Piotrekp22 Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Zna ktoś jakiś dobry klub downhillowy, dla początkującej osoby, w okolicy Lublina?? Wole na razie nie jeździć z ludżmi którzy znają się na tym tyle co i ja. Ostatnim razem jak zaliczyłem glebe, kumple nie wiedzieli nawet jak mi pomóc. Wolałbym się troche podszkolić pod okiem doświadczownych cyklistów. Doradźcie jakiś klub. Z góry dzięki.
Schwefel Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Zły dział i źle nazwany temat. Zapoznaj się z http://www.forumrowerowe.org/Zasady-Pisani...atow-t9018.html Temat przeniesiony do odpowiedniego działu.
Piotrekp22 Napisano 20 Listopada 2006 Autor Napisano 20 Listopada 2006 Rower tez nieodpowiedni. Pozdrawiam z rowerem nie bedzie problemu, uzbieralem juz kilka kafelków i na wiosne kupuje nowy , odpowiedni do tego sporu. Ten rower to ja kupilem 7 latek temu nie wiedzialem wtedy co mi sie teraz bedzie pdobalo.
mmmak Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 nie wiem jak wygląda z klubami ale 3 razy w roku organizowane są obozy dh, fr. 2 są w przeważnie w Bełchatowie organizowane chyba przez Skórę czy jakoś tak i w tym roku jeden wyjazd był organizowany przez Garego z MudBrothersów w Zakopanym. Więcej informacji szukaj na dh-zone w starych postach. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.