry jest przeznaczony dla gry on-line, czyli frajda jeszcze większa, dodatkowym plusem jest wbudowany system łączności, mając mikrofon możemy swobdnie komunikować się ze swoimi "braćmi broni". Standardowo gra posiada ponad 20 map, ale już pojawiają się mapy produkcji graczy, co jeszcze bardziej urozmaica rozgrywkę! Na koniec dodam, że gra kosztuje jakoś 20 parę złoty, w MediaMarkt można za 19.90 wychaczyć.

Napisano

Ja mam Cycling Manager ale nie mam Cracka bo co ściągnę to jakaś lipa :P

A z innych:

- Wszystkie NFSy (zwłaszcza Porsche)

- TES IV: Oblivion

- PES 5 i 6

- KOTOR2

- Jedi Academy

- GTA

- Konto Steam (Counter-Strike) mam ale nie gram za często

chyba tyle B)

Napisano

-Call of Duty

-Counter Strike Source

-GTA SA

-Colin McRae

I coś tam jeszcze jest ale z tych gier to najczęsciej gram w CoD i CSS

A ma ktoś z was X-fire ?

Napisano

Mnie tam dzisiejsze gry ogólnie bardzo szybko nudzą (ehhh - aż tęskni człowiek za czasami Amigi i C64) i w sumie jedyne w coraz po raz pogrywam to:

- Thief 1, 2 i 2x (przechodziłem tą grę z ponad 10 razy i za każdym razem są emocje)

- Grand Thief Auto SA

- F1 2006 HYBRYDA

no i ostatnio FarCry, ale przeszedłem całą i już mnie ponownie do niej nie ciągnie.

Napisano

Hoho w ile ja grałem jak bajka nie miałem to nie piszę bo lista za długa, ale teraz to okazjonalnie jak się znajdzie ktoś do gry...

Age of Empires 2 po sieci B) Ma ktoś ochotę to ja zawsze :P

Napisano

RBR

CMR 2 lub 04

Godfather (ale już przeszedłem)

NFS

www.toprally.net

czasami z kumplami w brydża,

kości,

pokera,

eurobiznes (albo monopoly),

black jack'a,

remika,

tysiąca,

itd.,itp....

Napisano

JA sobie w pracy pogrywam w Ogame ^^, a w domu od jakiegos czasu zafascynowany jestem gireka Just Cause. Dosc przyjemne i relaksujace, choc realizmu tam jak na lekarstwo ;)

Napisano

he he ja też gram sobie w ogame.

Uni 34 ale ostatnio moje życie stało się cieżkie po przekroczeniu 5000 pkt :P

Gram też w CSa, wiele godzin z mojego życia wyrwały mi Commandos (wszystkie części) i Starcraft oraz Diablo!

Napisano

Ostatnio na kompie nie gram prawie w ogóle(no chyba że na kurniku w tysiąca, szachy albo z kumplami w brydża)... Kiedyś sporo grałem w GTA(od III wzwyż), SOF, COD, MOH... Moja przygoda z grami skończyła się mniej więcej w okresie kiedy wprowadzili na polski rynek GTA SA...

pozdrower dla komputerowych maniaków i pamiętajcie że to nie tylko wciąga ale też uzależnia...

Ale mi się forum tnie...

• Mod Team
Napisano

Mój komputer nie pozwala mi w sumie na granie w żadne nowe tytuły gier w sumie to i dobrze bo po co sobie zawracać głowę pierdołami.

Czasem jak mnie ochota najdzie to włączam Lineage 2 Chronicle 4 i tam sobie expie.

Jak jestem zdeerwowany to lubie sobie komuś nakopać do dupy no to wtedy ET i jazdaa bijemy plebs :P

Napisano

To tak:

World of Warcraft świetne polecam:)

Counter-Strike 1.6 i Source pozwala mi to przetrwać w zimie:P

Silent hunter III Oh nie pytajcie

Rainbow Six też mi się podoba

Nfs Carbon przeszEDlem:))

Age Of Empire ta najnowsza

I to wszystko będzie :P)

Napisano

Ja nie gram w żadne gry. :P Przede wszystkim z racji tego, że mó komp ma 5 albo 6 lat i jedynym upgrade'm było dorzucenie 10gb dysku i nagrywarki cd. :P

Ostatnim podejściem do grania było u mnie GTA:SA, ale przypominało to pokaz slajdów, grać się nie dało. :(

Ale mam w swoim życiorysie roczny epizod z Ogame, ta gra potrafi uzależnić... :P

Napisano

Adamicki aż sie wzruszyłem :(

Starałem się. :030:

Właściwie nie napisałem o tym, ale gram w szachy. Jednak jest to coś w stylu amatorskiego-amatorskiego-pro, stąd nie traktuje tego w kategoriach gier. Na rowerze jeżdżę słabiej. :P

Napisano

w komputerowe gry nie grywam w ogole (wyroslam)

grywam w RPG (takie prawdziwe), planszowki (takie dziwaczne, typu settlers - zywcem prawie przeniesione z kompa), czasem w GO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...