eltomek Napisano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Pytanie do użytkowników: czy MB Barracuda złapie oponę 2.35"? Aktualnie posiadam Thule Tour, który ma za krótkie taśmy zaciskowe i posługuję się dodatkowymi taśmami. Kupuję nowy uchwyt i kupiłbym już taki, którego ograniczeń nie będę musiał obchodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Kup lepiej coś co nie poległo w teście city crash. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Ja mam Schwalbe Rocket Ron 2,25" i wchodzi na wcisk. Żebyś zmieścił 2,35 będziesz prawdopodobnie musiał spuścić nieco powietrza. @Dokumosa ten test jest trochę naciągany. Bardziej przejmowałbym się starzeniem plastiku w MB, bo wiadomo, świeże powietrze robi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltomek Napisano 7 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Roballinho napisał: Żebyś zmieścił 2,35 będziesz prawdopodobnie musiał spuścić nieco powietrza. To taki bagażnik już mam. słabo, nie wiem czemu producenci mają problem dać trochę dłuższe te tasiemki. Choć pewnie trzeba wziąć pod uwagę, że w czasach kiedy go projektowali to 2.2 to był maks. Chyba kupię i przetestuję Thule Freeride 532. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.