Robert24 Napisano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 W końcu zakupiłem rower, i pytanie do Was jakie dobre, pełne błotniki kupić do niego tak na x lat ? Szerokość opony 4cm, koła 28 cali, tak więc 45mm błotnik chyba za mały albo na styk będzie. I teraz problem, mierzyłem szerokość między przednim widelcem i wychodzi około 52 mm, natomiast z tyłu wychodzi około 60mm. Nie chciałbym być pochlapany, więc szersze byłyby lepsze na pewno, tylko nie wiem jakie wybrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jolley Napisano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 @Robert24 i jakiego wyboru dokonałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jolley Napisano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 @Kajmaczek78 wiem że to ma się sprawdzać a nie wyglądać, ale trochę dziadkowo może rower wyglądać Będę szukał właśnie do aero v2 coś co fajnie się kamufluje i jak na błotniki fajnie prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajmaczek78 Napisano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 @jolley No to jeszcze mogę polecić Ci Speedrockery od SKS. Sportowy design, bardzo fajnie będą się kamuflowały z wąskimi oponami. Tylko, że w tym przypadku cena jest nieco większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.